Da li neko zna koji dobavljači spadaju u Transactvorld.com... 🤔
Automatski prevedeno:
Caliguy415
Apple1234
Bronza
Apple1234
pre 1 godinu
Mislim o bonusu na njihovim slotovima. Čudno mi je što koriste pozivni broj 415 i 310 da me kontaktiraju
Automatski prevedeno:
Caliguy415
Bronza
Apple1234
pre 1 godinu
U vezi čega?
Regarding what?
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Što se tiče bonusa. Koristili su dva različita broja sa različitim pozivnim brojevima pa me je to odvratilo
Automatski prevedeno:
Apple1234
Caliguy415
Zlato
Caliguy415
pre 1 godinu
Ne bih se brinuo. Samo ih ignorisati?
Automatski prevedeno:
Caliguy415
Bronza
Apple1234
pre 1 godinu
Ne bih se brinuo. Samo ih ignorisati?
I wouldn't be worried. Just ignore them?
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Nisam siguran da li znate nešto o Jazz Casinu, ali oni su legitimni kazino, zar ne?
Verovatno sam paranoičan, ali oni nisu tip kazina ako im dugujete novac, oni mogu da krenu na vas. zar ne? Znam da u kazinu na zemlji, kao u Vegasu, to mogu da urade, ali verujem da na osnovu toga ako ti daju kredit. Online kazina to ne rade, siguran sam.
Automatski prevedeno:
Apple1234
Anonymized847
Zlato
Anonymized847
pre 1 godinu
Ja bih predložio ovako nešto. Kanada je veoma uređena zemlja.
Automatski prevedeno:
Anonymized1159
Apple1234
Platinasti
Apple1234
pre 1 godinu
hvala za ovo,
ima li predloga o dobrim veb lokacijama koje treba posetiti radi izveštavanja u Kanadi?
Automatski prevedeno:
Mizu
Srebro
Klikken
pre 1 godinu
neko sa istim trgovcima sa informacijama?
somebody with the same merchants with information?
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Da li ste našli nešto za CURRICUDI?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 1 godinu
Ova Kinghills podrška mi čak ni ne odgovara, poslao sam 5 e-poruka o mom problemu, sada sam im poslao e-poštu kopirajući u mom savetniku za kockanje u banci i timu za žalbe i dalje ništa i nalog je još uvek otvoren
Automatski prevedeno:
Elijahanth
Dustyd
Srebro
Dustyd
pre 1 godinu
Morning Dusti sa kojom bankom ste uradili povraćaj sredstava od strane Vintermads-a, šta ste rekli svojoj banci i da li je Vintermads odgovorio na povraćaj sredstava?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 1 godinu
Ovaj Kinghills je pravi ološ samo je stavio £160 besplatnih opklada na nalog nakon što im je pisao
Automatski prevedeno:
Anonymized847
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Ova Kinghills podrška mi čak ni ne odgovara, poslao sam 5 e-poruka o mom problemu, sada sam im poslao e-poštu kopirajući u mom savetniku za kockanje u banci i timu za žalbe i dalje ništa i nalog je još uvek otvoren
This Kinghills support are not even answering me ive sent 5 emails about my problem ive now emailed them copying in my bank gambling advisor and chargeback complaints team still nothing and account still open status
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
To će svi početi da rade – ignorišući sve. Bolje je ne reći ništa za njih nego reći nešto što se može koristiti kasnije.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized847
Dijamantski
Anonymized847
pre 1 godinu
Oni očigledno znaju da su u tome! to ide u moju korist bez odgovora za bilo kakve povraćaje sredstava ako se uradi kao što sam pokušao da to rešim sa trgovcem
Automatski prevedeno:
HansHasse
Srebro
xbigguyxxx
pre 1 godinu
This Kinghills support are not even answering me ive sent 5 emails about my problem ive now emailed them copying in my bank gambling advisor and chargeback complaints team still nothing and account still open status
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Šta si napisao? Možete li kopirati poštu?
Automatski prevedeno:
jwilson27031988
Zlato
pre 1 godinu
zdravo svima,
Upravo sam dobio poziv od chase banke nakon 4-nedeljnog slučaja prevare i prevare i oni su odbili bilo kakav povraćaj novca jer nisu videli prevaru ili prevarnu aktivnost.
Imam i otvorenu pritužbu u kojoj kažem da ne želim da na kraju ide putem prevare ako bi to trebalo da bude jednostavno povraćaj sredstava za neprimanje robe ili usluga.
Uprkos tome što me elegro traži da nateram svoju banku da započne proces povraćaja sredstava, oni se i dalje ne pridržavaju.
Dajem mu poslednji pokušaj sa potragom za procesiranje povraćaja sredstava i za ishod moje žalbe, a onda ću morati da je odnesem FOS-u.
Mislio sam da će to biti dugo, ali jednostavno neprimanje robe ili usluga.
Automatski prevedeno:
HansHasse
Srebro
pre 1 godinu
Banka vam neće pomoći. Oko 1% banaka je počelo da vraća naplatu. Oni rade zajedno sa ovim ilegalnim kompanijama za prevare. Zaboravi banku.
Možete ili da prođete kroz kazino sajt gde ste izgubili novac