NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 233)

od kirekin
|
2.289.637 pregleda 15.114 odgovora |
1...232 233 234...822
Dodajte post
BettyBetty

Možete li mi reći koju kategoriju koristite? Razmišljao sam da pokušam preko Svedbank jer trgovci ne rade ništa

Automatski prevedeno:

Ako ovde napišem tačno kako sam ja uradio, onda će bezbroj ljudi koristiti isti šablon i metod i onda to na kraju verovatno neće uspeti, ali banke bi to čak mogle videti kao prevaru/podsticanje na prevaru. Tako da to držim privatno. Izvinite!

Automatski prevedeno:

Sa kim je Spaimf*skinsonli povezan? Voleo bih da okušam sreću tražeći povraćaj novca od te lažne transakcije

Automatski prevedeno:
Colin09 je izbrisao post

Poslednja stvar od mene, banka sada kaže da ne zahteva povraćaj sredstava jer su sredstva primljena na moj račun za kockanje.

Postoji li negde gde se navodi da morate da primite robu ili usluge trgovcu koji je prikazan na vašoj izjavi ili ko je primio novac?

Takođe za ljude koji su imali uspešne povraćaje sredstava koji kod su koristili.

Automatski prevedeno:
BettyBetty

Da li ste uspeli i na Revolutu?

Automatski prevedeno:
jwilson27031988

moj je rekao isto

Automatski prevedeno:
Slaktis

Da, na sva tri (Svedbank, Revolut, Resurs) sam uspeo.

Automatski prevedeno:

Mora da postoji negde gde piše da morate da dobijete robu ili usluge od trgovaca na svom tstamentu, tražio sam kod za povraćaj sredstava 4840...Neću odustati od Chase banke i dobiću svoj novac nazad.

Već 6 nedelja sam slobodan od kockanja, tako da mi je to otvorilo oči za sve ovo, ali boriću se za ono što je ispravno i moram da zaustavim ove nelegalne transakcije.

I dalje nudim nagradu za sve informacije koje su uspešne u mojoj banci.

Automatski prevedeno:

Možete pisati na Discord-u, bettibettibetti._34937

Automatski prevedeno:
BettyBetty

Takođe će napisati da li je u redu. Rookie on Discord, ali mislite (?) Poslao sam vam zahtev. Imamo, između ostalog, aperatora za razgovor ako želite.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
jwilson27031988

4840 je za višestruka odobrenja, tj. trgovac naplaćuje više puta za istu transakciju. Čini se da nije primenljivo za vašu situaciju.

Nažalost, izgleda da ćete morati da odete u FOS.

Automatski prevedeno:

OK hvala.

Daću mu 2 dana jer je tada istekao vremenski okvir za moju žalbu i videću da li će vratiti novac zbog činjenice da su ovo imovina vezana za kriptovalute i da je trebalo da bude blokirana.

Kako idete na omsbusden rutu da li je neko dobio originalno pismo šablona samo za neke smernice šta da stavi itd.

Automatski prevedeno:

Dakle, zaista želim da pomognem ljudima da budu uspešni sa povraćajem sredstava jer MRZIM industriju kockanja. Ipak, pratim ovu temu mesecima i vidim kako se saveti i šabloni jednostavno zloupotrebljavaju i uništavaju šanse da više ljudi uspe jer ljudi samo koriste iste i ne prilagođavaju ih.

Sada sam uspeo sa svim povraćajima sredstava koje sam podigao kod svojih banaka. Mogu, u zavisnosti od vašeg slučaja, možda pomoći, ali pošto sam zavisnik od kockanja sa 200 hiljada evra dugova, želeo bih nagradu ako uspete.

Svako ko želi da proba može da me kontaktira na Discord-u, vidi korisničko ime u prethodnom komentaru.

Mislim da ne mogu da pomognem sa povraćajima sredstava koja su već pokrenuta i odbijena u vašoj banci. U idealnom slučaju, vaša situacija je:

- Veći iznosi na isto ime trgovca

-Ne starije od 120 dana

-Nisu već podignuti u vašoj banci

Ja sam iz Švedske pa nisam siguran da li bi moj metod bio tako uspešan za banke u drugim zemljama.

Daću besplatnu „procenu" u vezi sa tim da li mislim da imate slučaj. Ako želite da nastavite, uzeću malu naknadu od 50 evra da vam kažem koji razlog da odaberete, šta da napišete itd. U zavisnosti od iznosa i složenosti možemo da razgovaramo o veličini „nagrade" ako budete uspešni sa vaš povraćaj sredstava.

Sve će se zasnivati na poverenju, jer nikada neću moći da te prisilim da stvarno kontrolišeš da li si uspešan, ili da te prisilim da mi platiš.

Takođe treba da budete svesni da postoji vrlo malo pravnih smernica u vezi sa ovom oblasti, da se čini da različite banke to tretiraju na različite načine i da je rizik da se vi sami smatrate tim koji čini prevaru.

Automatski prevedeno:
Colin09 je izbrisao post
Waldo1984 je izbrisao post

Dobro pa.. zašto svi koriste "šablon". Ako preduzeće, bez obzira na njegovu prirodu, dobije masu istih e-poruka.. I ja bih ih ignorisao.

Uložite malo vremena i truda, istražite o kompaniji/poslu šta se dešava.. pogledajte šablone i napišite svoje.

Ove kompanije vam neće samo vratiti novac..

Samo moje misli!

Automatski prevedeno:
Waldo1984 je izbrisao post
Apple1234

Da, ovo je razlog zašto su neki trgovci koji su u početku refundirali novac prestali to da rade. Svi su koristili isti šablon pa su ga označili kao neželjenu poštu i prevaru. Mislim, mogli biste barem da uklonite navodnike na početku/kraju šablona (gledajući gornji post). 🙄

Automatski prevedeno:

Takođe vam je poslao zahtev za prijateljstvo na Discord-u. Betti.

Automatski prevedeno:
1...232 233 234...822
Idi na stranicuod 822 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti