Dakle, zaista želim da pomognem ljudima da budu uspešni sa povraćajem sredstava jer MRZIM industriju kockanja. Ipak, pratim ovu temu mesecima i vidim kako se saveti i šabloni jednostavno zloupotrebljavaju i uništavaju šanse da više ljudi uspe jer ljudi samo koriste iste i ne prilagođavaju ih.
Sada sam uspeo sa svim povraćajima sredstava koje sam podigao kod svojih banaka. Mogu, u zavisnosti od vašeg slučaja, možda pomoći, ali pošto sam zavisnik od kockanja sa 200 hiljada evra dugova, želeo bih nagradu ako uspete.
Svako ko želi da proba može da me kontaktira na Discord-u, vidi korisničko ime u prethodnom komentaru.
Mislim da ne mogu da pomognem sa povraćajima sredstava koja su već pokrenuta i odbijena u vašoj banci. U idealnom slučaju, vaša situacija je:
- Veći iznosi na isto ime trgovca
-Ne starije od 120 dana
-Nisu već podignuti u vašoj banci
Ja sam iz Švedske pa nisam siguran da li bi moj metod bio tako uspešan za banke u drugim zemljama.
Daću besplatnu „procenu" u vezi sa tim da li mislim da imate slučaj. Ako želite da nastavite, uzeću malu naknadu od 50 evra da vam kažem koji razlog da odaberete, šta da napišete itd. U zavisnosti od iznosa i složenosti možemo da razgovaramo o veličini „nagrade" ako budete uspešni sa vaš povraćaj sredstava.
Sve će se zasnivati na poverenju, jer nikada neću moći da te prisilim da stvarno kontrolišeš da li si uspešan, ili da te prisilim da mi platiš.
Takođe treba da budete svesni da postoji vrlo malo pravnih smernica u vezi sa ovom oblasti, da se čini da različite banke to tretiraju na različite načine i da je rizik da se vi sami smatrate tim koji čini prevaru.
Automatski prevedeno: