NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 234)

od kirekin
|
2.103.996 pregleda 14.498 odgovora |
1...233 234 235...788
Dodajte post
BettyBetty

Tvrdite da mrzite kazina, ali bi ipak trebalo da budete plaćeni da ljudima dajete napojnice, a zatim i proviziju ako je povraćaj novca uspešan?

Ne prestaje da zadivljuje.

Automatski prevedeno:
k98m9c54x5

Oh dobro. Šta je iznenađujuće? Da zavisnik od kockanja sa dugovima od 2 miliona SEK vidi priliku da pomogne, ali da u isto vreme nešto i zaradi? Mogu reći da me je nekoliko ljudi juče kontaktiralo i proveo sam nekoliko sati razgovarajući sa njima o njihovom slučaju i samo 2 od 6 imaju šansu da nešto povrate. Apsolutno, to je nešto što sam mogao da radim čisto iz dobrote svog srca, kao što sam mogao da radim bez plate. Ali to niti želim niti mogu da priuštim. Ako bih ovde tačno napisao kako dalje, kao što sam rekao, trebalo bi najviše dve nedelje pre nego što se taj metod spali jer bi ga ljudi preterano koristili, koristili ga pogrešno i ne bi razmišljali svojom glavom, već bi želeli tačan „šablon" za početi od . Zbog toga mnogi nisu bili uspešni sa povraćajima sredstava koje su do sada tražili - jer svi koriste argumente koje ovde nalaze sa netačnim mcc kodovima itd. Nisam tražio novac unapred i u suštini pišem da se na kraju može serati u plaćanju a da ja ne mogu ništa da uradim po tom pitanju – to mora biti na sopstvenoj savesti. Ako mislite da je to loš posao i da je nemoralno od mene, onda možete i tako misliti.

Automatski prevedeno:

Šta je problem, ovo je posao koji osoba radi. Posao se plaća.

Da li vozač autobusa treba besplatno da vozi decu u školu da bi bio fin?

Da li policajac treba da spreči pljačku da bi bio fin?

Posao se mora platiti tako da ovo nije ništa čudno. Osoba provodi nekoliko sati na tome.

Automatski prevedeno:
BettyBetty

Lepo od vas što ste ustali i pomogli onima koji su zainteresovani, a ne pohlepni da dobijete platu za posao koji ste uložili. Dodao sam vas zbog neslaganja. Hvala unapred

Automatski prevedeno:

Upravo su blokirali moj Kinghills nalog danas skoro nedelju dana nakon što su im rekli o mojoj zavisnosti

Automatski prevedeno:

Ne koristite šablone - budite činjenični. Obavljali ste transakcije na mreži i iznose su uzeli različiti trgovci koji vam nisu pružili nikakvu robu ili usluge. Pošaljite e-poštu svim trgovcima, pokažite da ne odgovaraju. Pošaljite e-poštu kazinu, pokažite da ne odgovaraju. Postoje različita tumačenja pravila za povraćaj sredstava i kodiranja koja se mogu koristiti. Morate bez sumnje dokazati da usluge koje ste navodno kupili mogu biti naplaćene prema pravilima šeme povraćaja sredstava. Ako banka kaže ne, onda su ovo drugačije protumačili i morate da pokrenete slučaj ombudsmanu da biste dobili odluku.

Mislim da ću uskoro moći da izađem iz ove teme - i dalje mislim da će previše ljudi koristiti ovo za freeroll i to nije ono što je ovde namenjeno. Ako ovo koristite za vraćanje sredstava iznova i iznova za freeroll ovih kompanija, onda mi je žao, ali stavljam vas tamo pored ovih kazina koji se uopšte bave ilegalnom praksom.

Ono što bi trebalo pogurati je prisiljavanje kazina da zatvore petlju o deponovanju debitnim/kreditnim karticama u jurisdikcijama u kojima je praksa nezakonita, npr. UK – transakcije moraju biti kodirane kao kockanje ako su za kockanje. Obavestio sam Britansku komisiju za kockanje i pružio ogromnu količinu dokaza protiv nekih od ovih sajtova u nadi da će se nešto promeniti u budućnosti. Od njih je potreban koordiniran napor u saradnji sa Mastercard-om i Visa-om kako bi se ovo sprečilo – ovo funkcioniše samo ako se ovi trgovci ubuduće nalaze na crnoj listi. Želim svima svu sreću sa njihovim tvrdnjama.

Automatski prevedeno:
BettyBetty

Takođe je poslat zahtev za prijateljstvo

Automatski prevedeno:
jwilson27031988

U kojim kockarnicama je to bilo?

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Zdravo ljudi, za sat vremena imam poziv sa bankom u vezi sa mojom žalbom i oni bi želeli da znaju više o mom slučaju.. 2 pitanja jer nemam vremena da prolazim kroz forum dok radim.

1. Koje brojeve slučajeva FOS-a takođe mogu uputiti?

2. Koje su smernice Mastercard i VISA u vezi sa ovim transakcijama?

Svaka pomoć bi bila sjajna! Hvala

Automatski prevedeno:
svenkarlsson672

Zdravo druže to je bilo samo sa donbetom...ne znam gde i šta da radim dalje pošto su koristili ispravan mcc kod.

Treba vam nešto u pravilima mastercard-a u vezi sa onim što je na vašoj izjavi. Oni moraju biti oni od kojih dobijate robu.

Banka kaže jer sam primio sredstva na svoj račun za kockanje da ne vide ništa loše iako ih nisam ovlastio da trećem licu daju moje podatke.

Stvarno se zaglavio

Automatski prevedeno:

Upravo mi je Svedbank odbila "kortreklamaciju". Kažu da banka nije mogla da zaustavi transakcije jer su koristili pogrešnu šifru. I zato nije učinio ništa loše.

1800 evra Canapai transakcija. Canapai je tražio KIC pre 3 nedelje i onda je prestao da odgovara.

Oseća se nekako beznadežno

Automatski prevedeno:

Još uvek se borim sa mojom bankom i još uvek dobijam nagradu od 100 funti za svaku uspešnu pomoć u vezi sa ovim.

Potrebne su mi informacije u kojima se navodi da trgovci na vašoj izjavi moraju biti ti koji će vam pružiti robu ili usluge.

Tražio sam i čini se da ne mogu da nađem ništa što bi moglo da pomogne.

Automatski prevedeno:
Kottig

Velika greška Svedbanke, oni misle da bi trebalo da urade povraćaj sredstava jer ste primili e-poštu od Canapai-a, a oni odbijaju da odgovore.

Zar nije naša krivica što banke ne mogu da zaustave transakcije i što se koristi pogrešna šifra, banke treba da izvrše pritisak na sve ove kompanije i da odmah krenu sa povraćajem sredstava kada posumnjaju na nešto sumnjivo, umesto toga kupac koji izgubi sav novac.

Automatski prevedeno:
jwilson27031988

zdravo druže,

Recite mi u čemu vam je konkretno potrebna pomoć. Trenutno imam svoju žalbu kod ombudsmana, tako da imam vremena da pomognem.

Nathan

Automatski prevedeno:

Još uvek se borim sa mojom bankom i još uvek dobijam nagradu od 100 funti za svaku uspešnu pomoć u vezi sa ovim.

Potrebne su mi informacije u kojima se navodi da trgovci na vašoj izjavi moraju biti ti koji će vam pružiti robu ili usluge.

Automatski prevedeno:

Ne moraju biti isto ime. Međutim, možete lako dokazati da trgovačke kompanije nisu povezane sa mestom gde ste deponovali sredstva. Na primer, malo je verovatno da će neka knjižara u Nigeriji prodati proizvod za kockanje, zar ne? Ako kompanija za kockanje želi da preuzme vlasništvo nad trgovcima, onda oni priznaju njihovu prevaru, zar ne? Tako da nikada neće.

Prvo, uzmite sertifikat o osnivanju ili podatke o kompaniji trgovca, njihovu veb stranicu, e-poruke koje ste poslali u kojima ćete im tražiti račune. Shvatite MCC kodiranje - to 100% neće biti 7995.

Automatski prevedeno:

Automatski prevedeno:

Ko su trgovci i koji MCC kod je korišćen?

Automatski prevedeno:

Korišćeni kod trgovca je ispravan 5815 za pikeleum i finnart.io za NFT jer se uklapa u istu kategoriju kao knjige i muzika itd.

Banka u suštini kaže zato što su sredstva primljena na sajtu za kockanje da ne mogu ništa da urade povodom toga, a ja se borim da odem odavde.

Pokušao sam da im objasnim sve u ovoj temi, stvarno sam zapeo.

Pokušali smo da činjenica da su trebali da budu blokirani hajkom je njegova kripto veza, ali mcc kod 5815 ne zaobilazi blokove jer se NFT uklapa u istu kategoriju kao što je gore pomenuto.

Zaista želim da ovo rešim sa svojom bankom, a ne sa FOS-om i znam da ću na neki način moći da to uradim.

Automatski prevedeno:

Imam snimke ekrana sa donbeta koji se poklapaju sa istim datumom i vremenom kao i moje izjave. Očigledno pikeleum i finnart.io sada ne odgovaraju na e-poštu.

Takođe na svojim izjavama imam 3/4 odbijenih depozita od drugih trgovaca, a zatim odmah posle jednog koji je odobrio pikeleum. Ovo se desilo nekoliko puta.

Automatski prevedeno:

Korišćeni kod trgovca je ispravan 5815 za pikeleum i finnart.io za NFT jer se uklapa u istu kategoriju kao knjige i muzika itd.

Banka u suštini kaže zato što su sredstva primljena na sajtu za kockanje da ne mogu ništa da urade povodom toga, a ja se borim da odem odavde.

Pokušali smo da činjenica da su trebali da budu blokirani hajkom je njegova kripto veza, ali mcc kod 5815 ne zaobilazi blokove jer se NFT uklapa u istu kategoriju kao što je gore pomenuto.

Zaista želim da ovo rešim sa svojom bankom, a ne sa FOS-om i znam da ću na neki način moći da to uradim.

Automatski prevedeno:

Biću iskren - nisam video NFT stranu stvari pre druže i ne znam odgovor. Oni jasniji su kao što je Bamimahas Enterprises koja je knjižara u Nigeriji koja je koristila neki čudan obrazovni MCC kod – jednostavan je jer očigledno ne bi trebalo da se prenosi na kockanje. Pretpostavljam da je NFT-ove i Cripto mnogo teže vratiti.

Automatski prevedeno:

Automatski prevedeno:

Ako su odbili vaš povraćaj sredstava, nećete to moći da rešite kod njih osim da podnesete žalbu. Ako žalba i dalje odbija vaše tvrdnje, onda morate da se pozabavite FOS-om. Takođe možete pokrenuti pravni postupak protiv finansijske institucije, ali ćete morati da konsultujete dobrog advokata za građansko pravo.

Automatski prevedeno:
1...233 234 235...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti