rudnici su danas prošli 15 dana i još nisam čuo ništa od svoje banke, nadam se da je to dobar znak, samo pošaljite e-poruke nekolicini drugih iz šablona na prvoj stranici ovog foruma govoreći o kaznama i revizijama nekolicini drugih da vidi da li to radi za mene, moj povraćaj je sada u procesu su pikelium i finnart.io
Pikeleum sumnjam da će pružiti dokaze. Oni su u krivu. Ne mogu vam pružiti slike i račune (koje sam tražio više puta) koji će, nadam se, ići u moju korist. I ja imam preko soma za Pikeleum!
Upravo sam razgovarao sa žalbama i rekli su da mogu da se osporavaju do poslednjeg dana. Možda mislite da ste čisti, ali onda nećete dobiti ništa još 45 dana! Zvao bih banku nedeljno i samo im rekao da li je neko sporio? Ako je tako, samo bih želeo dovoljno vremena da prikupim sve svoje dokaze 😁 neće imati problema
Rekao bih druže! Najbolje da razgovaraš sa kolegom iz banke. Pomenute da su vam ponudili 20%, želite više. Ova vrsta emisija prihvataju odgovornost? Razgovarajte sa bankom i posavetujte se sa njima
Automatski prevedeno:
Lucid_1337
TheGambler
Dijamantski
TheGambler
pre 1 godinu
Ne mogu da pronađem nijednu e-poštu, možete li mi poslati e-poštu sa informacijama?
iz onoga što sam otkrio, pikeleium i finnart su potpuno ista kompanija, imaju istu veb stranicu, samo različita imena, ali raspored je potpuno isti i prodaju iste stvari NFT i kripto, ne mislim da mogu da osporavaju jer ne mogu dokazati da sam nešto kupio od njih .
Automatski prevedeno:
Dt100
Dijamantski
Lucid_1337
pre 1 godinu
Ne mogu da pronađem nijednu e-poštu, možete li mi poslati e-poštu sa informacijama?
S
Cant find any emails, can you email me with the information please?
Sum41@hotmail.se
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Mislim da imam detalje
Automatski prevedeno:
Aljosha93
Dt100
Srebro
Dt100
pre 1 godinu
Takođe bih mogao da koristim ovo ako imate nešto, napišite mi e-poštu
Automatski prevedeno:
Mrtasty93
Dt100
Zlato
Dt100
pre 1 godinu
živjeli druže,
možete li i meni da ih pošaljete?
Automatski prevedeno:
TheGambler
Srebro
pre 1 godinu
Ne mogu da izdam zbog privatnosti. Ali samo pretražite Leader of kuickbit-fomiline i sve njegove druge sumnjive stvari. Proff.se, Rocketreach.com će vam pomoći da pronađete informacije, kao i švedski telefonski imenik.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Dt100
TheGambler
Dijamantski
TheGambler
pre 1 godinu
Da li je Danijel??
Automatski prevedeno:
Dt100
Aljosha93
Dijamantski
Aljosha93
pre 1 godinu
Samo ću sačekati da vidim da li je to tačno
Automatski prevedeno:
Aljosha93
Dt100
Srebro
Dt100
pre 1 godinu
U redu hvala, molim te, pomisli na mene ako si u pravu 👌🏻👍🏻
Automatski prevedeno:
Hunter12
xbigguyxxx
Srebro
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Da, druže, saznao sam da čim pomeneš kockanje ili kazino, oni odmah odbijaju zahtev, samo se drži robe koja nije primljena i ne spominji je i oni će bez problema izdati povraćaj sredstava
Automatski prevedeno:
Williamj86
Dt100
Platinasti
Dt100
pre 1 godinu
Upravo sam razgovarao sa bankom da su u suštini rekli da još uvek nema ažuriranja da trgovci još uvek nisu osporili, ali to može ići na 1 od 3 načina nakon 45 dana oni ne osporavaju onda dobijam povraćaj. Drugi način je da pošalju dokaze koji će biti poslati na mene da osporim ili 3. će poslati tako ubedljive dokaze koje banka nije mogla da odbrani onda će moj povraćaj novca biti završen tu i tada i neću dobiti ništa.