Altpai je britanski trgovac koji vode Latvijci, plašim se da kažem
Automatski prevedeno:
Anonymized954
Aljosha93
Dijamantski
Aljosha93
pre 1 godinu
Kunava.io tvrdi da je povezan sa drugom kompanijom pa sam razgovarao s njihovim vlasnikom koji me zamolio da ne objavljujem više informacija dok ne dođe do dna jer kunava laže o gotovo svemu. Međutim, Instakchange je povezan sa Arkpai-om. Vlasnik UAB sonic Coin koji je instakchange takođe poseduje arkpai
Automatski prevedeno:
DynamoHarry
aeonkain
Dijamantski
aeonkain
pre 1 godinu
Midate = Grottobook. Ne vraćaj.
Automatski prevedeno:
Aljosha93
Anonymized954
Srebro
Anonymized954
pre 1 godinu
Onda mi pošaljite adresu e-poštom od kunave
Automatski prevedeno:
UserJ0193
Williamj86
Srebro
Williamj86
pre 1 godinu
CSSKINPRO je u vlasništvu/upravljanju od strane kazina.. Imao sam povraćaj sredstava od ovog ranije, iako je kazino u pitanju imao UK na ograničenoj listi u uslovima, tako da im pošaljite snimak ekrana toga i direktno zatražite povraćaj
Automatski prevedeno:
UserJ0193
craigtay9989
Srebro
craigtay9989
pre 1 godinu
da li su ovo povraćaj sredstava? Nikada nisam dobio nikakav odgovor od Altpai-a
Automatski prevedeno:
Williamj86
UserJ0193
Platinasti
UserJ0193
pre 1 godinu
tako da su CSSKINSPRO u vlasništvu bountireels777, kada kažete screengrab šta mislite izvinite, veoma sam tehnički
Automatski prevedeno:
UserJ0193
Williamj86
Srebro
Williamj86
pre 1 godinu
Ah, moji su bili preko Memocasina koji je imao UK na zabranjenoj listi
Bountireels ne navodi UK kao ograničenu teritoriju. CSSKINPRO tada mora da koristi nekoliko njih
https://csskinspro.com/about-us je veb lokacija, ali oni ne odgovaraju, možda pošalju šablon i zatim povraćaj sredstava ako ne vrate novac
Automatski prevedeno:
TheGambler
Mrtasty93
Srebro
Mrtasty93
pre 1 godinu
Da, ali neće deliti druge privatne informacije na javnom forumu. Samo pretražite Kuickbit na proff.se, i naći ćete pune informacije
Automatski prevedeno:
Lucid_1337
TheGambler
Dijamantski
TheGambler
pre 1 godinu
Šta je imejl njihovom generalnom direktoru? Imam 4 transakcije koje bih želeo da dobijem nazad, 3 Coinshop i gorivire.
Automatski prevedeno:
craigtay9989
UserJ0193
Srebro
UserJ0193
pre 1 godinu
ne nije bilo kroz povraćaj sredstava
oni će ustrajati, uvek žele više informacija nakon izjava koje traže i iako sam poslao snimke ekrana oni žele papirni obrazac, ali sam rekao da sam dao sve tražene informacije ako se ovo ne može rešiti, kontaktiraću FCA I policiju i ostavio sam nekoliko dana i povraćaji su stigli
Automatski prevedeno:
Mrtasty93
TheGambler
Zlato
TheGambler
pre 1 godinu
Bio sam na tom sajtu i pronašao vlasnika, ali ne i njegovu e-poštu.
ako imate vremena, zaista sam srećan ako biste mi mogli poslati više informacija na moju e-poštu
Automatski prevedeno:
Dt100
Dijamantski
TheGambler
pre 1 godinu
Da, ali neće deliti druge privatne informacije na javnom forumu. Samo pretražite Kuickbit na proff.se, i naći ćete pune informacije
Yes, but won't share others private information in public forum. Just search in quickbit on proff.se, and you will find full information
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Zaista bih želeo i detalje o izvršnim direktorima, molim? Imam veliku količinu transakcija sa Kuickbit/Fomiline/Gorivire i oni ih osporavaju!
Automatski prevedeno:
Williamj86
Dt100
Platinasti
Dt100
pre 1 godinu
koliko dugo nakon što su povraćaji otpočeli ste čuli da ih osporavaju druže