NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 281)

od kirekin
|
2.097.959 pregleda 14.489 odgovora |
1...280 281 282...787
Dodajte post
Mrtasty93

Kontaktirao sam generalnog direktora, rekao mu da je ovo prevara i učiniću sve što mogu da zatvorim Kuickbit

Automatski prevedeno:
nathanphillips9

Koliko je vremena trebalo da se odredi voditelj slučaja?

Automatski prevedeno:

Ko je dobio nešto od:

IVC, Eduntage, Midates, Paiment, Altercap?

Automatski prevedeno:

bilo ko ima kontakt informacije za njih, tražio sam svuda informacije za ove

FARAMP

CSSKINSPRO

SERAPHIKS

Automatski prevedeno:
aeonkain je izbrisao post
TheGambler

Imaš li njegov email?

da li je to bilo davno?

Automatski prevedeno:

ne im afrad ne

Altpai je britanski trgovac koji vode Latvijci, plašim se da kažem

Automatski prevedeno:
Aljosha93

Kunava.io tvrdi da je povezan sa drugom kompanijom pa sam razgovarao s njihovim vlasnikom koji me zamolio da ne objavljujem više informacija dok ne dođe do dna jer kunava laže o gotovo svemu. Međutim, Instakchange je povezan sa Arkpai-om. Vlasnik UAB sonic Coin koji je instakchange takođe poseduje arkpai

Automatski prevedeno:
aeonkain

Midate = Grottobook. Ne vraćaj.

Automatski prevedeno:
Jcejejxjvujr

Onda mi pošaljite adresu e-poštom od kunave

Automatski prevedeno:
Williamj86

CSSKINPRO je u vlasništvu/upravljanju od strane kazina.. Imao sam povraćaj sredstava od ovog ranije, iako je kazino u pitanju imao UK na ograničenoj listi u uslovima, tako da im pošaljite snimak ekrana toga i direktno zatražite povraćaj

Automatski prevedeno:
craigtaylor9999

da li su ovo povraćaj sredstava? Nikada nisam dobio nikakav odgovor od Altpai-a

Automatski prevedeno:
UserJ0193

tako da su CSSKINSPRO u vlasništvu bountireels777, kada kažete screengrab šta mislite izvinite, veoma sam tehnički

Automatski prevedeno:
Williamj86

Ah, moji su bili preko Memocasina koji je imao UK na zabranjenoj listi

Bountireels ne navodi UK kao ograničenu teritoriju. CSSKINPRO tada mora da koristi nekoliko njih

https://csskinspro.com/about-us je veb lokacija, ali oni ne odgovaraju, možda pošalju šablon i zatim povraćaj sredstava ako ne vrate novac

Automatski prevedeno:
Mrtasty93

Da, ali neće deliti druge privatne informacije na javnom forumu. Samo pretražite Kuickbit na proff.se, i naći ćete pune informacije

Automatski prevedeno:
TheGambler

Šta je imejl njihovom generalnom direktoru? Imam 4 transakcije koje bih želeo da dobijem nazad, 3 Coinshop i gorivire.

Automatski prevedeno:
UserJ0193

ne nije bilo kroz povraćaj sredstava

oni će ustrajati, uvek žele više informacija nakon izjava koje traže i iako sam poslao snimke ekrana oni žele papirni obrazac, ali sam rekao da sam dao sve tražene informacije ako se ovo ne može rešiti, kontaktiraću FCA I policiju i ostavio sam nekoliko dana i povraćaji su stigli

Automatski prevedeno:
TheGambler

Bio sam na tom sajtu i pronašao vlasnika, ali ne i njegovu e-poštu.

ako imate vremena, zaista sam srećan ako biste mi mogli poslati više informacija na moju e-poštu

Automatski prevedeno:

Da, ali neće deliti druge privatne informacije na javnom forumu. Samo pretražite Kuickbit na proff.se, i naći ćete pune informacije

Automatski prevedeno:

Zaista bih želeo i detalje o izvršnim direktorima, molim? Imam veliku količinu transakcija sa Kuickbit/Fomiline/Gorivire i oni ih osporavaju!

Automatski prevedeno:
Dt100

koliko dugo nakon što su povraćaji otpočeli ste čuli da ih osporavaju druže

Automatski prevedeno:
1...280 281 282...787
Idi na stranicuod 787 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti