Zaista mi treba pomoć oko nekoliko uplata od ARTSTRID-a, Finnart-a, Falcora finansija i ZPDG-a ako neko može da pomogne, zaista bih to cenio.
Automatski prevedeno:
Jasmo079
Srebro
pre 1 godinu
Pa odustajem od pokušaja da povratim sredstva.
Kompanija za kreditne kartice je odbila moju žalbu i trgovci ne reaguju.
Ništa drugo ne mogu da uradim osim da vratim dug.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
nathanphillips9
Vkieranc
Platinasti
Vkieranc
pre 1 godinu
To je upravo ono što mi je moja banka uradila, obratio sam se ombudsmanu i oni su stali na stranu moje banke. Ne znam šta drugo da radim.
Automatski prevedeno:
winnerdude
Jasmo079
Srebro
Jasmo079
pre 1 godinu
Ne, nemojte odustati, te kompanije za prevare moraju vratiti novac. Šaljite im e-poštu i uključite advokata koji vam može pomoći ako je ukupna suma velika.
Automatski prevedeno:
Ldiamond23
Materialgirl84
Platinasti
Materialgirl84
pre 1 godinu
Da li ste dobili nešto od debabs globalnih projekata? Čini se da ne mogu da pronađem kontakt informacije koje se ne vraćaju
Automatski prevedeno:
Vkieranc
nathanphillips9
Dijamantski
nathanphillips9
pre 1 godinu
imam optužbe od „Falcora finance" ali ne mogu da nađem ništa za njih na mreži zajedno sa „ZPDG" banke izgleda uopšte ne zanimaju
Automatski prevedeno:
Williamj86
Vkieranc
Platinasti
Vkieranc
pre 1 godinu
zdravo
Uradili su ih pod nekim kodom, nisu ga spomenuli, ali u suštini je korišćen pogrešan MCC kod, oni su novi bili vezani za kockanje, ali su ih za mene postavili kao pogrešan MCC što je dovoljan osnov da ih podignem.
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Williamj86
Dijamantski
Williamj86
pre 1 godinu
Hvala na odgovoru, mogu li negde da vas kontaktiram da vam privatno pošaljem poruku o tome kako ste dobili svoje žalbe. Još uvek sam malo zbunjen zbog toga. Hvala.
Automatski prevedeno:
Ldiamond23
Platinasti
pre 1 godinu
Tražim kontakt informacije za
Purple room global limited (poslao e-poruku nisam siguran da li je tačna kompanija)
Debabs globalno ograničen (odbijanje e-pošte)
Globalne usluge serije (ne mogu da pronađem nijednu e-poštu)
ako neko ima sreće sa ovim, neka mi javi jnkv.
Automatski prevedeno:
Ldiamond23
Vkieranc
Platinasti
Vkieranc
pre 1 godinu
imam hiljade ovih - prijavila je banka i odbijena
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Ldiamond23
Dijamantski
Ldiamond23
pre 1 godinu
toliko je dosadno da banka želi da stane na stranu kazina koji očigledno kriju transakcije sa razlogom...
Automatski prevedeno:
Williamj86
Vkieranc
Platinasti
Vkieranc
pre 1 godinu
još nisam ništa osvojio, samo čekam da vidim da li je spor trgovca povraćaj sredstava, preostalo mi je još 2 nedelje da čekam, ali možete mi poslati e-poštu ako želite
Automatski prevedeno:
winnerdude
Srebro
pre 1 godinu
Još sam osvojio oko 2.300 evra, oko 1.000 evra u povraćaju sredstava sa gejtveja za plaćanje i ostatak na revolut povraćaju novca. Čekajući sada 15.000 eur, moja banka ga je prihvatila i podigla povraćaj. Nadam se da će ovo proći kako je planirano.
Automatski prevedeno:
Vkieranc
winnerdude
Dijamantski
winnerdude
pre 1 godinu
kako ste to uspeli da uradite protiv gejtveja za plaćanje?
Automatski prevedeno:
winnerdude
Vkieranc
Srebro
Vkieranc
pre 1 godinu
Postoji 1 pravilo da se te transakcije mogu vratiti nazad. Stvarno imate samo 1 udarac
Upravo sam dobio povraćaj novca Kinghills, ali 330 funti manje nego što bi trebalo da bude na 4670 funti da li da sada odem na povraćaj sredstava u banci i uradim duplo?
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Vkieranc
winnerdude
Dijamantski
winnerdude
pre 1 godinu
Šta ste rekli u svom zahtevu kolega? Možete li da mi pošaljete e-poštu @
Voleo bih da dobijem pomoć oko ovoga.
Automatski prevedeno:
Hunter12
Vkieranc
Srebro
Vkieranc
pre 1 godinu
zdravo druže,
falcora finance veb lokacija je falkorafinance.io ako želite da ih kontaktirate direktno. Ako želite da izvršite povraćaj sredstava, nemojte pominjati ništa o kockanju ili oni neće prihvatiti, samo recite da roba/usluga nije primljena, a zatim navedite da ste kupili kriptovalutu ili NFT. Ali siguran sam da se falcora finansiranje vrši putem APP plaćanja, što je bankovni transfer, tako da ne mislim da ih možete vratiti na isti način.