Ne, nemojte odustati, te kompanije za prevare moraju vratiti novac. Šaljite im e-poštu i uključite advokata koji vam može pomoći ako je ukupna suma velika.
Uradili su ih pod nekim kodom, nisu ga spomenuli, ali u suštini je korišćen pogrešan MCC kod, oni su novi bili vezani za kockanje, ali su ih za mene postavili kao pogrešan MCC što je dovoljan osnov da ih podignem.
Hvala na odgovoru, mogu li negde da vas kontaktiram da vam privatno pošaljem poruku o tome kako ste dobili svoje žalbe. Još uvek sam malo zbunjen zbog toga. Hvala.
Automatski prevedeno:
Ldiamond23
Platinasti
pre 1 godinu
Tražim kontakt informacije za
Purple room global limited (poslao e-poruku nisam siguran da li je tačna kompanija)
Debabs globalno ograničen (odbijanje e-pošte)
Globalne usluge serije (ne mogu da pronađem nijednu e-poštu)
još nisam ništa osvojio, samo čekam da vidim da li je spor trgovca povraćaj sredstava, preostalo mi je još 2 nedelje da čekam, ali možete mi poslati e-poštu ako želite
Automatski prevedeno:
winnerdude
Srebro
pre 1 godinu
Još sam osvojio oko 2.300 evra, oko 1.000 evra u povraćaju sredstava sa gejtveja za plaćanje i ostatak na revolut povraćaju novca. Čekajući sada 15.000 eur, moja banka ga je prihvatila i podigla povraćaj. Nadam se da će ovo proći kako je planirano.
Upravo sam dobio povraćaj novca Kinghills, ali 330 funti manje nego što bi trebalo da bude na 4670 funti da li da sada odem na povraćaj sredstava u banci i uradim duplo?
falcora finance veb lokacija je falkorafinance.io ako želite da ih kontaktirate direktno. Ako želite da izvršite povraćaj sredstava, nemojte pominjati ništa o kockanju ili oni neće prihvatiti, samo recite da roba/usluga nije primljena, a zatim navedite da ste kupili kriptovalutu ili NFT. Ali siguran sam da se falcora finansiranje vrši putem APP plaćanja, što je bankovni transfer, tako da ne mislim da ih možete vratiti na isti način.