NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 291)

od kirekin
|
2.099.082 pregleda 14.489 odgovora |
1...290 291 292...787
Dodajte post

Zaista mi treba pomoć oko nekoliko uplata od ARTSTRID-a, Finnart-a, Falcora finansija i ZPDG-a ako neko može da pomogne, zaista bih to cenio.

Automatski prevedeno:

Pa odustajem od pokušaja da povratim sredstva.

Kompanija za kreditne kartice je odbila moju žalbu i trgovci ne reaguju.

Ništa drugo ne mogu da uradim osim da vratim dug.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Vkieranc

To je upravo ono što mi je moja banka uradila, obratio sam se ombudsmanu i oni su stali na stranu moje banke. Ne znam šta drugo da radim.

Automatski prevedeno:
Jasmo079

Ne, nemojte odustati, te kompanije za prevare moraju vratiti novac. Šaljite im e-poštu i uključite advokata koji vam može pomoći ako je ukupna suma velika.

Automatski prevedeno:

Da li ste dobili nešto od debabs globalnih projekata? Čini se da ne mogu da pronađem kontakt informacije koje se ne vraćaju

Automatski prevedeno:
nathanphillips9

imam optužbe od „Falcora finance" ali ne mogu da nađem ništa za njih na mreži zajedno sa „ZPDG" banke izgleda uopšte ne zanimaju

Automatski prevedeno:
Vkieranc

zdravo

Uradili su ih pod nekim kodom, nisu ga spomenuli, ali u suštini je korišćen pogrešan MCC kod, oni su novi bili vezani za kockanje, ali su ih za mene postavili kao pogrešan MCC što je dovoljan osnov da ih podignem.

Automatski prevedeno:
Williamj86

Hvala na odgovoru, mogu li negde da vas kontaktiram da vam privatno pošaljem poruku o tome kako ste dobili svoje žalbe. Još uvek sam malo zbunjen zbog toga. Hvala.

Automatski prevedeno:

Tražim kontakt informacije za

Purple room global limited (poslao e-poruku nisam siguran da li je tačna kompanija)

Debabs globalno ograničen (odbijanje e-pošte)

Globalne usluge serije (ne mogu da pronađem nijednu e-poštu)

ako neko ima sreće sa ovim, neka mi javi jnkv.

Automatski prevedeno:
Vkieranc

imam hiljade ovih - prijavila je banka i odbijena

Automatski prevedeno:
Ldiamond23

toliko je dosadno da banka želi da stane na stranu kazina koji očigledno kriju transakcije sa razlogom...

Automatski prevedeno:
Vkieranc

još nisam ništa osvojio, samo čekam da vidim da li je spor trgovca povraćaj sredstava, preostalo mi je još 2 nedelje da čekam, ali možete mi poslati e-poštu ako želite

Automatski prevedeno:

Još sam osvojio oko 2.300 evra, oko 1.000 evra u povraćaju sredstava sa gejtveja za plaćanje i ostatak na revolut povraćaju novca. Čekajući sada 15.000 eur, moja banka ga je prihvatila i podigla povraćaj. Nadam se da će ovo proći kako je planirano.

Automatski prevedeno:
winnerdude

kako ste to uspeli da uradite protiv gejtveja za plaćanje?

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Postoji 1 pravilo da se te transakcije mogu vratiti nazad. Stvarno imate samo 1 udarac

Automatski prevedeno:
winnerdude

Koje je jedno pravilo brate?

Automatski prevedeno:
winnerdude je izbrisao post

Upravo sam dobio povraćaj novca Kinghills, ali 330 funti manje nego što bi trebalo da bude na 4670 funti da li da sada odem na povraćaj sredstava u banci i uradim duplo?

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Šta ste rekli u svom zahtevu kolega? Možete li da mi pošaljete e-poštu @

Voleo bih da dobijem pomoć oko ovoga.

Automatski prevedeno:
Vkieranc

zdravo druže,

falcora finance veb lokacija je falkorafinance.io ako želite da ih kontaktirate direktno. Ako želite da izvršite povraćaj sredstava, nemojte pominjati ništa o kockanju ili oni neće prihvatiti, samo recite da roba/usluga nije primljena, a zatim navedite da ste kupili kriptovalutu ili NFT. Ali siguran sam da se falcora finansiranje vrši putem APP plaćanja, što je bankovni transfer, tako da ne mislim da ih možete vratiti na isti način.

nadam se da ovo pomaže

Automatski prevedeno:
1...290 291 292...787
Idi na stranicuod 787 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti