NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 290)

od kirekin
|
2.139.209 pregleda 14.531 odgovora |
1...289 290 291...789
Dodajte post

Označio sam elegro (nikopft) i nekoliko drugih kazina/trgovaca u e-poruku danas i dodao sam timove za prevare i švedsko-estonske i nigerijske vlasti u e-poruku. Jedan kazino mi je vratio 690 funti, a elegro mi je rekao da su mi već vratili u oktobru (uopšte nisu), pa se nadam da su videli koga sam označio u imejlu i odlučili da mi vrate novac sada.

Automatski prevedeno:

Našao sam smpaigamingstore ako neko to traži. Osoba koja stoji iza toga je Marat Mirzabalajev, koji stoji iza nekoliko ovih „kompanija". Bilo bi sjajno kada bi ga svi prijavili vlastima u UK.

https://vvv.gamingonlinestore.com/

https://mastertoolsmania.au/

https://find-and-update.compani-information.service.gov.uk/compani/13010969/officers

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Da li se neko bavio provajderom platnih usluga UTORG.pro?

Da li ste dobili nešto nazad?

Automatski prevedeno:
Dt100

@danielsonesson na Ks.

Automatski prevedeno:
Dustyd

Probao sam sve ovo sa elegrom, ali mi je upravo rekao da kontaktiram svoju banku i prestao sam da odgovaram, Imaš li savet?

Automatski prevedeno:

Ko je imao sreće sa elegrom i kako da ih nateram da se povuku od toga da mi više puta govore da idem u svoju banku..

Automatski prevedeno:
Waldo1984 je izbrisao post
Waldo1984 je izbrisao post
Bollee

Ima li odgovora?

Da li on možda stoji iza "SMPai Maginc"

Automatski prevedeno:

Mora da su imali toliko zahteva i sad im je dosta 😂

Automatski prevedeno:

Da li je neko imao sreće sa Albedo vaučerima?

Automatski prevedeno:
paulmcewan05 je izbrisao post

Da li neko dobija povrat novca od Finnarta ili Artstrida?

Automatski prevedeno:

Ffs nećete verovati u ovo, ali moja banka mi je upravo poslala imejl rekavši da su ponovo otvorili žalbu zbog novih informacija! ali upravo sam potpisao NDA sa Kinghillsom ali mi još uvek nisu platili £5000 šta da radim?

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Reklo bi se da činjenica da još uvek niste primili 5000 znači da ostavite žalbu banci otvorenom. Naravno, ako dobijete oba, banka će samo otkazati 5000 u vrednosti ako povraćaju

Automatski prevedeno:
Anonymized825

Ok, nisam siguran da budem iskren jer im još nisam pokazao ugovor o povraćaju novca, pošto je sve urađeno nakon odbijanja žalbe, mogao bih da ga vratim nazad u kazino ako ih banka podigne ili će možda oni to učiniti kako vi kažete Nisam siguran da li bi možda trebalo da im kažem o svemu sada govoreći da se kladim da ako prestanem da jurim kazino da mi ionako neće platiti! upravo sam dobio poruku da me zovu u roku od 24 sata u banku da razgovaramo o tome

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Mislim da ću samo reći banci da su ponudili 5000 funti, ali mi još ništa nisu platili

Automatski prevedeno:
Anonymized825

u procesu povraćaja sredstava sada za finnart preko banke

Automatski prevedeno:

Da li je neko imao povrat novca od keizd-a? Stalno me postavljaju isto pitanje o davanju broja moje kartice, a zatim me ignorišu i ponovo šalju isti zahtev.

Automatski prevedeno:
Williamj86

Zdravo, kako si to uradio? Kada sam rekao svojoj banci (devičanski novac) za finnart i ARTSTRID.com, rekli su da ne mogu ništa da urade zato što plaćaju kockanje, uprkos tome što sam im objasnio da uplate idu na drugo ime trgovca u poređenju sa kazinom.

Automatski prevedeno:
1...289 290 291...789
Idi na stranicuod 789 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti