NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 298)

od kirekin
|
2.127.216 pregleda 14.514 odgovora |
1...297 298 299...788
Dodajte post

Upravo sam primetio da je prolaz za plaćanje za Goldenbet Facilero. Poslao sam im e-poštu u kojoj sam naveo transakcije pranja u kojima su saučesnici i zatražio povraćaj sredstava.

IIRC, neki ljudi ranije u temi su imali sreće u dobijanju povraćaja sredstava od dobavljača plaćanja pa sam pomislio da to pomenem ovde.

Automatski prevedeno:
Anonymized825

Da li ste dobili i državu u kojoj se nalazi ZPDG? Kako moja banka pokazuje samo ZPDG bez ikakvog objašnjenja. Morate ih kontaktirati i zatražiti više detalja, ali to može potrajati nekoliko dana.

Automatski prevedeno:
Youssf

ZPDG Čini se da je veoma teško pronaći, nisam ga našao

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Svestan sam toga, ali ako uspem da nađem neku državu, možda će mi pomoći da je pronađem ili bar malo olakšam pretragu.

Automatski prevedeno:

Zdravo!

Hvala na objavljivanju. imam pitanje. Moja kreditna kartica je nastavila sa povraćajem sredstava pod „prevara".

Da li postoje drugi načini/odeljenja pod kojima bi obrađivali povraćaj sredstava?

Da li se javio još neki trgovac? Da li ste osporili povraćaj sredstava?

Svima sam im poslao e-poštu, većina nije odgovorila.. a takođe je nekolicina sama vratila novac. ..

Automatski prevedeno:

Nisam siguran u kanadska pravila, ali prema finansijskom ombudsmanu u Ujedinjenom Kraljevstvu, oni neće stati na stranu te osobe ako su svesno pokušali da izvrše transakcije i nisu imali postavljen blok za kockanje. Mastercard ima različite tipove prevare i u mom slučaju Revolut je pokušao da izvrši jednu od ovih, što je automatski odbijeno jer sam izvršio transakcije. Ovo je izazvalo haos nedeljama za redom i pokrenut je slučaj FOS-a. Srećom, imao sam brojne mejlove koji su prikazivali poteru za trgovcima, komunikacije sa sajtom na koje nikada nije odgovoreno, uključujući 25 kopija ćaskanja uživo. Nije garantovano da će povraćaji sredstava za robu i usluge funkcionisati - trgovci ih mogu osporiti i nadam se da će Kuickbit učiniti tbh. Oni su jedini trgovac koji mi je zapravo pisao i lagao - rekli su da transakcija nema nikakve veze sa njima i da nisam imao račun kod njih.

Automatski prevedeno:

Upravo sam primetio da je prolaz za plaćanje za Goldenbet Facilero. Poslao sam im e-poštu u kojoj sam naveo transakcije pranja u kojima su saučesnici i zatražio povraćaj sredstava.

IIRC, neki ljudi ranije u temi su imali sreće u dobijanju povraćaja sredstava od dobavljača plaćanja pa sam pomislio da to pomenem ovde.

Automatski prevedeno:

Da, slanje e-pošte pojedinačnim trgovcima trebalo bi da bude prva stvar koju treba da uradite PRE nego što podnesete bilo kakva potraživanja vašoj banci.

Automatski prevedeno:
Anonymized847

Slučaj koji mi je poznat bankomat, FOS je stao na stranu banke uprkos blokadi kockanja, tako da se i dalje čini kao nedosledne odluke širom odbora, a realnost je da se sve svodi na malo sreće. Jasno je da nešto treba da se promeni, ali van ovog foruma teško je znati kolika je veličina problema. 10-15 slučajeva za FOS verovatno neće pomeriti brojčanik

Automatski prevedeno:
paulmcewan05 je izbrisao post

Koji kazino

Automatski prevedeno:
Youssf

Švajcarska

Automatski prevedeno:
Anonymized847

To je malo ekstremno od njih, drago mi je da ste to sredili. Ovo je uvek bila moja briga da radimo robu koja nije primljena dokle nas banka gura nazad. VISA kada je radila netačan MCC je bila u redu, znajući da Mastercard nije uradio poslednje preko robe koja nije primljena pa ćemo videti šta će se desiti. Idealno bez policijskog razgovora…

Automatski prevedeno:

Šta si im tačno rekao

Automatski prevedeno:

Trenutno sam u sukobu sa kazinom koji se zove 7gold kazino, koji je očigledno regulisan od strane kompanije u Velikoj Britaniji😭, ali nema licencu za UK. Rekli su da će me prijaviti za prevaru ako obradim povraćaj sredstava. Izgleda da ću prijaviti „britanski posao" Ukgc i FCA

Automatski prevedeno:
Dustyd

UKGC mora nešto da uradi u vezi sa ovim, svi moji prvi trgovci su bili Estonija, Nigerija i Švajcarska, tako da cenim malo nadležnosti, međutim finnart je navodno sa sedištem u Velikoj Britaniji. Tako da biste pomislili da mogu krenuti za njima.

Automatski prevedeno:
Anonymized825

Takođe, svaka čast, već sam čuvao mejlove, ali sam samo prijavio ove dve kripto kompanije FCA-u da se pokrijem.

Automatski prevedeno:
Howdydowdy je izbrisao post
Anonymized825

Imam istu zabrinutost u vezi sa robom koja nije primljena. Odlična vest da je VISA bez ikakvih problema obrađivala povraćaj sredstava na osnovu pogrešnog MCC-a, da li je to zato što ste imali blokade na svom nalogu koje je ovo zaobišlo ili samo zbog kršenja njihovih uslova korišćenja?

Mogu li da pitam šta ste im napisali jer i ja treba da pišem VISA 🙏

Automatski prevedeno:
WonTD

Barclaicard tako da kreditna kartica na kojoj je kockanje blokirano, piše negde na ovom forumu, moraće da vidim da li sam je sačuvao u suštini kaže pranje transakcija da se zaobiđu blokade. Nisu to uradili odmah, ali su to uradili nakon žalbe, koliko sam zaključio, Mastercard to neće učiniti jer je to klasifikovano kao prevara i u njihovim uslovima stoji da ako ste izvršili kupovinu onda neće povraćati.

Automatski prevedeno:
1...297 298 299...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti