Dakle, ova kazina se nalaze u Curacao-u, ali neki od ovih dobavljača trećih strana su licencirani u Ujedinjenom Kraljevstvu (drugi kao što je Tallinn.. itd.) Da li vam je problem izazvao trgovac u UK? Grottobooks/midates su bili jedan od većih iz UK...
Automatski prevedeno:
Mr_Jones_1
Bronza
pre 1 godinu
Može li neko da mi pošalje e-poštu za Finnart.IO
piše 404 kada kontaktiram sajt
Automatski prevedeno:
Youssf
Mr_Jones_1
Dijamantski
Mr_Jones_1
pre 1 godinu
Da li ste proverili stranicu uslova i uslova i tražili adresu e-pošte? Verovatno ćete ga tamo naći.
Prokletstvo, to je mnogo novca. U kojoj ste banci?
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Anonymized825
Dijamantski
Anonymized825
pre 1 godinu
Srećno sa odgovorom. Poslano više puta i ništa nazad
Automatski prevedeno:
Youssf
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Da li ste pokrenuli spor banci zbog pogrešnih MCC kodova? Nikad nisam znao da bi to mogao biti legitiman razlog..
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Zdravo druže, da, to je koliko su uzeli na mojoj glavnoj banci i 6500 funti na Revolut-u. Ne želim da kažem da je banka nažalost u slučaju da me ljudi pominju itd itd. Dobio sam isplate sa sajta, ali me nikada nisu ni pitali za ovo
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Youssf
Dijamantski
Youssf
pre 1 godinu
Zdravo druže, tvrdio sam da ovo treba da se uradi i borio sam se da se to uradi oni su ih sve podigli za mene Našao sam rupe u njihovim odgovorima na žalbe koje su priznali
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized825
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Da, isto traže podatke o kreditnoj kartici i bankovne izvode, ali ništa drugo se ne vraća, nadajući se da neće osporiti povraćaj sredstava.
potpuno isto kao i moj kolega zvuči veoma obećavajuće.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Williamj86
Dijamantski
Williamj86
pre 1 godinu
Da druže, nadamo se da bi trebalo da bude jednostavno jedrenje! još uvek sam pomalo zabrinut zbog dobijanja povraćaja od 4700 funti sa sajta, ali sumnjam da će učiniti mnogo