Sačekajte malo ako su se likvidirali, to znači da se uopšte ne mogu boriti protiv toga, tako da su laki pobednici
Wait a minute if they liquidized that means they cannot fight it at all so they are easy winners
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Sa ovim kompanijama nikad se ne zna - to su kriminalna preduzeća, tako da mogu pokušati bilo šta. Usput, njihov sajt je još uvek aktivan.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized847
Dijamantski
Anonymized847
pre 1 godinu
Ok videćemo šta će se desiti da sajt ne radi bog zna kako da prestaneš da imaju oko 11 sličnih sa različitim imenima! bilo bi interesantno videti šta oni pokušavaju da izvuku možda će se banka samo vratiti na to mislim na sve glupe pokušaje da se prevare ili izvuku iz toga!
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
makelios6
Dijamantski
makelios6
pre 1 godinu
Ok, možda potražite savet negde o tome, ali niste krivi što su zaobišli stvari
Automatski prevedeno:
Anonymized839
dbeasley41996
Dijamantski
dbeasley41996
pre 1 godinu
Možete li mi pomoći sa ovim plz
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Dustyd
Dijamantski
Dustyd
pre 1 godinu
Da li ste imali odgovor Pretpostavio sam da je ovo bio destrim jer je ovo što se pojavilo i na mojoj izjavi
Automatski prevedeno:
dbeasley41996
Anonymized839
Srebro
Anonymized839
pre 1 godinu
Koje?
Automatski prevedeno:
Anonymized839
dbeasley41996
Dijamantski
dbeasley41996
pre 1 godinu
Kashia
Automatski prevedeno:
Anonymized825
Dijamantski
pre 1 godinu
Smatram da je toliko frustrirajuće što je usluga pogođena i promašena, Barclaicard viza čim je spor prikupio novac, Čejs je morao da čeka više od 45 dana kao 50 na novac iako Mastercard kaže da je trenutni povraćaj novca privremeni.
Automatski prevedeno:
Williamj86
Platinasti
pre 1 godinu
Upravo sam bio na bubnjevima i Donbet-u jer sam dobio mejlove od njih i obojica su mi zatvorili nalog jer sam pokrenuo povraćaj sredstava hahaha
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Williamj86
Dijamantski
Williamj86
pre 1 godinu
Ffs mora da si iznuđen! Nikada nisam dobio nikakav kontakt ni od koga od njih prvi put, ali ako te blokiraju tim bolje za tebe !!😂😂😅
Automatski prevedeno:
Williamj86
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Potrošen, hteo sam malo da se kockam i protraćim svoj novac hahaha. Šali se, ali oni me zatvaraju je dobar znak za moje povraćaje sredstava, kako ja to vidim, druže. Da li ljudi misle da bismo mogli da dobijemo 100.000 potpisa na veb-stranici vlade da se o tome govori u parlamentu samo da bi to izašlo na videlo
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Williamj86
Dijamantski
Williamj86
pre 1 godinu
Da, to samo znači da je to sve što oni mogu da urade, zaista je dobar poziv, kaže da gc u Velikoj Britaniji dobijaju više moći protiv ovih sajtova. To tek treba da vidim!