Zdravo svima, mislio sam da se vratim nakon mojih prethodnih komentara. Nažalost, krajem prošle nedelje, i veći deo ove nedelje, ponovo sam se vratio i glupo sam se prijavio u više kazina i počeo da gubim. Ne znam zašto sam to uopšte pokušao... U svakom slučaju, da vidim da li moja situacija može nekome da pomogne?
1. povraćaj sredstava:
Santander UK – Nakon nekih povratnih informacija i skoro odustajanja, povraćaji sredstava su podignuti kao „roba nije primljena" 24. oktobra, ali su mi dali 4 različita referentna broja jer nisu mogli da grupišu sve transakcije u jednu. Prošlo je 49 dana, a danas sam ih nazvao radi ažuriranja. Santander sada kaže da može proći i do 130 dana da se povraćaj sredstava završi? Rečeno mi je da će za početak biti 45 dana...
2. povraćaj (nakon ponavljanja)
Barclaicard UK - Podignuta odmah pod netačnim MCC kodom, podnela dokaze o depozitima napravljenim na Freshbet danas, kao i dokaz o pokušaju da kontaktiram lažne trgovce koji su prikazani na mojoj izjavi. Ovo bi trebalo da bude laka pobeda jer kockanje na kreditne kartice nije dozvoljeno.
3. povraćaj (nakon ponavljanja)
NatVest UK – Podigao povraćaj sredstava preko aplikacije, 2 od 8 su uspešno podignute i trgovcima je odmah vraćen novac (oni očigledno nisu želeli da to osporavaju). Za ostalih 6, primio sam automatizovane mejlove u kojima je pisalo da to neće podići, čak sam insinuirao da ih falsifikujem. Odmah sam uložio žalbu i dobio odgovor u roku od 2 dana sa molbom da pošaljem dokaze koji će podržati povraćaj sredstava. Uradio sam to u ponedeljak i trenutno čekam da me menadžer za žalbe obavesti da li će biti podignute ili ne. Čini se čudnim što ih uopšte nisu podigli, s obzirom da su prva 2 bila uspešna I trgovac je vratio ne?!
4. povraćaj (nakon relapsa)
Santander UK – Morao sam da ih nazovem danas i objasnim da sam ponovo oboleo (super sramotno) i da ih zamolim da podignu povraćaj sredstava za još 4 transakcije. Gospođa na telefonu bila je od velike pomoći i navela ih je kao 'roba i usluge nisu primljene' i već sam poslao dokaze putem internet veze. Čini se kao da su posle borbe kroz koju sam prošao u prvom, ovde identifikovali problem. Takođe je napomenula da su imali priliv ljudi koji su zvali o sličnim stvarima, a čini se da ova kazina dobijaju češću pažnju u pogledu potraživanja i povraćaja sredstava. Može li biti dobra stvar za budućnost?
Ako neko ima bilo kakvih pitanja, otpusti. Napravio sam obilje istraživanja na ovu temu, i prilično sam pročitao ceo ovaj forum od glave do pete i rado bih pomogao ako mogu.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.