NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 307)

od kirekin
|
2.110.155 pregleda 14.507 odgovora |
1...306 307 308...788
Dodajte post
Dustyd

Šta se desilo sa vašim povraćajima sredstava iz Santandera? Koliko im je prošlo od dana kada su podignuti? U početku mi je rečeno 45 dana, a sada je očigledno 130 dana! Nigde ne mogu da pronađem informacije o ovom takozvanom 130 dana. Mastercard nema informacije koje bi to ukazivale na to, niti bilo gde drugde na mreži.

Automatski prevedeno:
henrysykes13

Moj Tviter je @salop1986

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized825

Or

Automatski prevedeno:
s26f8yg29c

Bajt vesti koje sam dobio od moje banke su bile edukativne i dale su mi adresu i poštanski broj. 7 Bell iard London ono što se ispostavilo kao arapska međunarodna akademija file pogledajte adresu na sertifikatu neće odgovoriti

Automatski prevedeno:
Anonymized839

Zdravo, da, video sam ovo kada ste ga objavili pre neki dan i pokušao sam da stupim u kontakt sa njima, ali još nisam dobio odgovor. Da li je vaša banka uspela da im podigne povraćaj sredstava?

Automatski prevedeno:
s26f8yg29c

Takođe skinzar je u vlasništvu istog kao i samo skinovi koji Mapet poseduje mrežu lažnih kompanija bez kontakt podataka ili lažnih, ali on je kriminalac

Automatski prevedeno:
s26f8yg29c

Za mene je trebalo 5 meseci

Automatski prevedeno:
Anonymized839

Da li je to 5 meseci da se novac vrati od dana kada je zahtev podignut? Ili 5 meseci za podizanje tužbe?

Automatski prevedeno:
s26f8yg29c

Nisam se prijavio kao njegov santander i oni su beskorisni santander su mastercard. U toku sam da ih odvedem na FO za prethodnu tvrdnju za koju čak ne mislim da su podigli i otvoreno lagali

Automatski prevedeno:
Anonymized839

Zašto mislite da ga nisu podigli? Da li ste proverili svoju aplikaciju za mobilno bankarstvo? Idi na:

Centar za pomoć -> Pomoć sa vašim transakcijama -> Pratite spor

Ovo bi trebalo da pokaže koji su zahtevi pokrenuti/u toku?

Obavestite me jer bih mogao da ih pozovem danas i zahtevam još informacija o tome šta se dešava. Nema šanse da je prošlo 49 dana i nijedno ažuriranje od nekog od trgovaca. Za referencu, 2 moja osporavanja NatVest-a trgovcu je odmah refundirana nakon što su potraživanja podignuta, tako da ovo ne može biti tačno.

Automatski prevedeno:
s26f8yg29c

Pročitajte post, objasnio sam sve, upravo je učitano k

Automatski prevedeno:
Anonymized839

Prvi deo tvoje priče je skoro identičan mojoj, bilo je toliko nejasno šta se dešava. Ali sada mogu da vidim u svojoj aplikaciji da su potraživanja otvorena i da postoje od 24. oktobra.

Svaki put kada ih nazovem, kažu mi da je to još uvek u toku i da nema ažuriranja, ali možda ću jednostavno početi da spuštam nogu i da budem malo agresivniji prema njima pa počnu da daju neke odgovore. SVAKI put kada sam podigao povraćaj sredstava iz BILO KOGA drugog razloga, oni se obrađuju i rešavaju u roku od mesec dana, ako ne i manje. To važi za Santander i NatVest...

Automatski prevedeno:
s26f8yg29c je izbrisao post
s26f8yg29c

Da, moji su govorili da je otvoreno, ali ni savetnici za kupce nisu imali pojma šta se dešava čak ni kada sam dao referentne brojeve i čak prošao kroz svaku transakciju. Čak sam podneo 2 žalbe na nesposobnost koja je odmah zatvorena u mojoj aplikaciji možete videti koliko puta je otkazan i otvoren 4 puta tačnije. Zato mi je savetnik rekao da je zatvoreno i da je konačna odluka doneta, ovo je bilo krajem septembra, pa sam rekao ne, još uvek je otvoreno jer piše otvoreno na mojoj aplikaciji, tada je rekla da ću razgovarati sa svojim menadžerom i javiti vam se , kada se vratila, tada mi je rekla da je slučaj definitivno zatvoren, ali neko ga stalno podiže, ali će ga i dalje odbijati. Odmah nakon tog razgovora dobio sam e-poštu u kojoj se navodi da još uvek istražuju SMH. Dakle, odluka je već doneta i osećam da su je samo razvukli da bi izgledalo kao da rade nešto nesvesni tog razgovora. Iskreno, ne mislim da je ikada podignuta kao roba koja nije primljena jer su razlozi za to bili isti razlog za prvobitno odbijanje zbog prevare IP adrese. Ali ko zna da je svaki slučaj zasnovan drugačije. Nadam se da ćeš imati više sreće od mene prsti k za tebe hun

Automatski prevedeno:
mrkrm

Ako su obavljeni putem bankovnog transfera kao što je falcora, možete ih pokrenuti kao spor protiv prevare, banka mora da vam vrati novac u roku od 5 dana zbog novih pravila

Automatski prevedeno:
Hunter12

Nijedna banka nije odbila da uradi bilo šta u vezi sa mojim bankovnim transferima pa sam morao da se žalim

Automatski prevedeno:
Hunter12

Ovo je zanimljivo. Upravo sam pročitao o tome i ovo je tačno, ali samo za uplate izvršene posle 7. oktobra 2024. Pokušaću da pozovem svoju banku i vidim da li mogu nešto da urade.

Automatski prevedeno:
s26f8yg29c

Nema koristi što sam razgovarao sa svojom bankom, pokušao sam da prijavim kao prevaru, ali oni to nisu hteli da urade, pa sam morao da se žalim

Automatski prevedeno:

Da, uplate nakon 7. oktobra, kažete banci da ste prevareni i ona će vam vratiti novac u roku od 5 dana zbog novih zakona na snazi. Mnogo lakši put od povraćaja.

Automatski prevedeno:
Hunter12

Možete li pomoći, moja banka to ne bi rekla kao prevara nakon što sam im rekao situaciju

Automatski prevedeno:
1...306 307 308...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti