Nema problema, cenim da se stvari sporo kreću tokom ovog perioda radka, rado pričamo posle praznika
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Nasrin999
Dijamantski
Nasrin999
pre 1 godinu
Biće teško ortak odbaciti naviku koju sam kockao samo nedelju dana u 7 meseci i zbog ovih sajtova sam izgubio oko 20.000 funti u tom kratkom periodu, tako da vam pokazuje kako je lako postati njihova žrtva samo mali propust koji je doveo do ovo, ali imam sreće da mi je banka pružila veliku podršku kao i gamcare da mi pomogne da prođem kroz to i resetujem i pokušam ponovo da, teško je živeti bez tog zujanja, ali je deffo an bolest dok trošite ove sume da to uradite i tek kada dotaknete dno shvatite šta ste uradili to je zastrašujuće!
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Nasrin999
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Da li su vam anonimni kockari bili korisni? Otišao sam na nekoliko sesija, ali ne osećam da mi je uopšte pomoglo..
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Nasrin999
Dijamantski
Nasrin999
pre 1 godinu
Zdravo druže, nikad nisam išao na to. Nikada nisam to zamišljao, ali deffo idi u gamcare i dobij uputnicu za terapiju jedan na jedan, to je na zumiranju i bez muke, otvoreno ćaskaj sa svojim savetnikom, ja im kažem sva svoja razmišljanja, osećanja itd i to je dobro analizirano da bi vam pomoglo, plus dobijate dobro podučavanje i ohrabrenje za stvari koje ste dobro uradili kao što je odupiranje nagonu itd. i to je svake nedelje, tako da vas sprečava da to uradite, osećam kao da ne želim da nastavim i kažem da ste pali kada se sesije završe, oni proveravaju ponovo za nekoliko meseci, ali to je profesionalna pomoć, a ne kao GA, koja je više kao grupa za diskusiju.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Nasrin999
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Hvala druže, obavezno ću to proveriti. Za sada sam u redu, idem u teretanu i jedem zdravo itd, ali plašim se kada mi finansijsko zdravlje bude bolje jer ću hteti ponovo da se kockam kao i svi kompulzivni kockari na kraju dana!!!
Automatski prevedeno:
makelios6
Platinasti
pre 1 godinu
Molim vas pomozite ako neko zna kontakt informacije za sledeće trgovce:
BITE NEVS
LUKSBOOK
PNMM
Izgubio sam 10.000 evra.
Ja sam očajan.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Nasrin999
Dijamantski
Nasrin999
pre 1 godinu
Da, ja sam isti veliki udarac u teretani i bio sam svuda koristeći različite teretane i zapravo viđao mesta na koja obično ne idem, što je bilo sjajno kada sam počeo da gledam TV, što nisam radio pre nego što sam sebe tretirao kupujući stvari. Volim stvari koje sam poricao sebe kada razmišljam o kockanju jer sam uvek brojao kockarske brojke u svojoj glavi, verovatno ćete znati na šta mislim. Još uvek imam mentalne ožiljke za ceo život, ali osećam se mnogo bolje, ali još uvek osećam težinu ramena sam izgubio mnogo više u prošlosti bio na programima dugova 6 godina itd. ogromni iznosi su izgubili 70000 funti i vratio sam oko 20000 funti pošto su mi to otpisali moj kreditni rezultat je bio uništen, ali sam se ipak vratio kao budala, ali upravo sada Osećam se jakim i još uvek imam dva lična zajma da platim oko 6000 funti i uzeo sam zajam za kuću od 23000 funti po glupim kamatnim stopama, ali ovo je stvari su sada mnogo bolje nego ranije da sam imao još 33000 funti povrh toga i pronašao sam ovu stranicu i to me je spasilo da budem iskren jer sam mislio da ću to isprobati u banci i dati joj dobar potez, a u suprotnom mi je uspelo ulazi u šemu duga DAS
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
robinolofsson332
Bronza
pre 1 godinu
Želite li mi pomoći? Dao sam vam sve informacije koje pošaljete ovim kopiladima za mene i idemo 50/50?
Ja neću dobiti ovo bk
Trebalo bi da bude oko 3000eu
Automatski prevedeno:
Nasrin999
Platinasti
pre 1 godinu
To nije loše druže, izgleda da ćeš biti u redu, samo ne dozvoli đavolu iznutra da ti diktira. I ja sam isti, imam preko 200 hiljada duga po planovima za upravljanje dugom i imam Cifas za prevaru koju sam počinio. Potrošio sam skoro 100.000 sam tokom prošle godine na mistake i santedu, ali na moju nesreću sve moje transakcije su bile putem bankovnog transfera.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Nasrin999
Dijamantski
Nasrin999
pre 1 godinu
Da, znam da sam video onog druga koji je ak**nt, ali i dalje mislim da možete nešto da dobijete nazad sve dok držite kockarskog demona u kutiji, dobro je što ste zaradili ludu količinu novca kao što sam ja uradio to vam samo pokazuje nema šanse na ovim sajtovima! oni me poznaju previše dobro sada ciljajući moje slabe periode u nedelji/dnevu preplavljujući moje prijemno sanduče tekstovima n ponudama n vezama
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Thisisbs
robinolofsson332
Bronza
robinolofsson332
pre 1 godinu
Ok Robin, videću da li mogu da nađem nešto o ova 2.
Dobio sam nikotpf trgovca iz Santeda/Goldenbet, čini se da koriste ogroman broj trgovaca da pokušaju da otežaju ljudima da jure svoj novac nazad u smislu ilegalnih kupaca.
Pošto ste bili prvi, hajde da podelimo nešto novca hehe hvala svima
Automatski prevedeno:
makelios6
Thisisbs
Platinasti
Thisisbs
pre 1 godinu
Zaista bih bio zahvalan brate moj ako bismo mogli da pronađemo kontakt informacije za BITE NEVS i PNMM
Automatski prevedeno:
Nasrin999
Platinasti
pre 1 godinu
Da li je neko primetio da IGA Group deli istu adresu u Kurasau kao Santeda International BV, i izgleda da je Mario generalni direktor IGA. Može li neko ovo da potvrdi?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 1 godinu
Ko je ovaj bavbag?
Automatski prevedeno:
Youssf
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Tužno je što ne postoji dugme Prijavi da se ovo prijavi direktno administratorima. Takve ljude treba odmah zabraniti zbog promocije na pogrešnim temama