Ja sam u procesu, rekli su mi da podignem povraćaj sredstava od svoje banke, ali nažalost moja banka je odbila zbog načina na koji je izvršena uplata A2A pisp plaćanje, ali imam advokata o tome, oni ili plaćaju ili biće izveden na sud i izgubiće u svakom slučaju jer ja živim u UK i transakcije su nezakonite i oni to znaju, takođe ako ste u UK uverite se da Nucleus365 Ltd nije podugovarao posao sa njima jer su oni odgovorni za delegate treće strane i akreditovani su od strane FCA. pa bih proverio u vašoj banci da će sigurno znati. ako je Nucleus365 prešao na falcora finance.io, poslao bih im poruku i rekao im da su pokrenuli nelegalne transakcije, jer kompanija sa kojima su sklopili ugovor ne mogu da uzmu sredstva od vlasnika računa u Velikoj Britaniji prema članu 33 zakona o kockanju 2005. krivično delo. recite im da ste razgovarali sa komisijom za kockanje u Velikoj Britaniji i FCA. ako je falkora na koju idete, nadamo se da će vaša banka podići povraćaj sredstava, obavestite me kako ste napredovali, obaveštavajte me, uradiću isto. pobrinite se za sve najbolje
Automatski prevedeno: