NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 343)

od kirekin
|
2.098.736 pregleda 14.489 odgovora |
1...342 343 344...787
Dodajte post

HSBC je težak jer kažu da je novac koji sam položio ušao u kazino i da sam igrao. Mislim da oni ovde ne razumeju problem, oni ga gledaju kao prevaru Bog zna zašto. Virgin banka je bila sjajna, refundirala je sve transakcije bez pitanja

Automatski prevedeno:
rink58

Zdravo druže, šta si rekao Virgin banci? Voleo bih da znam? Možemo li negde da razgovaramo?

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Upravo sam im rekao istinu o tome da nemaju licencu u UK, koriste pogrešnu šifru trgovca i ne bi trebalo da dozvoljavaju igračima iz UK da igraju. Uradili su povraćaj sredstava i kazino im se nikada nije vratio. Kao što sam rekao, imao sam sreće tamo, ali HSBC mi je težak

Automatski prevedeno:
rink58

Vau, smatram da je ovo apsolutno ludo jer sam uradio potpuno istu stvar sa potpuno istom bankom. Njihov odgovor na kockanje ne može pomoći. To je ludo

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Ja sam u procesu, rekli su mi da podignem povraćaj sredstava od svoje banke, ali nažalost moja banka je odbila zbog načina na koji je izvršena uplata A2A pisp plaćanje, ali imam advokata o tome, oni ili plaćaju ili biće izveden na sud i izgubiće u svakom slučaju jer ja živim u UK i transakcije su nezakonite i oni to znaju, takođe ako ste u UK uverite se da Nucleus365 Ltd nije podugovarao posao sa njima jer su oni odgovorni za delegate treće strane i akreditovani su od strane FCA. pa bih proverio u vašoj banci da će sigurno znati. ako je Nucleus365 prešao na falcora finance.io, poslao bih im poruku i rekao im da su pokrenuli nelegalne transakcije, jer kompanija sa kojima su sklopili ugovor ne mogu da uzmu sredstva od vlasnika računa u Velikoj Britaniji prema članu 33 zakona o kockanju 2005. krivično delo. recite im da ste razgovarali sa komisijom za kockanje u Velikoj Britaniji i FCA. ako je falkora na koju idete, nadamo se da će vaša banka podići povraćaj sredstava, obavestite me kako ste napredovali, obaveštavajte me, uradiću isto. pobrinite se za sve najbolje

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Kada ste pokušali? Da li je to bila debitna ili kreditna kartica?

Automatski prevedeno:
rink58

Debitna kartica pre više od mesec dana

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Ah, moja je bila kreditna kartica koja vam pruža malo više zaštite, saznao sam. Znam da nije u redu, ali izgleda da je to stvar. Sve moje su kreditne kartice

Automatski prevedeno:
rink58

dođavola, osećam da to uopšte ne bi trebalo da menja. Ne oseća se baš pošteno

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Banka je podigla 24 povraćaja netačnog mcc-a i oni su samo vratili novac dva dana kasnije bez čekanja od 45 dana

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Visa debit, u osnovi prema novoj šemi nadoknade koja je uvedena 7. oktobra, banke uglavnom moraju da vam vrate gotovinu ili podignu povraćaj sredstava, ali zato što prvo moraju da vam isplate, a zatim da jure kompanije za novcem, očigledno nisu ljubitelji ovu novu šemu, ja sam potpuno razbio svoju banku, ali oni i dalje nisu hteli da izdaju povraćaj sredstava, a ovi lažni procesori plaćanja trećih strana su na činjenici da su banke nerado izdaje povraćaj sredstava, pa vam predlažem da potražite dobrog advokata za kockanje i zamolite ga da pošalje pismo pre nego što krene u akciju, preteći im sudom. Oni neće hteti da se svetlo upali na nezakonite aktivnosti, očigledno zavisi od toga koliko novac je uključen i da li bi to bilo isplativo.

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Da li su to falkora finansije? oni definitivno znaju da je tada otkriveno.

Automatski prevedeno:
Clintgl

Zdravo druže, nisam siguran da mislim da je sumup

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Izvini sumup?

Automatski prevedeno:
Clintgl
Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Da li neko zna kako mogu da pokrenem spor za Skinsonli. Pošto ne postoji zvanična veb stranica kompanije

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Moraš da nateraš banku da to uradi druže

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Da, znam, ali šta da kažem da sam kupio, a nisam dobio kao njihov nijedan zvanični sajt na koji bih mogao da se pozovem u sporu

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Znam, bio sam na njima jutros i oni su zatvorili slučaj da advokati traže 1500 funti ili mogu da rizikuju sa ombudsmanom, banke su šala.

Automatski prevedeno:
Vkieranc

To je netačna šifra trgovca

Automatski prevedeno:
1...342 343 344...787
Idi na stranicuod 787 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti