NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 344)

od kirekin
|
2.109.909 pregleda 14.507 odgovora |
1...343 344 345...788
Dodajte post
paulmcewan05

Zdravo, kad god sam pokušao da moja banka to odbije, izgleda da ih nije briga za njih

Automatski prevedeno:
Clintgl

Ok, nisam dobio gde sa sumup-om dobijao isti odgovor e-poštom čak i nakon slanja detalja, a onda je banka izvršila povraćaj sredstava prošlog meseca i ovo je odmah vraćeno

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Ok, možda probaj sumup

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Kako to misliš?

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Banka mi je rekla da je njihov sumup ko vrši plaćanja kontaktirajte ih, ali vaša banka bi to zaista trebalo da radi jer je to laka pobeda

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Da, gejtvej za plaćanje je verovatno sumup, ali moram da kažem banci da sam platio uslugu

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Uvek im kažem šta se desilo, ali neki su teški

Automatski prevedeno:

Zdravo momci, samo sam hteo da ispustim neke informacije na Skinsonli. Oni su poznati kao Skinsonli LTD za one koji ne znaju i koji su spremni da se raspuste kao kompanija, tako da bi banke trebalo da pomognu oko povraćaja sredstava ako ovo pomenete

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Moja banka je odbila moju naknadu

Automatski prevedeno:
Ldiamond23

Sa kim bankirate

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Ja sam sa Santanderom, oni su šala.

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Revolut

Automatski prevedeno:
Ldiamond23

Revolut je šala sa kojom rade zajedno sa njima dok se bave kripto Santander usluga za korisnike je jedna od najgorih!

Automatski prevedeno:

Da li neko ima stvarnog uspeha sa FOS-om u vezi sa ovim slučajevima?

Automatski prevedeno:
Ldiamond23

Santander je odbio moje, žalio sam se i oni su pristali da to urade pod pogrešnim mcc-om.

Automatski prevedeno:
Dustyd

Srećom, moje banke ne unose pogrešan MCC kod ili robu koja nije primljena

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Mogao bih da probam fos, imao sam sreće jer sam ranije obavestio svoje banke o kockanju i nisu ništa uradili da pomognu, znaju ako odem u fos da će stati na moju stranu. Čekam odgovor sa kreditne kartice o dsserveltd i auri digital (skinczar)

Automatski prevedeno:

Da li je neko našao kontakt podatke KTM Poljska?

I ne, nije u pitanju motor.

Automatski prevedeno:
Dustyd

Upravo sam poslao FOS koliko im je obično potrebno da odgovore?

Automatski prevedeno:
Materialgirl84 je izbrisao post
1...343 344 345...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti