Brate moj, toliko sam dugo tražio da pronađem PNMM.
Da li znaš nešto?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
makelios6
Dijamantski
makelios6
pre 1 godinu
Ne izvini
Automatski prevedeno:
Aellis
Platinasti
pre 1 godinu
ZPDG može li neko da savetuje najbolji kontakt za njih kurve molim
Automatski prevedeno:
dbeasley41996
Srebro
pre 1 godinu
Hej momci,
Postoji li razlika između 'Spaimpf' i 'Smpaipf'. Imam ova dva. Ako neko može da pomogne oko sledećeg, bio bih zaista zahvalan:
Gaiv - Depozit
123templates
Smpaimpf Maginc
Spaimpf Orb
Bite Lab
Spaimpf Ziph
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
dbeasley41996
Dijamantski
dbeasley41996
pre 1 godinu
Moje misli su bile spai is uk sumup i smpai je osnovan u Estoniji samo google smpai, ovde takođe postoje postovi o smpai od korisnika cripto
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Dt100
Dijamantski
pre 1 godinu
Da li je neko ikada pronašao BiteNevs ili BitLab? Primetio sam da će biti raspušteni, otvorio sam nasumičnu karticu za njih od pre mnogo godina i osvežio je 🤣 pa se sada pitam da li je neko ikada pronašao kontakt podatke za njih! Imao sam samo nekoliko stotina sa njima, ali ako bih to mogao da dobijem bio bi bonus nakon svih mojih povraćaja sredstava od banke!
Da li je neko uspeo da se domogne dsserveltd, Albedo ili kuickplatforms?
Automatski prevedeno:
Dt100
makelios6
Dijamantski
makelios6
pre 1 godinu
Ovde brate. Tako da ljudi dobiju informacije! Lično mislim da nikada nećete naći BiteNevs/Bitlab, ima previše njihovih veb lokacija i to je vrlo uobičajeno ime!
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Upravo sam kontaktirao banku da saznam samo o skinsonli jer je ovo baine. Ove transakcije su ručno dodane. Pitao sam da li je platforma za obradu plaćanja korišćena za obradu plaćanja i oni su rekli da sve što mogu da vide je London GB ništa drugo
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Dijamantski
pre 1 godinu
Bilo ko
Skinsonli
Clmnt
Orb
Desservltd
Lashi multinationals
Gamingstore
Nichevorkout
Svaka pomoć bi bila cenjena
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized839
Dijamantski
Anonymized839
pre 1 godinu
Skinsonli mi je vratio dve uplate po 1000 funti svaka nekoliko dana nakon što je banka podigla povraćaj sredstava
Automatski prevedeno:
Anonymized839
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Auuu, to je dobra vest. Imam nešto na kartici koju nisam čak ni koristio godinama, ali nedavne transakcije su izgledale bizarno, pa sada kontaktiram banku da pokrenem spor, neću se zamarati sa Santanderom jer su beskorisne kao čokoladni čajnik .ali ne znam šta da kažem
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Aellis
Dijamantski
Aellis
pre 1 godinu
Volim to lol Moje misli tačno
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized839
Dijamantski
Anonymized839
pre 1 godinu
U redu, upravo sam im rekao da je to sajt kazina koji uzima nezakonite uplate, netačan mcc koji su to radili ranije za mene je bila mala borba da ih podignem
Automatski prevedeno:
Vkieranc
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Da li je to refundiranje od skinsonli od bankovnog povraćaja sredstava ili ste se sami obratili skinsonli i oni su vam refundirali?
Automatski prevedeno:
Anonymized839
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Sa kim ste bankirali ako nemate ništa protiv da pitam
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc