zdravo svima,
Pre nekoliko meseci sam ovde objavio da mogu da pomognem ljudima sa pritužbama na kartice njihovim bankama uz određenu naknadu. Od tada sam pomogao dvoje ljudi, od kojih je jednoj vraćeno cca. 150k i ostalih 100k, kao i imali/imali kontakt sa nekima koji imaju manje sume koje čekaju.
Tokom godine, i ja sam uspeo u 100% žalbi na kartice (Revolut i Svedbank) i dobio nazad preko 300.000 kruna.
Ako želite pomoć, možete mi pisati na Discord -BettiBettiBetti. Ne naplaćujem ništa unapred, ali se zasniva na međusobnom poverenju među nama, gde je najveći rizik za mene kada uložim mnogo posla, a da za to ništa ne dobijem. 2 od 3 koja su me kontaktirala su "nestala" nakon što sam im dao savet, od trojice poštenih ljudi dobio sam oko 25% od onoga što su uspeli da vrate u zavisnosti od toga koliko sam pomogao u, na primer, pisanju celog dokument . Stoga zadržavam pravo da kažem ne ako se ne osećate ozbiljno.
Mogu vam pomoći ako:
- To je švedska banka
– Niste već podneli žalbu na karticu koja je odbijena
- Samo kupovine karticama, bez bankovnih transfera
-kupovine ne bi trebalo da budu starije od 6 meseci (još uvek mogu da idu)
-Ako se radi o Revolutu, zavisi u kojoj kategoriji je kupovina registrovana da li će proći ili ne, ali to možemo zajedno da prođemo na osnovu toga koje trgovce imate
Naravno, ne mogu da garantujem da ćete dobiti nešto nazad, ali kao što sam rekao, ja sam svojom metodom uspeo 100% i za sebe i za one kojima sam pomogao, ako su sledili moja uputstva.
Ovakvi postovi izazivaju mnogo iritacije i optužbi za iskorišćavanje drugih, ali hej - ja sam samo tragični zavisnik od igrica kao i vi, pokušavam da poboljšam svoje finansije koristeći ono u čemu sam dobar. Svako ima priliku, kao i ja, da pročita i uradi ovo sam, ali ako ne želite/ne možete, ovo je vin-vin situacija ako uspete da vratite nešto novca.
Neka sranje počne i laku noć!