NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 354)

od kirekin
|
2.107.911 pregleda 14.504 odgovora |
1...353 354 355...788
Dodajte post

Automatski prevedeno:

Pronađi e-poštu lokalne policijske stanice u Korku i kopiju u .Čini se da sada dobijam dosta odgovora kada dam kopiju njihovoj lokalnoj policiji, bože, da tako brzo odgovaraju

Automatski prevedeno:
Materialgirl84

Ti si heroj!!! DSSERVLTD i Eduntage molim

Automatski prevedeno:
Applesandpears93 je izbrisao post
Anonymized839

hvala imate li i njihovu veb stranicu, ako ne bez brige 🙂!

Automatski prevedeno:
Materialgirl84

Hej, nadam se da si OK? Samo želim da kažem da ako vam treba ćaskanje da imate moju e-poštu, ja sam dobar slušalac. Neću da ulazim u to, ali nadam se da ćete razumeti moj drift .lol i ja sam dobar za lepo mahanje bradom da pustim paru. Čuvaj se dobro, kao što sam rekao da imaš moju e-poštu i ja sam divan, što je dodatni bonus za šalu. Šaljem vam zagrljaj 🫂 🤗 Ne brinite, nisam luda, ali ponekad nam svima treba malo podrške i brige, čak i ako je od nekih koje nikada niste upoznali.

Automatski prevedeno:
KyleSteem

https://vvv.artstrid.com/

Automatski prevedeno:
Anonymized839

Uzgred, mislim na "Astrid", a ne na "artstrid"

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Da, ali oni prodaju digitalna umetnička dela, njihove veb stranice to pokazuju, tako da je to put kojim sam prošao sa Čejsom.

Automatski prevedeno:
KyleSteem

Argh izvini što sam glupa, ali ja ću malo kopati za tebe

Automatski prevedeno:

Svako ko traži bajtove, našao sam ga DIGITAL BITE HUB LIMITED adresa je potpuno ista koju mi je dala banka 7 bell iard London

Automatski prevedeno:
Anonymized839

Izgleda kao kuća i zubar u otmenom delu Londona

Automatski prevedeno:
Anonymized839

Da li je ovo korzbajt?

Automatski prevedeno:
Applesandpears93

Ne, pojavilo se na mojoj izjavi kao bajtove vesti, ali mi je banka dala sve detalje, adresu i šifru koju su koristili kao obrazovne, ali banka je rekla da to može da stavi kao nešto drugo u opisu i stavila je to kao ručavanje. To je zapravo bila banka koji je rekao da proverite obrazovne usluge, izgleda da ne mogu da pronađem nijednu adresu za korespondenciju ili veb lokaciju ili čak ove ljude SMH

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Očigledno ima mnogo posla

Automatski prevedeno:
Applesandpears93

Nemojte misliti tako jer ja mislim da je to u Talinu u Estoniji

Automatski prevedeno:
Anonymized839

Veoma čudno! mora da je neko povezan sa tim i oni koriste adresu da izgledaju kao posao. Veoma sumnjam da su registrovane kazino kancelarije koje pružaju prave igre bez nameštenja! svi smo završili, oni to moraju da progutaju

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

zdravo svima,

Pre nekoliko meseci sam ovde objavio da mogu da pomognem ljudima sa pritužbama na kartice njihovim bankama uz određenu naknadu. Od tada sam pomogao dvoje ljudi, od kojih je jednoj vraćeno cca. 150k i ostalih 100k, kao i imali/imali kontakt sa nekima koji imaju manje sume koje čekaju.

Tokom godine, i ja sam uspeo u 100% žalbi na kartice (Revolut i Svedbank) i dobio nazad preko 300.000 kruna.

Ako želite pomoć, možete mi pisati na Discord -BettiBettiBetti. Ne naplaćujem ništa unapred, ali se zasniva na međusobnom poverenju među nama, gde je najveći rizik za mene kada uložim mnogo posla, a da za to ništa ne dobijem. 2 od 3 koja su me kontaktirala su "nestala" nakon što sam im dao savet, od trojice poštenih ljudi dobio sam oko 25% od onoga što su uspeli da vrate u zavisnosti od toga koliko sam pomogao u, na primer, pisanju celog dokument . Stoga zadržavam pravo da kažem ne ako se ne osećate ozbiljno.

Mogu vam pomoći ako:

- To je švedska banka

– Niste već podneli žalbu na karticu koja je odbijena

- Samo kupovine karticama, bez bankovnih transfera

-kupovine ne bi trebalo da budu starije od 6 meseci (još uvek mogu da idu)

-Ako se radi o Revolutu, zavisi u kojoj kategoriji je kupovina registrovana da li će proći ili ne, ali to možemo zajedno da prođemo na osnovu toga koje trgovce imate

Naravno, ne mogu da garantujem da ćete dobiti nešto nazad, ali kao što sam rekao, ja sam svojom metodom uspeo 100% i za sebe i za one kojima sam pomogao, ako su sledili moja uputstva.

Ovakvi postovi izazivaju mnogo iritacije i optužbi za iskorišćavanje drugih, ali hej - ja sam samo tragični zavisnik od igrica kao i vi, pokušavam da poboljšam svoje finansije koristeći ono u čemu sam dobar. Svako ima priliku, kao i ja, da pročita i uradi ovo sam, ali ako ne želite/ne možete, ovo je vin-vin situacija ako uspete da vratite nešto novca.

Neka sranje počne i laku noć!

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Zbunio si me lol. bajtovi vesti (bajtovi) su korišćeni kao trgovac treće strane i pojavili su se na mojoj banci kao restorani za restorane. Tražio sam uzraste za restorane i udario u zid dok mi banka nije dala dodatnu adresu sa informacijama na koju je otišla uplata i šifru kategorije i još mnogo toga. Slučajno sam pronašao ovo danas i sve se poklapa sa obrazovnom kategorijom adresa. Sada sam pronašao 2 direktora, jednog na LinkedIn-u i drugog na Instagramu, što se i dešava biti povezan pošto je neko komentarisao na profilu drugih. Jedini problem je što ne možete da kontaktirate na LinkedIn-u pa sam kontaktirao insta .Morao sam da podesim nalog .Nisam još ništa spomenuo samo sam tražio da kontaktiraju mene putem e-pošte pošto imam poslovni predlog i trebalo bi da pošaljem neke informacije .nadam se da će pasti na to .Ali oba LinkedIn profila ukazuju na to da su to oni pošto je 1 edukator i podkasti i drugo je softverska IT tehnologija itd .i da, oboje su strane nacionalnosti. Sedim i čekam Tee hee hee nadam se da će pasti na to .Dobro mi je da uskočim u voz i idem dole .ali previše je hladno 🥶

Automatski prevedeno:
Anonymized839

bravo

Kako da pronađemo kontakt informacije za bajt vesti?

Automatski prevedeno:
Anonymized839

Očigledno se dešava prevara kako neke banke to ne vide. Ne razumem! srećno nadam se da ćete se vratiti!

Automatski prevedeno:
1...353 354 355...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti