Radim na tome, pokušavam nešto da iskopam, daću da se odmorim za večeras pošto mi glava lupa, ali nastaviću sutra. Nadam se da će neko od direktora koje sam kontaktirao na Instagramu uhvatiti za mamac. objavili ste
Automatski prevedeno:
Applesandpears93
Anonymized839
Srebro
Anonymized839
pre 1 godinu
Hvala vam puno! Većina isplata koje imam je potpuno prikrivena ili skrivena. Tako je teško naći. Možete li pomoći sa DSSERV LTD?
Automatski prevedeno:
Apple1234
Zlato
pre 1 godinu
Zdravo svima!
Ako neko ima Grottobook/MIDATES - prijavio sam ih Odeljenju za istrage i izvršenje - Službi za nesolventnost. Prihvatili su slučaj da ispitaju MIDATES.
Ako svi koji su pokušavali da ih kontaktiraju (a bili su ignorisani!!) prijave ove kompanije - možda će duboko zaroniti i pomoći nam da povratimo svoje $... i zatvorimo ih!
Ko god je rekao da je prijavio lokalnu policijsku stanicu sa sedištem u Irskoj, jutros mi se vratio da to zapišem.
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Anonymized825
Dijamantski
Anonymized825
pre 1 godinu
Da li me tražiš?
Automatski prevedeno:
Anonymized825
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Mislim da je gospođica Daisi rekla da to uradite, ako prijavite Cork and Limerick Garda, oni zabeleže broj zločina i onda to odnesu svojoj banci jer prijavljujete prevaru.
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Anonymized825
Dijamantski
Anonymized825
pre 1 godinu
O, dođavola, hoćeš li probati ovo sa Finnartom i Artstridom?
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Mislio sam da sam to ja lol 😆 ko je to bio bar je dobio REZULTAT IAI .
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Anonymized839
Dijamantski
Anonymized839
pre 1 godinu
Haha lol. Da li odlazak u irsku policiju primorava banku da vam vrati novac?
Automatski prevedeno:
mame14
BettyBetty
Bronza
BettyBetty
pre 1 godinu
Izuzetno sam zahvalan na pomoći i vremenu koje ste potrošili na moje žalbe, kako za transakcije koje sam imao sa svojom redovnom bankom tako i sa Revolutom. Dobio sam ukupno 150 hiljada i više na putu. Apsolutno mogu da potvrdim da BettiBetti-in metod funkcioniše tako da mi nije bilo teško platiti 25% nakon uspešnog povraćaja
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Ne, ali pomaže jer banke ovde pitaju da li ste to prijavili lokalnim vlastima, takođe ako pošaljete kopiju policiji u mejlove poslate trgovcima, onda to može podstaći trgovce da refundiraju jer mnogi od ovih trgovaca ignorišu mejlove. Imao sam 2 odgovori trgovaca koji su me ignorisali nedeljama za redom, ali čim sam u njihovoj lokalnoj policiji odgovorili.
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Anonymized839
Dijamantski
Anonymized839
pre 1 godinu
Oh, stvarno? To je dobro znati. Hvala
Automatski prevedeno:
Anonymized825
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Uradio sam - Kork je rekao da će mi se javiti. Limerik je rekao da moram da ih pozovem. Ne brinem se previše o tome da oni postupaju po tome, jer imam reference za zločin iz Action prevare koje sam dostavio banci. Ali gospođica Daisi je u pravu, to bi ih moglo navesti da odgovore.
Glavni problem sa bankama je još uvek da ih nateraju da izvrše povraćaj sredstava, jer svi znaju da je to ključno, pa ako neće, onda ćete možda dobiti malo radosti sa referencama o kriminalu, na mojoj je Barclaicard Visa uradila netačan MCC, Chase Mastercard neće da li sam uradio robu koja nije primljena, a koja je u toku, ali nastavljam da im dajem male delove dodatnih informacija jer ako izazovu, želim da mogu da je branim. Nadam se da to neće braniti, mislim da Pol obično kaže da ako ne učine u roku od 14 dana onda ćete verovatno pobediti.
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Anonymized825
Dijamantski
Anonymized825
pre 1 godinu
Zdravo druže, koji je imejl za kontakt sa Corkom?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized825
Dijamantski
Anonymized825
pre 1 godinu
Da, obično nakon 14 dana, trebalo bi da budete u redu jer je normalno vreme odgovora 7-10 dana sa eventualnim povraćajem sredstava, tako da nakon 3 pune radne nedelje, ako ništa, pošteno je reći da ste sigurni od 80-90%
Automatski prevedeno:
Anonymized825
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
CC.CorkCitiCentre.CE
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Anonymized825
Dijamantski
Anonymized825
pre 1 godinu
Piše da ovo nije važeća adresa e-pošte
Automatski prevedeno:
Anonymized825
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Mislim da sam u 5. nedelji, rok je 27. za moju, pa ću Chaseu poslati poruku 28. Frustrirajuća stvar kod Čejsa je što koriste sistem (ne mogu da se setim imena) što znači da je 45 dana više kao 60 zbog razmene poruka uživo i omogućavanja 5 dana ključnih faza za druge odgovore
Automatski prevedeno:
Anonymized825
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
To je čudno ako odete na ovu veb lokaciju i kliknete na e-poštu, povezaće se sa njom