Pretpostavljam da su vaše Falcora finansije bankovni transferi?
ako je tako srećno čoveče, nikad nisam dobio ništa od Falkore i banke su odbile da pomognu
Automatski prevedeno:
Dingdong5
xbigguyxxx
Srebro
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Hej, upravo sam dobio odgovor na 3 transakcije za koje sam tražio povraćaj sredstava nakon saveta, a oni su rekli ne i rekli da potencijalno činim prevaru! Šta će on da uradim... ima još 47 do kraja, ali sada sam izbezumljen do maksimuma i oni kažu da će prijaviti takve stvari kao što je prevara! U stvari sam sada tako uplašen da sam uradio 50 povraćaja sredstava istom trgovcu i bio sam potpuno iskren i rekao sam da su za kockanje u ilegalnom kazinu koristeći pogrešan mcc kod... helppppp
Automatski prevedeno:
Jwright1998
Vkieranc
Srebro
Vkieranc
pre 1 godinu
Zdravo, da, Falcora je bila bankovni transfer.
u suštini, ja bih deponovao preko sajta za kockanje, koji me je zatim odveo na sajt pod nazivom obpais.com koji je zatim uzeo novac od mog Monza.
Vau, stalno sam govorio da je elegro.com pominjao, ali nisam mislio da je jedan od mojih.
Pokušao sam da potražim taj sajt i kaže da je domen na prodaju? Pokušaću da pogledam forum da vidim kako da ih kontaktiram, ili barem da svojoj banci dam njihove podatke za povraćaj sredstava.
hvala za finnart i pikeleum, opet, da li ste upravo prošli kroz pikeleum sajt i kontaktirali adresu e-pošte tamo?
Takođe ću pokušati da pronađem falkora finansije na ovom forumu.
opet, ne mogu vam dovoljno zahvaliti na pomoći
Automatski prevedeno:
Applesandpears93
Anonymized839
Srebro
Anonymized839
pre 1 godinu
zdravo, ovo sam dobio nazad od vlasnika Destream-a. Bilo kakav savet
Molim te nemoj mi slati poruke.
Sve transakcije na našoj platformi su 3DS obezbeđene i bili ste svesni toga.
Razumem da je napojnica emotivna, ali ne znači da možete samo tražiti povraćaj novca i napisati tekst koji u potpunosti nije o našoj platformi.
Ako mislite da nešto nije u redu, uvek možete zatražiti povraćaj sredstava preko svoje banke i onda ćemo mi ići na arbitražu i posebno odeljenje banaka će sve proveriti. Ako ste u pravu, dobićete svoj novac, ako niste, platićete i kaznu.
Hvala.
Nemojte mi više slati poruke, hvala na razumevanju.
Sve ostale poruke će biti ocenjene kao neželjena pošta i prevara.
Automatski prevedeno:
Anonymized825
Applesandpears93
Dijamantski
Applesandpears93
pre 1 godinu
Potpuni prevarant, nema kazne za plaćanje ako povraćaj sredstava nije uspešan.
Automatski prevedeno:
Anonymized825
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Ovo je samo urađeno da biste zaustavili bilo kakve povraćaje sredstava, Velobet mi je jednom poslao poruku nakon što sam rekao da vraćam naplatu i rekao da sam postupao nezakonito prekršivši zakon o nadležnostima što je netačno jer operateri moraju da prate savet UKGC-a, a ne igrač za nelicencirani kazino itd. Samo ih podignite i onda obavestite banku da su vam od njih pretili, što pokazuje da su prevaranti.
Automatski prevedeno:
Applesandpears93
Anonymized825
Srebro
Anonymized825
pre 1 godinu
Tako sam i mislio, hvala na potvrdi. Zatim je nastavio tako što me nazvao prevarantom i pokušao da prevari njihov posao lol
Automatski prevedeno:
Gojira7346
Jwright1998
Dijamantski
Jwright1998
pre 1 godinu
Trenutno se bavim goldenbetom, količina BS koju su izbacili je nestvarna, odbijaju da pomognu ili čak priznaju bilo kakvu nepravdu, označio sam ih komisijom za kockanje u Velikoj Britaniji itd. nakon što sam podnio žalbu i oni bi odgovorili u odvojenim imejlovima, očigledno kriminalci . Ako postoji jedna stvar, rekao bih da je to da podnesete žalbu komisiji za kockanje UK putem njihove e-pošte
Predao sam svoje, neko bi mogao da stavi svoje ime na listu za posmatranje UKGC-a, više bi moglo dobiti potpunu istragu
Automatski prevedeno:
Jwright1998
Gojira7346
Srebro
Gojira7346
pre 1 godinu
Da, mislio sam da će biti takvi. Uskoro ću im poslati veliku žalbu, ali sam prvo kontaktirao trgovce da vidim šta se može uraditi sa povraćajem sredstava.
Podneću žalbu i komisiji za kockanje! Nadam se da ćeš stići negde sa tim druže
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Applesandpears93
Dijamantski
Applesandpears93
pre 1 godinu
Nasmejao bih se ovakvom odgovoru😆
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Applesandpears93
Dijamantski
Applesandpears93
pre 1 godinu
Kakvo sranje... Da li ste imali kopiju u lokalnoj policiji u okolini i takođe dobili sve detalje o transakciji od banke sa lokacijom gde je otišla uplata?
Trči uplašen. Dakle, on se izjašnjava da ste dali donaciju kreatoru sadržaja. Ako je to slučaj, transakcija će imati zapis o kreatoru sadržaja kome ste pretpostavili da ste takođe donirali. morate da dobijete te informacije i u teoriji biste imali recept za to i trebalo bi da zamislim da pokažem detalje profila pomenutih kreatora kako biste mogli da vidite njihov sadržaj dok ste očigledno dali donaciju. Imate li drugu adresu e-pošte, ako jeste, pošaljite mu ponovo e-poštu Rekavši mu da se ne plašite njega i njegovih očiglednih laži i reakcija na vašu e-poštu je prilično upečatljiva. Pošto nemate veze sa destrimom ili bilo kojim kreatorom sadržaja prema evropskom GDPR-u, tražite sve informacije koje destream drži o vama Donacija/kreator navodi da li on implicira da se to dogodilo jer oni moraju da vode evidenciju. Vi ste više nego srećni da ovo pitanje odvedete dalje čak i do sud na Kipru pošto imate pristup smeštaju onoliko dugo koliko je potrebno (što će vas gurnuti) imaćete gde da ostanete ako ode tako daleko jer sam udata za Grka/Kipranu i imam mesto u Larnaki na severnoj strani Kipra i može da putuje po celom Kipru. nadamo se da do toga neće doći .Takođe odredite da postoji mnogo foruma koji dele informacije o destrimu i lažnom neovlašćenom MMC-u. Da li je to slučajnost i sve pogrešno? ljudi čak dele stvarne poštanske brojeve Sic kodove itd. gde su uplate na kraju obezbeđivale različite banke širom sveta. Takođe saznajte svoju bankovnu e-poštu i kopiju u Cc-u. Mislim da je to prevara lokalne policije u sajber akciji
Takođe mu recite gde ste takođe obavešteni da će koristiti ovu taktiku, ali niko vas neće zastrašiti ili pretiti. Možete to da rešite sporazumno ili da idete legalnim putem. Ako imate pristup sajtu za kockanje, ipak pronađite transakcije da ga ukrsti tako da nema slučaj .
Go.kick.ass gurl kk
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Gojira7346
Dijamantski
Gojira7346
pre 1 godinu
Da li ste znali da je njihov ADR u Karakaku da se bave.sa ovim kazinima sada mislim da bi svi trebali da se okupimo i srušimo Santanu bv i da svi uložimo kolektivnu žalbu .protiv moći grupe u brojevima pogledajte zakone CGC-a sada sam srećan što sam postavio novu adresu e-pošte i počeo da se bavim. Mislim da bi mi bila potrebna korisnička imena kazina na raznim imenima iznosa kazina i lokacijama, onda bih treba mi neko sa više inteligencije od mene i boljom interpunkcijom kao što je moja žalosna. Imam izgovor iako sam nedavno imao encefalitis i meningitis i morao sam da naučim da čitam pišem hodaj i pričaj.🙃 Neko ko je vrlo artikulisan, ali ja sam više nego srećan što prikupljam podatke i šaljemo ih CGB-u i ADR dovoljno je dovoljno snage u brojkama šta ljudi misle 🤔
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Applesandpears93
Dijamantski
Applesandpears93
pre 1 godinu
Odgovor je na putu, označeno je da moraju da ga pregledaju 🤭
Pre otprilike 3 meseca dobio sam pun povrat novca.
Automatski prevedeno:
Dustyd
Anonymized839
Platinasti
Anonymized839
pre 1 godinu
Ja sam za to da se okupimo. Pošaljite mi e-poštu i poslaću vam detalje koji su vam potrebni. Goldenbet mi duguje hiljade, ali nikada nisam dobio povrat novca od njih.