Dodao sam svoju e-poštu, obavestite me kada je dobijete i ja ću je izbrisati
Automatski prevedeno:
Dingdong5
Applesandpears93
Srebro
Applesandpears93
pre 1 godinu
Sve uplate govore o povraćaju novca. Danas sam nazvao banku i rekli su da se javlja trgovac.
Automatski prevedeno:
Dingdong5
Dingdong5
Srebro
Dingdong5
pre 1 godinu
Takođe su rekli da su poništili sve moje povraćaje sredstava, tako da mislim da je došlo do povraćaja sredstava jer su rekli da su kao deo procesa povraćaja sredstava kontaktirali banku trgovaca i rekli, a trgovac je rekao da se to prikazuje kao transfer nije direktan plaćanje (koje nisam izvršio transfere platio sam svojom karticom) svi isti sajtovi vaši svi oglasi, velobet goldenbet donbet itd. Neko u banci je rekao da treba da podignem to kao prevara koju ću uraditi sutra. Ne žele da znaju pogrešne mcc kodove, čini se da je čak i to valjan razlog za naplatu kao deo Mastercard-a. Osećam se zaglavljeno
nisam siguran. Dobio sam dogovorene povrate novca putem e-pošte od vipzina, kinghillsa i memo kazina. Mislim da sam primio dopise iako nisam siguran kao vi, očekujem da sam napravio stotine malih transakcija za učitavanje ovih kazina u periodu od 8 nedelja, tako da nisam siguran koje se uplate odnose na koju kompaniju itd. pošto sam zatvorio sve svoje račune.
Svi ostali su bacili knjigu na mene sa smešnim t&c oko toga da nisam odgovoran za imena plaćanja koje koriste procesori trećih strana
Automatski prevedeno:
Dingdong5
Anonymized755
Srebro
Anonymized755
pre 1 godinu
Veliko hvala, pazim na vašu e-poštu.
Automatski prevedeno:
Danielec
Anonymized755
Srebro
Anonymized755
pre 1 godinu
Moja banka ne želi da nastavi sa povraćajem sredstava, izvršio sam transakciju karticom i direktno kontaktirao TopUp.com, ali mi kažu da ne znaju ništa o ovim uplatama
Već sam otvorio dve odbijene prijave zbog prevare, tako da ne mogu da otvorim novi izveštaj za povraćaj sredstava... u svakom slučaju, kako mislite da mogu da vratim svoj novac. Zavisnost od kockanja je moja greška, ali mi je taj novac zaista bio potreban i ovi lopovi čine sve da zaobiđu blok koji sam postavio