Pregledali smo vaš slučaj i prema našoj evidenciji prijavljena transakcija je odobrena sa vaše strane. Imajte na umu da dajemo sve od sebe da sprečimo takve transakcije, zbog čega zahtevamo dodatnu autentifikaciju. Nažalost, zbog činjenice da je uplata odobrena sa vaše strane, ne možemo da osporimo transakciju.
Žao nam je što ovog puta nećemo moći da vam pomognemo i cenimo vaše strpljenje tokom ovog procesa
Automatski prevedeno:
Anonymized1159
Platinasti
pre 1 godinu
ako neko ima bilo kakvu informaciju o tome ko su veb fabrika noltiro i mgpai panama, molim vas da mi kažete.
takođe ako neko poznaje nekog advokata osim gospodina Bijkerka, molim vas da mi kažete
Voleo bih da uradim ovo, ali osećam da će cgb sve odbiti. Ceo sistem treba da se ugasi i treba ga razotkriti ovde u UK barem da bi ljudi bili svesni šta se dešava.
Ovde se dosta radi o kockanju, ali izgleda da ukgc sve jebe
Razumem tvoju situaciju. Pošto je zahtev za povraćaj sredstava odbijen, ne možemo dalje da pomažemo u sporu. Preporučujem da nastavite sa TopUp.com koristeći informacije navedene u njihovoj e-pošti. Možda će moći direktno da reše problem.
Zdravo, da li je chillstock ou još nekome nedavno refundirao novac jer nisam dobio odgovor više od dve nedelje, ali sam ranije video da je ljudima refundiran novac? Takođe, da li bi neko mogao da me posavetuje o detaljima za kontakt za dsservltd? Hvala k
Konačno sam saznao da je kompanija TopUp.com korišćena samo kao ime, ali je uplata otišla na Gaiv-deposit London. Možete li mi reći nešto? Moja kartica je inače Visa... hvala