Poslao sam mejlove medijima o tome šta se dešava. Ako neko poznaje novinare ili istražitelje koji su voljni da istraže, molim vas da mi kažete. Više dobrodošli da mi pošaljete e-poštu ako je to potrebno u poverenju.
vreme je da se ovo pitanje razotkrije
I’ve sent emails to the media about what is happening. If anyone knows any reporters or investigators who are willing to investigate please let me know. More welcome to email me if needs to be done in confidence.
its time this issue gets exposed
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Javite mi kako možemo da razmenjujemo e-poštu - mogu da uključim gomilu informacija o nekoliko ovih kazina, banaka itd.
Da li je neko uspešno primio povraćaj sredstava od Ari10? Bio bih zahvalan na bilo kakvom uputstvu o tome kako da postupim da bih osigurao uspešan povraćaj sredstava.
Da, pretpostavite da ste kontaktirali kazino, pa stoga njihov odgovor? Banka će kontaktirati banku trgovca, a ne kazino, jer kazino nije trgovac koji je preuzeo uplatu, sumnjam da će kazino odgovoriti banci jer ne bi trebalo da bude u mogućnosti.
Čini se kao kanadska licenca za kockanje jer je njihov posao registrovan na Kurasau i nema nikakvu licencu za Kurasao, vodio sam taj broj i to je samo njihov registrovani poslovni broj u privrednim komorama. Da sam na tvom mestu, pročitao bih sve informacije o njihovim zakonima o licencama u Kanadi, prilično sam siguran da definitivno nisu važeće licence jer nikada nisam čuo za njih. Takođe sam na strani hmm, siguran sam da je Kanada definitivno blokirana u Velikoj Britaniji
Po izgledu stvari i onome što sam pročitao, ovo licencno telo je strože. Odgovorio bih kazinu, jer oni i dalje moraju da se pridržavaju strogih zakona o sprečavanju pranja novca prema ispravnim Mcc kodovima. Takođe imate ukgl. Naglasite da ćete obavestiti nadležne organe za licenciranje i kopirati njihov odgovor e-pošte u žalbu. Sa dokazom o transakcijama i bankovnim izvodom koji dokazuju da su plaćanja izmanipulisana MCC-ovima
Što krši njihovu dozvolu
Takođe lažna akvizicija kojoj ste se pridružili preko partnerskog programa kada niste.
Očigledno i ukgc
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Youssf
Dijamantski
pre 1 godinu
Niko ko poznaje KTM trgovca?
Veb lokacija ili kontakt detalji? To nije biciklistička kompanija