Potencijalno, ako sudija odbije žalbu da stvarni ombudsman donese odluku.
Kao što smo ranije razgovarali, accept banka ne može zaustaviti transakciju zbog blokade kockanja i kodova itd., ali bi trebalo da podiže povraćaj sredstava. Srećno druže.
Postoji mnogo visoncrafts, da li ste sigurni da je to definitivno Portland St. da li vam je transakcija dala bilo kakve detalje kao što su poštanski broj ili broj telefona? Možete zatražiti od banke detalje transakcije sve informacije koje imaju o transakcijama kako biste tačno odredili kuda je otišla. Da li je to zenit ili zenit jer tražim zenit marketing?
Pojavljuje se na mojim transakcijama kao Zenith, ali na mojoj izjavi u Zenitu London. Mogu da pronađem imejl, ali sve što sam mogao da nađem je obrazac na veb lokaciji Zenith One
Piše da je kompanija rešena u kući kompanije da je najbolje da potražite direktora sa njegovim imenom da ne bi trebalo biti teško pronaći da je možda povezan sa drugim kompanijama
Pronašao sam vrhunski organski marketing u Danskoj Indiji, a direktor onog u Velikoj Britaniji zvuči indijsko. Pitam se da li su povezani koje sam našao na LinkedIn-u. Zato sam se obratio pretvarajući se da sam zainteresovan za njihov posao, ali želim da znam da li imaju više lokalnih kancelarija u Velikoj Britaniji. Nadamo se da će odgovoriti 🙏