Dobro veče. Imate li ideju kako da stupim u kontakt sa ovim trgovcima?
Dataflip
Readmivords.org
Ekgisa
Tekst Natura
Logvip
Knovfeedback
Classicrevival
Fanci Vear
Virtual Vanguard
Velok
Blackpandashop
Shoplink
Shopijoi
Marketon
Hon Pro
Vhite And Case
Automatski prevedeno:
makelios6
Anonymized839
Platinasti
Anonymized839
pre 1 godinu
mogu li dobiti tvoju e-poštu
Automatski prevedeno:
barborasp
Anonymized839
Platinasti
Anonymized839
pre 1 godinu
Kpm ima istu adresu kao estolio limited.
Automatski prevedeno:
poppyr
Rex112
Srebro
Rex112
pre 1 godinu
Upravo realizovana ktm plaćanja prolaze kroz prolaz koji se zove Saal, ali ga još nisam istražio
Automatski prevedeno:
poppyr
Rex112
Srebro
Rex112
pre 1 godinu
Takođe se pojavljuju Kriptonim i paisage
komplikovana izgleda kao 4 različita kapija!
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized839
makelios6
Dijamantski
makelios6
pre 1 godinu
Možete me kontaktirati ovde
Automatski prevedeno:
cyoca2
Anonymized839
Zlato
Anonymized839
pre 1 godinu
Da li možda imate kontakt podatke?
upravo sam primio puni povrat novca od Paiver-a od 625 funti koji je sleteo u banku bez ikakvih problema.
hvala svima na podršci.
Automatski prevedeno:
cyoca2
Anonymized825
Zlato
Anonymized825
pre 1 godinu
upravo sam primio sva sredstva na svom računu, bez problema je bilo potrebno samo jedan dan.
ako postoje bilo kakve Paiver transakcije, predlažem da ih izazovete što pre!!
Automatski prevedeno:
DynamoHarry
Dijamantski
pre 1 godinu
SmPaiPF*Gamingstore Northampton
Bite Nevs London LTD
Još uvek ništa o ovome?
Nema informacija?
Automatski prevedeno:
Anonymized825
cyoca2
Dijamantski
cyoca2
pre 1 godinu
Via Chase? Bravo druže.
Samo artstrid za mene i poslednji dan je ponedeljak, tako da je idealno da to bude i refundiranje
Automatski prevedeno:
cyoca2
Anonymized825
Zlato
Anonymized825
pre 1 godinu
Ne, poslao sam e-poštu trgovcu direktno i oni su vratili novac za samo 48 sati. Nema veze sa poterom. Sada ću reći da jurim uspeo sam da dobijem ovaj povraćaj novca za digitalnu umetnost i nft nisam dobio, tako da ovo podržava moj zahtev za abido. Kažem da sam ulagao u digitalnu umetnost i NFT-ove, to je put kojim se spuštam
ako albedo ne odgovori, vratiću mi 4400 funti 🤞
hvala na podršci i pomoći zaista je cenim. Ako mi treba dodatna pomoć, možete li me direktno kontaktirati, da li je to mogućnost da se uverim da ću pristupiti ispitivanju zar ne?
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Dijamantski
pre 1 godinu
Ljudi su upravo dobili e-poštu od grupe za ADR u Ujedinjenom Kraljevstvu koju je ovlastio ukgc. Dobio sam njihove detalje sa veb stranice komisije za kockanje. Razgovarao sam sa njima danas popodne u vezi sa međunarodnim ADR sporovima. Rekli su da će ispitati moj upit u kojem posreduju britanski igrači protiv ofšor operatera kockanja licenciranih u drugim jurisdikcijama.
I ako jeste, da li bi to uradili kao kolektiv za grupu ljudi pod jednom pritužbom? Upravo sam dobio odgovor i rekli su da, ali kazino ili navedena mreža moraju prvo da se slože. Nadam se da će pristati na to.
Takođe me tera da se zapitam zašto komisija za kockanje nikada nije objavila nikakvu informaciju o sankcijama koje su sproveli ili nametnuli ovim ilegalnim sajtovima.samo čitam članke o tome kako se šef Ukgc-a hvali koliko su URL-ova skinuli sa Gugla prošle godine.gde je dokaz. santanda group je kažnjen jer sajtovi rade godinama .možda čak i odustane od toga ko reguliše UkGC u vladi .Imam pčelu u poklopcu lol 🐝
Automatski prevedeno:
Bollee
DynamoHarry
Srebro
DynamoHarry
pre 1 godinu
gamingonlinestore.com
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
cyoca2
Zlato
pre 1 godinu
Dobio sam sledeću poteru. Objasnio sam im svoj problem pa se nadam da će me ovo podržati.
da li ALBEDO odgovara neko zna?
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Bollee
Dijamantski
Bollee
pre 1 godinu
Northampton je, ali tek treba da se nađe
Automatski prevedeno:
Bollee
Anonymized839
Srebro
Anonymized839
pre 1 godinu
100% sam siguran da je to SmPaiPF*Gamingstore.
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Bollee
Dijamantski
Bollee
pre 1 godinu
Moj samo kaže da je prodavnica igrica
Northampton, ali očigledno je smpaipf* dobavljač plaćanja, pa ću im se obratiti, kao i da se možda abr ne pojavljuje na bankovnom izvodu, hvala na informacijama
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Dijamantski
pre 1 godinu
Uveče, svi se vidimo sutra da još pomažete jedni drugima u obaranju ovih kriminalaca.