Ne znam ni odakle da počnem. Sledio sam savet sa ovog foruma misleći da mogu da nadoknadim neke od svojih gubitaka kroz povraćaj sredstava, ali sada mi se život raspada.
Upravo sam dobio CIFAS marker za prevaru – „Prevara prve strane: Prevara dobijena obmanom" – i potpuno sam sjeban. Ovo nije samo šamar po zglobu. Prošlo je 6 godina otkako je moje ime označeno u svim bankama i finansijskim institucijama u UK.
Nema kreditnih kartica: sve moje kartice su blokirane, a moje prijave za nove se odbijaju.
Bez iznajmljivanja automobila: Sledeće nedelje imam službeno putovanje, a ne mogu ni da iznajmim auto. Šta da kažem svom šefu? Da sam zavisnik od kockanja koji je pokušao da prevari sistem i sada ne mogu da se nosim ni sa osnovnom radnom logistikom?
Krediti i hipoteke: Zaboravite. Planirao sam da kupim kuću ove godine, a sada niko neće da me dira.
Nisam znao da ovo može eskalirati tako brzo. Mislio sam da je to samo običan spor. CIFAS-u su dostavili sve moje podatke, dokaze o mojoj aktivnosti, pa čak i moju istoriju transakcija. Povezali su sve – IP adrese, geolokaciju, vremenske oznake – i sada sam potpuno na crnoj listi.
Najgori deo je poniženje. Kako da ovo objasnim svom poslodavcu ili svojoj banci? „Oh, izvini, ne mogu čak ni da iznajmim auto na svom službenom putu jer sam pokušao da vratim depozite za kockanje i sada sam označen kao prevarant"? To je za dušu.
Naučio sam na teži način da se ova ofšor kazina ne igraju. Imaju timove posvećene borbi protiv ovoga, a ja sam izgubio sve pokušavajući da ih pobedim.
Voleo bih da mogu da vratim vreme. Sledeći savete me je uništilo. Kazino Guru me je uništio.
Automatski prevedeno: