Definitivno nedostaju neke informacije, obično bi ih saopštili ako bi ih trgovac kontaktirao, malo je verovatno da bi telo koje je odobrila FCA (mudro) izdalo CIFAS marker bez ikakve prepiske sa kupcem. Ako jesu, onda ima čvrstu pritužbu protiv Visea.
Banke neće blokirati vaše račune kada se primeni CIFAS marker, kada je tačno primenjen? I dalje bi trebalo da imate pristup svojim nalozima, ali kredit ili bilo šta slično će biti odbijeno.
Može li kompanija kao što je PaiPal da primeni CIFAS marker? Kako je to ono čemu je Vise sličan, to nije stvarna banka, to je EMS (elektronske novčane usluge) provajder iz onoga što mogu da prikupim o njima.
Veoma sumnjam da se ovo dogodilo. Možete reći da nije pravi korisnik kako reaguje apsolutne gluposti. Upravo sam pročitao i pridružio se danas ignorišite ovog idiota! Imao sam posla sa mudrim, nema šanse da bi sve to uradili za manje od 500 funti
Moraju da izostavljaju neke informacije, jer bi sigurno dobili neku korespondenciju od Vise-a u vezi sa zatvaranjem spora ili zatvaranjem njihovog naloga. Takođe, roba koja nije primljena u pristup ovim kockarnicama ima bilo kakav osnov samo ako je korišćen netačan MCC, oni su izjavili da ne znaju ništa o korišćenom MCC-u, što me navodi da verujem da su oni u stvari krenuli sa sporom , mogli su to da urade protiv legitimnog procesora koji je koristio ispravne MCC-ove, koji me ispravljaju ako grešim, verovatno bi tamo odbili spor i postavili CIFAS?
Definitivno sam sumnjičav, ali pokušavajući da im dam korist od sumnje, neki od jezika koji koriste, pravopis reči i slično me navode na to da verujem da nisu u Velikoj Britaniji, osim što propuštaju mnogo informacije. Osim toga, nekoliko puta su se vraćali na post LizzieCG umesto da odgovaraju ljudima.
Igrao sam u gomili kazina, ali nedavno u Donbet i Mistake, ali sam 99% siguran da je to slučaj Donbet. Gde mogu da vidim MCC kod? Bio sam ubeđen da Donbet koristi MCC-ove koji nisu kockarski, i video sam da drugi ranije ovde pominju Donbet. Nije da je sada važno...
Morali biste da zatražite te informacije od Vise-a dok su oni obrađivali uplatu, zar vam nisu poslali ništa u vezi sa vašim sporom? da li samo protiv donbeta imate sporove protiv? Ovde nedostaje mnogo informacija, kontaktirao bih savete građana kao što je AmiGee07 rekla, oni su definitivno bolje opremljeni da se nose sa ovim
Nedostatak detalja i nekoliko reči koje su koristili, kao i pravopis je ono što me je navelo da pretpostavim legitimnost, ali ću pokušati da im dam prednost sumnje.