NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 409)

od kirekin
|
2.101.430 pregleda 14.497 odgovora |
1...408 409 410...787
Dodajte post
Howdydowdy je izbrisao post

Amigi i Džejms su verovatno i kazino predstavnici. Lol. Prestanite sa ovim glupostima. Možete da vratite naplatu za netačan korišćeni MCC. Takođe, većina ovih kazina nema licencu u Velikoj Britaniji. Koristili su netačne McC-ove da zaobiđu sistem, a to znači da je konkretan trgovac u ovoj situaciji pranje transakcija.

recimo da je Džejms zaista osoba koja je imala ove probleme.

žalite se banci pa ombudsmanu. Vi pobedite. Kraj priče.

Automatski prevedeno:
AmyGee07 je izbrisao post

Oboje samo šaljete spam ovoj temi.

pročitajte ovo i prestanite da šaljete neželjenu poštu.

https://vvv.financial-ombudsman.org.uk/decision/DRN-4400536.pdf

Automatski prevedeno:
Martin61

Ombudsman je sam po sebi lutrija.

Postojao je jedan slučaj koji sam povezao u ovoj temi pre nekog vremena gde je ombudsman stao na stranu žene u istoj situaciji kao i mnogi od nas, velike transakcije u nelicenciranim kockarnicama i bez obaveze brige od njene banke uprkos tome što je tražila pomoć u brojnim prilikama. Ishod je bio da joj je dodeljeno 50% svojih depozita, što je, verujem, bilo oko 60 hiljada. Međutim, većina ishoda za ljude u ovoj situaciji ne odražavaju taj ishod.

Automatski prevedeno:
Martin61

Dokazivanje veze između prodavca i kazina je veoma teško za banku. Ne zaboravite, ovo je povraćaj sredstava i funkcioniše na različitim principima. Nije policija! Zaposleni u banci neće da istražuju.

Svaka transakcija podneta na spor međunarodnim sistemima plaćanja kao što su VISA ili MasterCard košta. Nije besplatno za banku. Stoga, pre slanja dokumenata, banka mora biti sigurna u vaše argumente.

Promena MCC-a, ilegalna onlajn kazina, pranje novca – sve to nije jednostavno, posebno za banku, i zato ne žele da se upuštaju u takve povraćaje sredstava.

Automatski prevedeno:
Gamblur

Hvala vam! Video sam više odluka koje se ne odražavaju jedna na drugu, a ipak sam optužen da šaljem neželjenu poštu ili da sam predstavnik jer ne favorizujem put FOS-a jer se čini da je to lutrija!

Automatski prevedeno:
AmyGee07

FOS je apsolutno lutrija, zavisi od agenta koji vam je dodeljen, zatim od specifičnosti vašeg slučaja, iako je većina ovde slična, obično postoje varijable koje se razlikuju kao što su kazino, njihov status licence, dobavljač i MCC koji se koristi itd. , put ombudsmana nije tako jasan kako bih želeo da bude.

Automatski prevedeno:
jameswatkinson

Bio bih iskren, ako želite najbolji savet u vezi sa svojom situacijom, morate biti iskreni, s tim što bih rekao da su trgovci oprali transakcije i ponašali se na ilegalan način, zbog čega ste se povukli ruta robe nije primljena jer niste primili nijednu robu, ukratko objasnite ceo sled događaja.

Automatski prevedeno:
Martin61

to nije tako jasno, ovo je relativno siva zona u pogledu banaka koje se time bave, a što se tiče ombudsmana, velika je sreća da li je agent upoznat sa ovakvom situacijom i na kraju je po njihovom nahođenju kome će stati uz to, ovo nije rešenje za sve. Uzimajući to u obzir, čini se da sa novim propisima o kockanju koji dolaze u Ujedinjenom Kraljevstvu i propisima finansijskih instituta izgleda da banke preuzimaju na ovu vrstu stvari, tako da bih se iznenadio ako ne postoji neki oblik zakona u vezi sa ovakve situacije u planu.

Automatski prevedeno:
Gojira7346

U određenom trenutku, ako je suma ogromna, vredi naći dobrog advokata i potražiti savet. Voleo bih da mislim da neko ko je izgubio 100k plus ne bi odustao bez advokata. Tužite banke i trgovce. Neka uklone CiFaS i takođe dobiju nadoknadu. Nisam toliko izgubio i vratio sam novac od banaka i trgovaca (verovatno sam imao sreće), ali ako neko ko je izgubio ogromnu sumu, a ne dovede borbu do krajnjeg nivoa, to bi bilo beznačajno . Naročito ako su trgovci registrovani u Velikoj Britaniji. Čak i ako su u Poljskoj, Estoniji i bog zna kojim drugim mestima. Još bih putovao i tužio ih i dokazivao da peru novac. Ali hej, to sam ja.

sada se vraćam Džejmsu. Da imate samo 500£, ne znam zašto biste, dođavola, pokrenuli povraćaj sredstava za tako malu sumu.

Automatski prevedeno:
Ariana26

Nije teško dokazati ako imate snimke ekrana transakcija koje idu na kazino račun. 👀

Automatski prevedeno:
Martin61

Teško jer je to siva zona, čak i tada ceo proces pronalaženja trgovaca, traženja kancelarija 'kazina' ako postoje, zatim pronalaženja advokata u toj specifičnoj jurisdikciji/zemlji ili zemljama kako se neki trgovci nalaze u različitim zemljama u 'kazina', a to je pre nego što čak i zakoračite u sud, onda osoba ima posao i u nekim slučajevima porodicu koju treba da podigne, jednostavno nije tako jednostavno kao dobiti advokata. Onda imate one koji nisu izgubili te vrste cifara, ali troškovi takvog procesa bi eliminisali sve što dobiju od kazina/trgovaca ako pobede, to nije ni blizu tako jednostavno i čisto kao što verujete, vi možda je jedan od srećnika koji je vratio novac od banaka/trgovaca. U mom slučaju imam stalnu žalbu FOS-a, pošto kazina i banke nisu rešili problem, ako to ne uspe, onda moram da prođem kroz proces žalbe, a čak ni tada ništa nije garantovano.

Automatski prevedeno:

Spor Vise scam prijavljen 25. septembra. Status: u pregledu. Šta mislite koliko će to trajati?

Automatski prevedeno:

Zdravo momci, pronašao sam forum nakon što sam malo istraživao za Donbet. Izgubio sam 840 funti i nakon što su me jebali sa bonusom oduzimajući 4000+ sa mog računa počeo sam da kopam. Nažalost, izgubio sam mnogo u ovim onlajn kockarnicama koje nisu GAMSTOP i nikada nisam pomislio da jurim samo uvek prihvatajući gubitak. Realno, postoji li razlog za poteru, i ako ima po kom osnovu. Takođe postoji negativan uticaj na moj profil na banku tako što ću juriti jer bih morao da objašnjavam svoje postupke. Nisam siguran kako to da uradim i ako to uradim da li ima smisla da jurim transakcije iz prethodnih meseci i do koje mere. Zaista bih cenio odgovor.

Automatski prevedeno:

Za tako mali iznos bi bilo vredno samo označiti transakcije rekavši da ih ne prepoznajem

Automatski prevedeno:
Martin61

To nije teško dokazati ni na sudu ni u policiji. Ali banka ne vidi vezu.

Automatski prevedeno:
kostaskoutsovoulos

NE, ovo nije razumno. Transakcije ste izvršili vi, sa vašeg IP-a i sa 3DS kodom.

Morate da podnesete zahtev za „Roba/usluga nije primljena". Međutim, morate dostaviti dokaz da ste kontaktirali prodavca.

Automatski prevedeno:
AmyGee07

Dobre vesti! Moja kompanija koristi automatizovani HR sistem koji se zove HiBob, i uspeo sam da dodam bankovni račun svog partnera (na kome je moje ime), i sistem je to prihvatio. Nadam se da će moja plata proći. Barem ovako neću moći da se kockam.

Automatski prevedeno:
jameswatkinson

To su sjajne vesti 🙂

Još uvek čekam odgovor od Destreama, Vindermadsa i Rampnov-a - neko ima pojma koliko im treba?

Automatski prevedeno:
1...408 409 410...787
Idi na stranicuod 787 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti