Zdravo, trebalo bi da budete u mogućnosti da ih podignete na mreži, većina banaka ima tu mogućnost, nema velike nauke o tome. Uradio sam jedinu moguću uslugu koja nije opisana
Ne, uopšte se ne brinem! ne mogu ništa da urade. Nikada nisam čuo ništa ni od koga od njih i oni greše, a ne ja, tako da ne bih gubio vreme brinući o tome
Bankarujem sa revolutom i išao sam napred-nazad podižući povraćaje sredstava uz pomoć Chat gbt-a. I dalje ih odbijaju govoreći mi da nisam pružio dokaze kada jesam. Stalno odbijaju da me ponovo pitaju sa dokazima. Ja sam u gubitku jer to traje već nedeljama. Bio sam u živoj pomoći i ukupno 26 savetnika je ušlo i izašlo od juče od 16 časova
Potpuno su beskorisni, odbili su da mi daju direktan odgovor zašto su mi obećali da će mi povratiti sredstva, a zatim su se odmah povukli u roku od jedne poruke. Mislim da je ombudsman jedina opcija. Kopirao sam direktore odbora, što je taktika od koje obično dobijam pozitivne rezultate, ali ih zaista nije briga. Najgora greška koju sam napravio praveći tako velike depozite na ovim sajtovima skoro isključivo preko Revolut-a.