Obično ne, bolje je da idete sa neisporučenom robom/uslugom
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Ne, nije sjajan način da se to uradi
Automatski prevedeno:
Vkieranc
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Pitam jer kada sam pokušao pre nego što je moja banka rekla da mogu pomoći samo ako nisam dobio kredite iz kazina
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
tharm
Dijamantski
tharm
pre 1 godinu
Zdravo, trebalo bi da budete u mogućnosti da ih podignete na mreži, većina banaka ima tu mogućnost, nema velike nauke o tome. Uradio sam jedinu moguću uslugu koja nije opisana
Ne, uopšte se ne brinem! ne mogu ništa da urade. Nikada nisam čuo ništa ni od koga od njih i oni greše, a ne ja, tako da ne bih gubio vreme brinući o tome
Bankarujem sa revolutom i išao sam napred-nazad podižući povraćaje sredstava uz pomoć Chat gbt-a. I dalje ih odbijaju govoreći mi da nisam pružio dokaze kada jesam. Stalno odbijaju da me ponovo pitaju sa dokazima. Ja sam u gubitku jer to traje već nedeljama. Bio sam u živoj pomoći i ukupno 26 savetnika je ušlo i izašlo od juče od 16 časova
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
tharm
Dijamantski
tharm
pre 1 godinu
U redu sa Revolutom, nemate šanse! Imao sam sa njima 6000 funti, dobio sam isti tretman kao i moj sada kod FOS-a
Automatski prevedeno:
Waldo1984
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Hvala što pokušavaju da iskoriste ovo kao faktor da sada ne pomognu! Uvek postoji odgovor na svaki argument koji im dam.
Automatski prevedeno:
Gamblur
Waldo1984
Platinasti
Waldo1984
pre 1 godinu
Potpuno su beskorisni, odbili su da mi daju direktan odgovor zašto su mi obećali da će mi povratiti sredstva, a zatim su se odmah povukli u roku od jedne poruke. Mislim da je ombudsman jedina opcija. Kopirao sam direktore odbora, što je taktika od koje obično dobijam pozitivne rezultate, ali ih zaista nije briga. Najgora greška koju sam napravio praveći tako velike depozite na ovim sajtovima skoro isključivo preko Revolut-a.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Waldo1984
Dijamantski
Waldo1984
pre 1 godinu
Ok, ne, i dalje ih pobeđuješ čak i ako je to učinjeno, oni pričaju gluposti!
Automatski prevedeno:
tharm
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Da li ste podneli žalbu direktno Revolutu pre nego što ste otišli na FOS