Imao sam to druže iz Midatesa. Nema sumnje da su ista kompanija i moj bili priznanice istog stila.
Samo se pobrini da ga u potpunosti proveriš.. koristili su irsku adresu za mene, kao i irski broj telefona.
Savet koji mi je neko dao bio je, a neki ću vam dati;
- koristite tu veb stranicu na koju možete da se vratite i proverite prethodni datum, vidite da li su te stvari bile navedene ili je to bila cena
- pokušajte da zaboravite lozinku da vidite da li šalje poruku e-pošte za resetovanje
- Idite na veb lokaciju Steam i koristite svoju e-poštu - steam je platforma za igranje igara na računaru za kupovinu igara. Ako ga nikada niste koristili, u prilogu vam je priložena e-pošta, priznanica očigledno neće raditi i nemate nalog. OVO JE DEO INFORMACIJA O NAKNADU NA NjIHOVOM SAJTU
- Vidim da nisu priložili vaše korisničko ime u priznanice, samo vašu e-poštu, pokušajte da se prijavite sa tim! Onda ste zaboravili lozinku. Ako ne dobijete e-poštu, ovo pomaže da se pokaže da su priznanice nepredvidive.
- takođe zatražite digitalni komunikacijski trag jer niste primili nikakve priznanice
- zahtevajte GDPR i SARS,
Automatski prevedeno: