NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 434)

od kirekin
|
2.131.686 pregleda 14.518 odgovora |
1...433 434 435...788
Dodajte post
Mizu

Imam mnogo za Onlined*DG, ali dobio sam poštanski broj u Brajtonu koji tamo ima samo jednu prodavnicu i koji je legalan. Ne znam kako ne mogu da promene adrese

Automatski prevedeno:
Vkieranc

E-pošta je vraćena ako nađete drugu, obavestite me molim vas 🙏

Automatski prevedeno:
Gamblur

To je samo tvoja sreća, pretpostavljam da sam i sam zadivljen, posebno kada sam dobio 2. iznos, rekao bih da je bio tajming, jer mislim da ga niko neće uskoro dobiti, možda veština i dokazivanje da sam bio pravi slučaj tražeći odgovarajuću pomoć, a moguće je da nisam siguran da ću biti iskren, ali ima i drugih koji su dobili više od toga, ali da, nikada nije tužan za one

Automatski prevedeno:
Anonymized839

Zdravo, imajte na umu da je ime koje sam vam dao njihova veb lokacija i oni nemaju nikakve kontakt informacije osim broja telefona na dnu svoje stranice koji čak i ne funkcioniše tako da nisam siguran kako da ih kontaktiram, ali to je ko su CLMNT, potvrdio mi je Vise.

Automatski prevedeno:
Anonymized839

file u redu pa sam pritisnuo prijavu na tom clmnt sajtu i to mi je dalo. Opcija za ćaskanje uživo i e-poruke. Da li su ovo imejlovi koje ste koristili?

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Podigao sam ovo još u junu Trebao mi je banka do oktobra da mi donese odluku. Razni C-i su mi govorili tokom meseci da je slučaj bio otvoren, a zatim zatvoren, odbijen će biti odbijen. Neprekidno dobijao mejlove u kojima se navodi da se još uvek istražuje. Blabla bla .izgledalo se da niko ne zna šta se dešava Jedan savetnik mi je rekao Ne, definitivno je zatvoreno i nastaviće da bude odbijeno, izvini što više ništa ne možemo da uradimo .onda me zove supervizor i kaže mi da podstiče moju tužbu i pita me stvarno lično pitanje o mom zdravlju koji tretman dobijam zašto sam prekinuo lečenje zbog čega sam prestao da se lečim, a ovo je bilo privatno. Rekao mi je da se nije vratio na funkciju do utorka, u subotu predveče kada je nazvao. Rekao je da će doneti odluku i obavestiti me u utorak. Pa sam mu rekao . sačekaj, ali mi je već rečeno da je odluka odbijena i zatvorena i kad god se ponovo otvori, odmah će biti odbijen, pa kakvu odluku moraš da doneseš i koja je poenta ovog poziva . Rekao je o hm ??? Pozvaću u utorak. Utorak je došao i poziv je takođe stigao .da kao što sam očekivao tvrdnja je odbijena .bez rime ili razloga samo izvinite što ne možemo pomoći .2 nedelje kasnije primio sam pismo u kome se kaže da smo odbili vaš zahtev na osnovu toga što ste pristupili svom onlajn bankarstvu koristeći IP adresu dajući IP adresu kada sam tražio ovu IP adresu to je bila kompanija za finansijska ulaganja kolbot da je moja IP adresa registrovana čak ni moja IP adresa nije registrovana na mojoj kućnoj adresi. moj sinovi poslovni centar podataka udaljen je 100 milja i menja se svaki put kada se prijavim. Mislim da je to ono što je rekao ne citiraj me .On govori sav ovaj žargon on radi svu ovu sajber bezbednost i programer softvera gradi centre podataka za posao .Veruj mi da bi me ubio da je znao samo pola toga. bila je velika pomoć i podrška. Ali da budem iskren, ne zadržavam dah sa FO.

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Ne, koristio sam potpuno drugačiji, probaću taj, hvala anđele

Automatski prevedeno:
Dt100

Hej, čoveče, imam malo spora sa ovim momcima, ispostavilo se da ne samo da su bajt vesti, već su i Eduntage. Obe mi šalju u osnovi kopiraj i lepi imejlove koje obe kompanije vode ljudi sa istim prezimenima. U imejlovima žele moj identifikacioni dokument kada sam odbio da pošaljem ličnu kartu. Sve što sam poslao su brojevi kartica sa zamagljenim delovima i bankovni izvodi sa transakcijama iz Cc-a i banke sa svim ličnim podacima zamagljenim takođe čim sam ovo poslao, rekli su da ne mogu da nađu jasne podatke o transakcijama čak i ako su ovi podaci vidljivi čak iako su ovi podaci vidljivi. autorizacioni kodovi sve što im je dala banka, ali ipak ne mogu da ga pronađu, treba im moja lična karta .odmori me ja nisam idiot Znam kako funkcionišu povraćaji novca obradio sam nekoliko u svoje vreme .kada imaju ID onda mogu da izmisle fakture za kupovine .dao sam i da zna kako mogu da kupim bilo šta sa nepostojećih veb lokacija ? A prema zakonima i pravima o zaštiti podataka ne moram da dajem bilo kakvu ličnu kartu osim ako sumnjaju da sam počinio prevaru što je komično s obzirom na to da su oni pod lupom zbog nezakonitih transakcija. Oni se kopaju po tome što im treba moja lična karta. Ja Cc u mojoj banci i CC kompaniji takođe, ali kao što ste rekli kada su mi odgovorili u banci ne daju Cc

Automatski prevedeno:
Rex112

Da li ste već čuli nešto od Ktm-a? Odgovorili su na nekoliko mojih mejlova, ali bez ikakve pomoći!

da li ste primetili da su generalni direktor Kriptonima i Straal ista osoba 🙈

Mislim da ću morati da idem putem povraćaja sredstava sa ovim.

Automatski prevedeno:
Vkieranc je izbrisao post
paulmcewan05

Zdravo Paul

Pratim temu od početka i zaprepašćen sam koliko se loše ponašaju izdavaoci Mastercard kartica.

Čim čuju reč kockanje, odmah kažu klijentu da nam Mastercard ne dozvoljava povraćaj kockarskih transakcija. Očigledno da bi Mastercard imao kod sličan 12.7 VISA-e, to bi stvari mnogo olakšalo.

Pisao sam Mastercard-u u SAD da ih pitam zašto svojim klijentima koji su prevareni od strane ilegalnih veb lokacija koristeći lažne trgovce otežavaju mogućnost povraćaja sredstava, a oni su mi upravo rekli da to istražuju. Uveravam vas da to ne istražuju jer zarađuju milione od ovih pogrešno kodiranih transakcija.

Mogu li da pitam da li znate tačan kod koji je vaša banka koristila za vraćanje naplate pod pogrešnom šifrom na Mastercard debitnoj kartici.

btv dobro urađeno na £50K.

Automatski prevedeno:
Howdydowdy je izbrisao post

Dsserv da, prošle nedelje sam podigao i oni su vratili novac kroz povraćaj par dana kasnije!

čuo sam da je Dsserv Destream, nadam se pošto imam još nešto da prikupim sa svog drugog bankovnog računa.

Automatski prevedeno:

Podigao sam im povraćaj sredstava u utorak i dobio obaveštenje od moje banke u sredu da će novac biti vraćen za 3-5 dana.

Slao sam e-poštu, ali nisam odgovorio, ali nisam imao problema sa povraćajem sredstava!

Automatski prevedeno:
Nic24

(Dsserv, izvini)

Automatski prevedeno:

Bio je potpuno istinit - moj račun širom zemlje i prilično mali iznosi!

Automatski prevedeno:

Kakvi su Starlingovi za povraćaj sredstava? Razmišljam da sada podignem neke.

Automatski prevedeno:
1...433 434 435...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti