Malo noćnog čitanja koje ćete morati da prevedete, ali to vam samo pokazuje koliko su ove licencne nadležnosti korumpirane
Automatski prevedeno:
Rex112
poppyr
Srebro
poppyr
pre 1 godinu
primio ovo od Straala
zdravo
Žao mi je što čujem za vašu patnju. Straal pruža samo rešenja za plaćanje za dopunu Rillpai e-novčanika. Mi ne kontrolišemo šta će se kasnije desiti sa novcem.
Prosledio sam sve vaše imejlove njihovoj podršci i nadam se da ćete uskoro dobiti odgovore.
Automatski prevedeno:
Bollee
Anonymized839
Srebro
Anonymized839
pre 1 godinu
istog vlasnika kao i transakcije mastertools. I mastertools i gamingstore su u vlasništvu moje isporuke doo.
Kontaktirao sam njihovog direktora i na LinkedIn-u i na Fejsbuku, bez odgovora.
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Bollee
Dijamantski
Bollee
pre 1 godinu
Kada pritisnem link i potražim 2 kompanije osim moje isporuke, direktori su potpuno različiti, da li mi nešto nedostaje?
Automatski prevedeno:
cyoca2
Zlato
pre 1 godinu
nikof globalna rešenja.
neko se bavio ovim i ima li kontakt podatke za ovog trgovca?
Automatski prevedeno:
Anonymized839
cyoca2
Dijamantski
cyoca2
pre 1 godinu
Pretraženo svuda gde je bilo ranije jer sam ga našao pre nego što sam znao da jesam, ali nigde nema traga na bilo kom pretraživaču koji koristim možda su promenili ime, ali u šta? Dozvolite mi da kopam okolo za vas, ali moram da spavam. Bio sam budan cele noći tražeći informacije za druge ljude. Treba da dobijem sat u lol
Automatski prevedeno:
Anonymized839
cyoca2
Dijamantski
cyoca2
pre 1 godinu
To je elegro, upravo sam pogledao u mejlovima
Obično stavljaju
NikoTPF *globalna rešenja
Kako je moj bio NikoTPF *nešto na 2 transakcije zavisi od banke kako ih prikazuje.
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Dijamantski
pre 1 godinu
U redu, završio sam. Idem na spavanje 😴
Automatski prevedeno:
Gojira7346
Anonymized839
Dijamantski
Anonymized839
pre 1 godinu
Video sam 7 ili 8 različitih NikoTPF trgovaca pomenutih na ovoj temi, pa me tera da se zapitam da li ih prave kazina ili postoji neko drugo prisustvo iza njih ko pere novac pored kazina
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 1 godinu
Dobio sam propušten poziv u 7.20 bez identifikacije pozivaoca ovo je obično banka da li bi pozvali u to vreme? Nisam siguran da li je u pitanju povraćaj sredstava
Automatski prevedeno:
Bollee
Anonymized839
Srebro
Anonymized839
pre 1 godinu
Pogledajte dno sajtova na gamingonlinestore.com i mastertoolmania.au
iste adrese i kaže moja isporuka doo
Automatski prevedeno:
Anonymized825
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
To zvuči prerano za mene druže, većina otvorenih 8:00/9:00
Automatski prevedeno:
Meeegzzzz33
Srebro
pre 1 godinu
Zdravo svima, ponovo sa istim pitanjem. Da li mogu nešto da uradim u vezi sa „bržim uplatama" Falcora Finance-u?
Banka je rekla da im je potreban kod sortiranja kompanije i broj računa da bi otvorili spor sa njima, ali Falcora sada ne odgovara na moje imejlove.
da li je neko bio uspešan ili ima neki savet za ovakve transfere?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized825
Dijamantski
Anonymized825
pre 1 godinu
Ok druže, da i ja sam tako mislio, rekao bih da će poslati e-poštu ako o slučajevima ili čak ostaviti govornu poštu videće šta će se desiti
Automatski prevedeno:
calumharris
Platinasti
pre 1 godinu
Uspeo sam da pošaljem e-poštu nekim od ovih trgovaca. Još nema odgovora. Neke od transakcija su stare 1-3 godine.
Automatski prevedeno:
Anonymized795
calumharris
Srebro
calumharris
pre 1 godinu
Onda nećete čuti ništa narednih nekoliko godina. Jedina stvar čega se neki trgovci plaše su rokovi za povraćaj sredstava, ali pošto su oni sada istekli, mogu mirno da spavaju. Ostaje samo da se tuži. Ali imajte na umu rok zastarelosti, koji može biti 3 godine.
Automatski prevedeno:
barborasp
Anonymized795
Platinasti
Anonymized795
pre 1 godinu
A gde je najbolje podneti tužbu?
Automatski prevedeno:
Anonymized825
Anonymized795
Dijamantski
Anonymized795
pre 1 godinu
6 godina u Velikoj Britaniji, ali mislim da bi njihovo gonjenje preko sudova bilo skupo i ograničene šanse da ih stvarno naterate da plate čak i ako pobedite jer su mnoge ofšor kompanije.
Kada pogledam procesore plaćanja, oni se nalaze u Velikoj Britaniji. Možete izvršiti pritisak na njih sa advokatom i na kraju preduzeti mere protiv kazina. U Nemačkoj dugo nije bilo jasno da li bi kazina na Kurasau mogla biti tužena, ali sada stvari idu napred i donete su prve presude.
Ako zaista želite svoj novac nazad, tužićete. Ako niste ništa sami postigli 6 meseci, nećete ništa sami postići ni u narednih 6 meseci.
I opet na pitanje od @barborasp:
Tužbu podnosite sudu u kome živite. Nije važno gde se kazino nalazi. Tužba se podnosi tamo gde je igrač imao pristup kazinu.