NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 436)

pre 1 godinu od kirekin
|
2.082.905 pregleda 14.441 odgovora |
1...435 436 437...784
Dodajte post
pre 3 meseci

U pravu ste, nikada nisam kupio kriptovalute, već sam samo guglao. Ne bih znao šta da radim sa tim i kako to funkcioniše tako mi je zbunjujuće, ali da, izvini što guram nos misleći da znam bolje kada ne znam. SMH barem mogu da priznam kada grešim 🤭

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci

Verujte mi, ne želite da naučite kako da se uključite u to! Naknade su takođe divlje, tako da svaki dobitak mora biti prilično značajan da bi se uračunale te naknade.

Još jedna napomena o Cripto-u – mnoga od ovih lukavih kazina uzimaju profit i drže sredstva u kripto imovini kako bi im se ne moglo ući u trag/nepovratiti, ovo uključuje plaćanja karticama/bankom koja ljudi vrše njima i njihovim lukavim trgovcima!

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci

Hej, čoveče, imam malo spora sa ovim momcima, ispostavilo se da ne samo da su bajt vesti, već su i Eduntage. Obe mi šalju u osnovi kopiraj i lepi imejlove koje obe kompanije vode ljudi sa istim prezimenima. U imejlovima žele moj identifikacioni dokument kada sam odbio da pošaljem ličnu kartu. Sve što sam poslao su brojevi kartica sa zamagljenim delovima i bankovni izvodi sa transakcijama iz Cc-a i banke sa svim ličnim podacima zamagljenim takođe čim sam ovo poslao, rekli su da ne mogu da nađu jasne podatke o transakcijama čak i ako su ovi podaci vidljivi čak iako su ovi podaci vidljivi. autorizacioni kodovi sve što im je dala banka, ali ipak ne mogu da ga pronađu, treba im moja lična karta .odmori me ja nisam idiot Znam kako funkcionišu povraćaji novca obradio sam nekoliko u svoje vreme .kada imaju ID onda mogu da izmisle fakture za kupovine .dao sam i da zna kako mogu da kupim bilo šta sa nepostojećih veb lokacija ? A prema zakonima i pravima o zaštiti podataka ne moram da dajem bilo kakvu ličnu kartu osim ako sumnjaju da sam počinio prevaru što je komično s obzirom na to da su oni pod lupom zbog nezakonitih transakcija. Oni se kopaju po tome što im treba moja lična karta. Ja Cc u mojoj banci i CC kompaniji takođe, ali kao što ste rekli kada su mi odgovorili u banci ne daju Cc

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci

Upravo ono što se desilo sa mnom, poslao sam pasoš, ali sam takođe jasno stavio do znanja fabrikovanje potvrda, a zatim CC'd u nekoliko organa, što je još važnije GDPR ISO šta god da je! Oni će se vratiti i reći da još uvek nemaju transakcije! Oni su jebeni lukavi. Ali s obzirom na to da su mi se vraćali povraćaji nakon svađe sa njima i svim manjim apoenima, to je sumnjivo.

Pitanje: Ako je kompanija vratila samo deo transakcija, da li je to čini odgovornom i da li će banka onda vratiti ostatak, da li neko zna?

Automatski prevedeno:
Vkieranc
pre 3 meseci

Da !!!smanjenje svake odgovornosti u osnovi govoreći da mastercard i Visa imaju stvari da se bave ovim i da ne dele informacije sa trećim licima .Oni mogu da urade 1 .Ja nisam treća strana ja sam vlasnik kartice .Zatražio sam sars kompanija je inače registrovana u UK .

Rekli su da ne vrše povraćaj sredstava. Odgovorio sam i rekao da se ne petljam ni u šta ako se novac ne vrati. Onda ću prijaviti svim nadležnim organima

Automatski prevedeno:
Anonymized847
pre 3 meseci

Kripto je velika muka i može potrajati da stigne na vaš račun i velika je naknada za njegovu kupovinu, a zatim velika naknada za podizanje u banku jedina dobra stvar je što brzo kada dobijete da ga dobijete u vašoj banci. Blokirao sam se od svih njih, oni su dobri u tome da pomognu na taj način i neće povući svoju reč

Automatski prevedeno:
Anonymized839
pre 3 meseci

Mislite li da ćemo dobiti novac nazad od njih?

spomenuo sam im da imaju broj telefona koji čak ne radi na njihovoj veb stranici i live chat koji je takođe neaktivan. Veoma sumnjivo

Automatski prevedeno:
Howdydowdy je izbrisao post
paulmcewan05
pre 3 meseci

Zdravo Paul,

Sećam se da ste govorili kada ste razgovarali sa mudrima da ste im prosledili spor sličan onima koje ste vodili sa mudrima zbog čega su se predomislili.

da li je ovaj spor koji ste dobili sa drugom bankom ili je bio mudar?

Automatski prevedeno:
Vkieranc
pre 3 meseci

Zdravo druže.

Bila je to druga banka, moja glavna. Koristio sam primer povraćaja sredstava iz koje sam upravo otvorio mudro da je koristim za kockanje/premeštanje novca jer sam saznao da mogu da uzmem novac sa svojih kreditnih kartica i prebacim ga tamo, to je bila velika naknada, ali ja sam to uradio i takođe je imala trenutnu virtuelnu karticu kao što je Revolut, da budem iskren, ako se pravilno koristi, dobar je račun da imam kreditnu karticu za trenutno podizanje novca itd.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci

Sve u redu sa mnom DT100.

Malo se izgubio trag ovde zbog mnogo novih, čudnih ljudi koji ne pokušavaju da pomognu ili se ne drže knjige. Kao onaj koji je rekao da je žena, ali na mejlovima je pisalo "Dragi Isamel".

Poslednjih nekoliko sporova za mene je procenjeno na konačan izveštaj 09.02, pa se nadam da je urađeno u nedelju! Nadam se da i vaši sporovi idu dobro.

Samo ovde čitam i pokušavam da pomognem u slobodno vreme.

Ugodan vikend svima!

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci

Sve u redu sa mnom DT100.

Malo se izgubio trag ovde zbog mnogo novih, čudnih ljudi koji ne pokušavaju da pomognu ili se ne drže knjige. Kao onaj koji je rekao da je žena, ali na mejlovima je pisalo "Dragi Isamel".

Poslednjih nekoliko sporova za mene je procenjeno na konačan izveštaj 09.02, pa se nadam da je urađeno u nedelju! Nadam se da i vaši sporovi idu dobro.

Samo ovde čitam i pokušavam da pomognem u slobodno vreme.

Ugodan vikend svima!

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci

I ti druže! Još uvek lovim BITLAB. Sada tražim od banke da iskopa, izgleda da trenutno nisu od pomoći. Suzio sam to na veb lokaciju criptovaveco.com koja je 10000009% Bitebloom Labs LTD, frustrirajuća kada uskrate bilo kakvu potvrdu!

Automatski prevedeno:
paulmcewan05
pre 3 meseci

Hvala na odgovoru Paul. Monzo, Mastercard transakcije debitnom karticom bile su potpuna noćna mora.

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
Howdydowdy je izbrisao post
pre 3 meseci

Pulsion je obradio transakcije za Usoft Gaming sa kojim sam pre nekog vremena imao posla oko transakcija kreditnim karticama - apsolutno su odbacili svaki spor i pružili suludu količinu detalja kao rezervnu kopiju kompaniji CC. Pulsion neće odgovoriti, ali kazina koje ste koristili bi mogli.

Automatski prevedeno:
Helpfulinfo
pre 3 meseci

Imao sam Monzo nalog pre mnogo godina nisu uradili nikakve probleme prvi put, pa drugi put su to uradili, a zatim zatvorili nalog, ali sam sve dobio nazad

Automatski prevedeno:
Dt100
pre 3 meseci

Da li ste osporili BITLAB?

Sigurni ste da nije ovo: https://bitlab.in/

Taj je zapravo sa sedištem na Kipru. Kada pogledate njihovu stranicu, piše da imaju kancelariju u SAD, ali nemaju.

Poslao bih im poštu, naveo da imate transakciju koju ne znate i proverio da li ima odgovora.

Ako je poštanska adresa lažna, onda bih osporio kao: roba nije primljena. Zbog toga neće odgovarati na spor, a vi ćete pobediti nakon 45 dana.

Kako je prošlo sa grombookovima ili kako se zovu 🙂?

Automatski prevedeno:
Dt100
pre 3 meseci

Da li ste sigurni da nije bitlab sa sedištem u Indiji (sa lažnom lokacijom u SAD)?

Kako je prošlo sa grombookovima ili kako su se zvali 🙂 ?

Automatski prevedeno:
TheGambler
pre 3 meseci

Ne, to je definitivno biteblooms /EDUNTAGE obe kompanije koje vode isti ljudi. Ali oni koriste bitelabs tehnologiju u odgovoru na e-poštu, oba imejla su kopije jedne druge.

Automatski prevedeno:
Dt100
pre 3 meseci

Ja sam cc u banci i zatražio Sars Disclosure , kao i cc u Ico i zatražio da mi bilo kakva prepiska koju oni takođe moraju poslati u ovim entitetima u svoj odgovor meni .

Automatski prevedeno:
paulmcewan05
pre 3 meseci

Razmišljam da možda uradim isto ako mudro ne ispunim zahtev za povraćaj sredstava jer sam imao mnogo povraćaja sredstava od druge banke za isti problem.

mudri su veoma spori sa odgovorom. Ne mogu da verujem da sam podneo spor 31. januara, a oni i dalje traže više informacija... i još uvek u pregledu. Šteta što nemaju nikoga iz tima za sporove da možete kontaktirati preko VIA telefona.

iz mog iskustva, mnogo je lakše podići svoje povraćaje sredstava tako što ćete razgovarati sa timom za sporove, a ne slanjem obrasca.

Automatski prevedeno:
Vkieranc
pre 3 meseci

Ok, da oni su spori, biće potrebno neko vreme.

100% pošaljite sličan primer povrata novca.

Kad ih vratiš u ćošak, otkrio sam da moraju to da urade.

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci

Imam pitanje kada provajder plaćanja odbije da da bilo kakvu informaciju šta mogu da uradim? Jer znam da katarun stoji iza fluenf-a, ali oni kažu da ne moraju da daju nikakve informacije.

Automatski prevedeno:
1...435 436 437...784
Idi na stranicuod 784 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti