Hej, čoveče, imam malo spora sa ovim momcima, ispostavilo se da ne samo da su bajt vesti, već su i Eduntage. Obe mi šalju u osnovi kopiraj i lepi imejlove koje obe kompanije vode ljudi sa istim prezimenima. U imejlovima žele moj identifikacioni dokument kada sam odbio da pošaljem ličnu kartu. Sve što sam poslao su brojevi kartica sa zamagljenim delovima i bankovni izvodi sa transakcijama iz Cc-a i banke sa svim ličnim podacima zamagljenim takođe čim sam ovo poslao, rekli su da ne mogu da nađu jasne podatke o transakcijama čak i ako su ovi podaci vidljivi čak iako su ovi podaci vidljivi. autorizacioni kodovi sve što im je dala banka, ali ipak ne mogu da ga pronađu, treba im moja lična karta .odmori me ja nisam idiot Znam kako funkcionišu povraćaji novca obradio sam nekoliko u svoje vreme .kada imaju ID onda mogu da izmisle fakture za kupovine .dao sam i da zna kako mogu da kupim bilo šta sa nepostojećih veb lokacija ? A prema zakonima i pravima o zaštiti podataka ne moram da dajem bilo kakvu ličnu kartu osim ako sumnjaju da sam počinio prevaru što je komično s obzirom na to da su oni pod lupom zbog nezakonitih transakcija. Oni se kopaju po tome što im treba moja lična karta. Ja Cc u mojoj banci i CC kompaniji takođe, ali kao što ste rekli kada su mi odgovorili u banci ne daju Cc
Sve u redu sa mnom DT100.
Malo se izgubio trag ovde zbog mnogo novih, čudnih ljudi koji ne pokušavaju da pomognu ili se ne drže knjige. Kao onaj koji je rekao da je žena, ali na mejlovima je pisalo "Dragi Isamel".
Poslednjih nekoliko sporova za mene je procenjeno na konačan izveštaj 09.02, pa se nadam da je urađeno u nedelju! Nadam se da i vaši sporovi idu dobro.
Samo ovde čitam i pokušavam da pomognem u slobodno vreme.
Ugodan vikend svima!
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.