NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 439)

od kirekin
|
2.110.521 pregleda 14.508 odgovora |
1...438 439 440...788
Dodajte post

Nemam simpatija za ljude ovde koji su koristili ovu platformu da vrate svoj novac, a zatim urade istu stvar i polažu novac u ove lažne kazina. Šta očekuješ?

Automatski prevedeno:
Jcejejxjvujr

Da, zato što ljudi sa teškom zavisnošću od kockanja nikada više ne bi uradili istu stvar i čudesno se oporavili od zavisnosti nakon što dobiju veliku sumu novca nazad na svoj bankovni račun 🤔

Automatski prevedeno:

Da li ste osporili BITLAB?

Sigurni ste da nije ovo: https://bitlab.in/

Taj je zapravo sa sedištem na Kipru. Kada pogledate njihovu stranicu, piše da imaju kancelariju u SAD, ali nemaju.

Poslao bih im poštu, naveo da imate transakciju koju ne znate i proverio da li ima odgovora.

Ako je poštanska adresa lažna, onda bih osporio kao: roba nije primljena. Zbog toga neće odgovarati na spor, a vi ćete pobediti nakon 45 dana.

Kako je prošlo sa grombookovima ili kako se zovu 🙂?

Automatski prevedeno:

Siguran sam da nije to. Kao što je izašlo kao Bitebloom Labs Ltd sa istom adresom 7 Bell Iard!

Dobio sam refundiran grotobook! Ali njihov partner MiDates je trenutno u pre arb! Osporavali su se 🤷‍♂🤷‍♂

Automatski prevedeno:
Helpfulinfo

Vreme, energija i stres koji su potrebni da se novac vrati dokazuju koliko su ove kompanije užasne. Oni skrivaju svoje trgovce najbolje što mogu, što takođe pokazuje da ako dobijete veliku pobedu, nikada ne biste bili plaćeni. Možete i da odete i igrate slobodnu igru negde

Automatski prevedeno:

Da, zato što ljudi sa teškom zavisnošću od kockanja nikada više ne bi uradili istu stvar i čudesno se oporavili od zavisnosti nakon što dobiju veliku sumu novca nazad na svoj bankovni račun 🤔

Automatski prevedeno:

To je to - da li je onda bolje da se ove kompanije izvuku sa prevarama? To je teško, dobijanje novca nazad može im omogućiti da nastave, ali u suprotnom novac ide prevarantima. Jedino rešenje za ovo je da ove kompanije zaustave ovu nezakonitu praksu i to se može uraditi samo lokalnim licenciranjem i propisima i/ili Mastercard/VISA. Imperativ je da se praksa objavi.

Automatski prevedeno:
Anonymized847

Trebalo bi da im bude lako da postave nešto što namerno ciljaju na problematične kockare u Velikoj Britaniji. Sada sam zatrpan tekstovima i mejlovima sa sajtova, kao da znaju da imam novac, sve što treba da urade je da provere vaše podatke prilikom registracije

Automatski prevedeno:

Ovde samo razmišljam naglas i nema nikakve veze sa ovom temom, već se osećam stvarno posramljeno davati novac ovim sajtovima kada je jasno da postoji verovatnoća pranja novca. Upravo sam pročitao o britanskom paru koji živi u Španiji koji je ubijen, a muž je bio britanski istražitelj prevara dugi niz godina razotkrivajući bande za pranje novca i oni misle da su ubistva bila osveta jedne od bandi koje je istraživao. Samo mi pada na pamet da to nije samo 'malo lukavih finansijskih stvari' dok sam pokušavao da umanjim važnost ovakvih sajtova, potencijalno veoma opasni ljudi su uključeni u ove operacije.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Šta si rekao Monzu iste stvari?

o trgovačkim kodovima?

Automatski prevedeno:
Gamblur

I ja sam čitao o tome, ali mislim da su to prave kriminalne bande poput droge itd. teške stvari

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Rekao sam im da je to kockarski drug, oni su već znali da imam problem 1. nisu radili nikakve probleme 2. put je to bio problem da su dobili novac nazad i odmah dva puta vratili novac

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Mnogo pranja novca je navodno povezano sa ozbiljnijim zločinima osim prevare kao što je trgovina ljudima, uvoz droge itd. Voleo bih da mislim da ovi lukavi kazino sajtovi samo žele da zarađuju što više novca od problematičnih kockara (jer je to očigledno dovoljno loše, ali manje mračno od alternativnih scenarija), ali zaista ne znamo da li mi kao ljudi koji stoje iza toga mogu da prikriju sve što možemo da uradimo.

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Ne šalite se, SMS-ovi, mejlovi na društvenim mrežama. Svuda, čak i slušajući radio sinoć, bilo je najmanje 3 reklame koje su sponzorisala kazina.

Mogu li da pitam i kada ste bili iskreni i rekli im da je to za kockanje. Da li ste morali da pružite dokaz? Nisam poslao e-poštu nijednom od ovih trgovaca ili pokušao da kontaktiram, ne mogu čak ni da se setim nekoliko sajtova. Sam sam se isključio iz goldenbet-a tako da ne mogu da uđem da vidim istoriju plaćanja.

Automatski prevedeno:
Gamblur

To je više ili verovatno samo gomila šansi, znate šta je, ali nikad ne znate, pretpostavljam!

Automatski prevedeno:
melrao007

Da, uvek sam govorio da je to kockanje na ilegalnim sajtovima kazina, istražite i koristite savete da ih kontaktirate jer morate da dokažete da ste to uradili

Bombardovan sam sumnjivim tekstovima i pozivima nema šanse da se zaljubim u to više nikada niko ne pobedi na njima

Kupio sam 10.000 funti premijum obveznica i u prvom izvlačenju osvojio 25 funti i pokušavam da povećam svoju prodavnicu mobilnih telefona na eBai-u idem u teretanu, čitam, meditiram itd. Ostajem jak i pozitivan.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Da li znate ili neko zna šablon e-pošte za slanje, a pretpostavljam da ga šaljete trgovcima, tj. pikeleum i finnart itd, a ne stvarnom sajtu za igre.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Ali zastrašujuće je, zar ne, jer sam siguran da su mnogi od nas, u našim očajnim stanjima zavisnosti, tim potencijalnim kriminalcima poslali kopije ličnih dokumenata sa fotografijom, dokaz o adresi itd. Nedavno sam razmišljao o ovome jer se moje ime pojavljuje u pasošu sa tri inicijala iza kojih sledi moje prezime, ali ne koristim te inicijale/srednja imena ni za šta drugo, ali nedugo nakon što sam poslala Santeda sajtovima te dokumente dobijam mejlove za prevaru koji mi se obraćaju sa svim tim inicijalima tačno kako se pojavljuju na mom pasošu, tako da sam uveren da su u najmanju ruku lični podaci da se virtuelno prodaju ljudi, ali je očigledno da je ovo virtuelno nemoguće.

Automatski prevedeno:

Takođe, ako moji sporovi budu odbijeni, mogu li ponovo da osporim ako pokušam da dobijem dokaz da sam ih kontaktirao.

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Moram da kažem da VISE zaista odvaja vreme za stvari. Nekako sam podneo sporove 31. januara i oni su još uvek na razmatranju!! Sada ih zovem da se žale i vrše pritisak na njih.

Automatski prevedeno:
melrao007

Ovde je neko može ponovo objaviti ili jednostavno proveriti ponovo

Automatski prevedeno:
melrao007

Najverovatnije da je potreban dokaz pre osporavanja idealnog partnera

Automatski prevedeno:
1...438 439 440...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti