pre 1 godinu

Voleo bih da sam to sada uradio. Iskrenost nije uvek najbolja politika, ali sam pomalo paranoičan što se tiče prevare.
OdgovoriCitiraj0
Definitivno ne. Samo je imao veoma žestok razgovor sa Vilburi motornom službom o svemu i nije mi mogao dati broj svoje kompanije…. Kada sam ga pitao zašto postoji „VBMSC Ltd", a takođe i druga kompanija pod „Vilburi bodishop Mot services", nije mogao da mi kaže zašto postoje dve različite kompanije registrovane na kuće kompanija… Veoma sam ga zbunio, lol, nije znao šta da kaže. Zatim sam nastavio pominjući da je „ORPHANOU ANDONAKIS" direktor „VBMSC", a on mi je nastavio da mi kaže da grešim i da je on bio računovođa lol, ali na GOV.UK je označen kao direktor. Definitivno sam na njima, samo je rekao Urm Urm pokušavajući da smisli odgovor na licu mesta. Oni definitivno stoje iza ovoga po mom mišljenju. Momak sa kojim sam razgovarao telefonom je Pol Robert Robinson. Ko je označen kao direktor „VILBURI motorne radionice" ili nema pojma šta se dešava, a osoba koju je angažovao za svoje račune radi glupa sranja ili je umešan...
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.