Tačno Paul zvuči kao da ste verovatno bili u istom čamcu kao i ja u pogledu viših cifara.. Dobio sam do 200k+ ne jednom nego dvaput! Delovalo je previše dobro da bi bilo istinito ako razumete šta hoću da kažem.. Osvojio sam 25.000 50.000 na legitimnim sajtovima, tako da je moguće, ali ovo je bilo pokušaj, 85.000 pad i pobeda praćena još jednim istog dana! Bio sam spreman da razbijem šampanjac lol. Pokušao na više načina da izvršim povlačenja, a zatim stvarnost postavljena.. odbaciti.. odbiti odbaciti. Kao što kažete samo 15k maksimalno povlačenje mesečno, to bi značilo 1 godinu i 2 meseca da dobijem mojih 210k dobitaka! Poređenja radi, povukao sam 42k odmah preko betgoodvin-a.. pa kakva glupost rolletto mistake i co imaju ove uslove. Sumnjao sam nakon što sam prvi put napravio pristojnu banku, pa sam snimio sve, uključujući moju istoriju depozita, sa čvrstim slučajem da odnesem na resolver.co.uk. pa to je bio moj početni plan pre nego što sam vas našao ovde. Uvek sam imao uspešna potraživanja preko resolvera kada kazino nije želeo da isplati, 'legitim' kazina kao što je farabet britainbet da navedem par. Samo sam imao osećaj da imam posla sa mnogo organizovanijom gomilom kriminalaca ovog puta bi najbolji ishod bio da se ti depoziti vrate. I naravno, tada ste uključeni u igru iz stvarnog života kada shvatite kako oni funkcionišu. Igranje u njihovoj sopstvenoj igri je jedini način da povratite ono što vam je po pravu. Drago mi je što ste uspeli da iskoristite ono što ste izložili. Video sam kako ljudi ovde kažu da je to pobeda za ljude koji podižu povraćaj sredstava, ali to jednostavno nije tačno. Radije bih da imam 210.000 koje sam osvojio nego da se borim za svoj ugao da povratim samo depozite koje sam položio. Iscrpljuje mnogo vremena da prolazim kroz sve ovo.. ne treba mi tbh.. ali zašto patiti od ruke kriminalca. Upravo sam dobio 8k elegro refundiranja. Takođe sam imao uspešne povraćaje sredstava na finnart, artstrid, pikeleum i kuickbit. All Revolut. 160 hiljada profita bi bilo lepo, ali idemo dalje. sada samo igram igru čekanja. Video sam ljude ovde koji istinski veruju da su banke na strani ovih kriminalaca.. istina je kako sebe predstavljaš i izlažeš svoj stav banci. I oni imaju pravila kojih se moraju pridržavati.. koristite ovaj forum kao alatku, ne vraćajte se predaleko jer se stvari menjaju tokom godine.. koristite chat gpt da vam pomogne da pišete pisma/e-poruke ako se borite sa tačnim. Samo upotrebite klimanje glavom.
Automatski prevedeno: