NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 466)

pre 1 godinu od kirekin
|
2.083.323 pregleda 14.443 odgovora |
1...465 466 467...785
Dodajte post
Anonymized839
pre 3 meseci

Proverio sam za vas saobraćaj mi govori da je sa orb os koga tražite filefilefile

Automatski prevedeno:
bx4chgnb5y
pre 3 meseci

Ova stranica izgleda zaista zgodna. Ne mogu da shvatim kako to funkcioniše, čak sam pokušao da ga proguglam. Možete li ponovo da pokušate da objasnite?

Automatski prevedeno:
bx4chgnb5y
pre 3 meseci

Hvala hun dokle će se vratiti dok se ove transakcije vraćaju na decembar ?

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci

Da li neko ima dobre primere žalbi FOS za kockanje sa netačnim MCC kodom?

Automatski prevedeno:
tamiirender
pre 3 meseci

Na levoj strani postoji meni za prebacivanje u kojem piše kliknite na kontrolnu tablu, a zatim bi trebalo da piše negde na vrhu analitike veb lokacije, kliknite na to i unesite veb lokaciju, a zatim će se pojaviti pregled. Odatle će biti lista na listi otprilike na pola puta dole možete kliknuti na dolazni/odlazni saobraćaj

Automatski prevedeno:
Anonymized839
pre 3 meseci

Možete pretraživati bilo koji period, ali ja bih samo otišao na njihovu veb lokaciju i poslao im e-poštu. Recite im da ste koristili analitiku veb-sajta i da vidite da su povezane sa finansijskim institucijama koje nezakonito obrađuju sredstva koristeći netačan MCC i da li ste vi

saučesnik u pranju transakcija.

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci

Ovaj kazino tvrdi da ima pravo da me prijavi regulatornim telima za pokušaj povraćaja sredstava tvrdeći da je to prevara.

Automatski prevedeno:
bwastook
pre 3 meseci

I vi u to verujete😂😂

Automatski prevedeno:
paulmcewan05
pre 3 meseci

Ne LOL, dobio sam povraćaj sredstava za 3 od 9 transakcija od kompanije. Neću reći previše detalja, ali oni su prilično kompanija koja se pretvara da je prodavac. Krenuo sam putem bez primljene robe i sada pokušavaju da nađu sastav za ostalih 6 transakcija. Mislite li da je verovatno da će mi oni vratiti novac za ostalih 6 jer nemaju nogu na koju bi mogli da stanu.

Automatski prevedeno:
bwastook
pre 3 meseci

Da, trebalo bi da vratite sve, znaju da otuda i besposlene pretnje

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci

Zdravo svima, nisam bio aktivan nekoliko dana, ali imam neka ažuriranja koja bi nekima mogla biti od pomoći:

Santander je podigao povraćaj sredstava protiv svih NIKOTPF* trgovaca. Nikotpf* Vebops LTD je već odmah refundiran. Pretpostavljam da će ostalo uslediti.

Takođe su podigli povraćaj sredstava protiv VBMSC uprkos tome što sam spomenuo kockanje od početka. Mislim da će vam oni pomoći sve dok pokažete da ste pokušali da stupite u kontakt sa trgovcem

Automatski prevedeno:
paulmcewan05
pre 3 meseci

pa oni su sami refundirali 3 nakon što sam poslao e-poštu i pokrenuo povraćaj sredstava, ali ostalih 6 za koje tvrde da su vezani za kupovinu. Ali očigledno nisam dobio ništa, a čak u njihovim „uslovima i odredbama" stoji da možete dobiti povraćaj novca ako proizvod ostane neaktivan i u roku od 30 dana od kupovine lol.

Automatski prevedeno:
exodus1
pre 3 meseci

da li ste uspeli da nađete neke detalje za vbmsc??

Automatski prevedeno:
pops22
pre 3 meseci

Samo da VBMSC MOT garaža (vbmsc.co.uk) očigledno nema nikakve veze sa njima, i da trgovac navodno prodaje 'umetnost'. Možda samo kontaktirajte garažu putem e-pošte kako biste mogli pismeno dobiti da nisu povezani sa prevarantima i pokazati svoju banku. To sam i uradio

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci

Prošlo je više od 14 dana od mog odgovora na arbitražu nije vest dobra vest, shvatam kao i ranije ako se izgubite saznate u roku od 14 dana obično bilo ko zna za to

Automatski prevedeno:
melrao007
pre 3 meseci

Šta je imejl za echosintek? našao sam ali e-pošta se vraća nazad...

Automatski prevedeno:
exodus1
pre 3 meseci

šta kažete banci kada vas pitaju šta ste očekivali da kupite ako prođete kroz put koji nije primljen?

Automatski prevedeno:
joeldanielsson1990
pre 3 meseci

oni vam se zaista vraćaju

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci

Ovaj kazino tvrdi da ima pravo da me prijavi regulatornim telima za pokušaj povraćaja sredstava tvrdeći da je to prevara.

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci

Koji kazino i koja dozvola?

Automatski prevedeno:
Anonymized847
pre 3 meseci

R2P i ja nemam pojma to je sve što su uglavnom rekli, oni rade u Kostariki koja čak nema ni regulator tako da nemam pojma o čemu pričaju

Automatski prevedeno:
1...465 466 467...785
Idi na stranicuod 785 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti