Ova stranica izgleda zaista zgodna. Ne mogu da shvatim kako to funkcioniše, čak sam pokušao da ga proguglam. Možete li ponovo da pokušate da objasnite?
Na levoj strani postoji meni za prebacivanje u kojem piše kliknite na kontrolnu tablu, a zatim bi trebalo da piše negde na vrhu analitike veb lokacije, kliknite na to i unesite veb lokaciju, a zatim će se pojaviti pregled. Odatle će biti lista na listi otprilike na pola puta dole možete kliknuti na dolazni/odlazni saobraćaj
Možete pretraživati bilo koji period, ali ja bih samo otišao na njihovu veb lokaciju i poslao im e-poštu. Recite im da ste koristili analitiku veb-sajta i da vidite da su povezane sa finansijskim institucijama koje nezakonito obrađuju sredstva koristeći netačan MCC i da li ste vi
Ne LOL, dobio sam povraćaj sredstava za 3 od 9 transakcija od kompanije. Neću reći previše detalja, ali oni su prilično kompanija koja se pretvara da je prodavac. Krenuo sam putem bez primljene robe i sada pokušavaju da nađu sastav za ostalih 6 transakcija. Mislite li da je verovatno da će mi oni vratiti novac za ostalih 6 jer nemaju nogu na koju bi mogli da stanu.
Zdravo svima, nisam bio aktivan nekoliko dana, ali imam neka ažuriranja koja bi nekima mogla biti od pomoći:
Santander je podigao povraćaj sredstava protiv svih NIKOTPF* trgovaca. Nikotpf* Vebops LTD je već odmah refundiran. Pretpostavljam da će ostalo uslediti.
Takođe su podigli povraćaj sredstava protiv VBMSC uprkos tome što sam spomenuo kockanje od početka. Mislim da će vam oni pomoći sve dok pokažete da ste pokušali da stupite u kontakt sa trgovcem
pa oni su sami refundirali 3 nakon što sam poslao e-poštu i pokrenuo povraćaj sredstava, ali ostalih 6 za koje tvrde da su vezani za kupovinu. Ali očigledno nisam dobio ništa, a čak u njihovim „uslovima i odredbama" stoji da možete dobiti povraćaj novca ako proizvod ostane neaktivan i u roku od 30 dana od kupovine lol.
Samo da VBMSC MOT garaža (vbmsc.co.uk) očigledno nema nikakve veze sa njima, i da trgovac navodno prodaje 'umetnost'. Možda samo kontaktirajte garažu putem e-pošte kako biste mogli pismeno dobiti da nisu povezani sa prevarantima i pokazati svoju banku. To sam i uradio
Prošlo je više od 14 dana od mog odgovora na arbitražu nije vest dobra vest, shvatam kao i ranije ako se izgubite saznate u roku od 14 dana obično bilo ko zna za to