Da, dsar se vratio sa kuickbit/bitsent.eu koji odgovara 5 različitih opisa mojih bankovnih transakcija. Kako ste to prijavili AML-u? Da li ste ga igrali kao robu koja nije primljena ili mcc?
Automatski prevedeno:
Applesandpears93
Anonymized916
Srebro
Anonymized916
pre 1 godinu
Hej, koliko je trebalo da se vratiš? Zatražio sam jedan juče. Nisam siguran šta ću sledeće, ali ću to sigurno dati svojoj banci
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Applesandpears93
Dijamantski
Applesandpears93
pre 1 godinu
Moraju da pošalju po zakonu i oni se igraju i u tom smislu se pridržavaju. Ipak, prijavite ih lokalnim vlastima. Naravno, pošaljite banci, to pokazuje prevaru u aplikaciji zbog više različitih destinacija na koje šalju novac. Da li se banka zabavlja, to je druga priča, ali barem postoji dokaz da je ovo igra na duge staze.
Još uvek čekam arbitražu da li sam u pravu kada kažem da ako prođe više od 30 dana bez odgovora pobeđujem pošto je sada 21 dan
Automatski prevedeno:
babsbh
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Sa mojom bankom je ionako bilo 30 dana - ali nisam primio pismo do 40. dana da kažem da sam izgubio
Pozvao sam banku 30. dana i rekli su mi da je odbijeno
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
babsbh
Dijamantski
babsbh
pre 1 godinu
Ok, hvala, da, to je tačno, razgovarali smo o ovome ranije, obično u prošlosti, ako izgubite, oni se brzo vrate u roku od 2 nedelje pa se nadamo! Neću juriti do otprilike 35 dana
Automatski prevedeno:
babsbh
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Obaveštavajte me - u procesu sam podnošenja žalbe banci i onda ću otići u FOS - zabava je prava
Koliko dugo treba da dam trgovcima da odgovore pre nego što ukinem proces povraćaja sredstava?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
melrao007
Dijamantski
melrao007
pre 1 godinu
To su dve nedelje
Automatski prevedeno:
Anonymized916
melrao007
Dijamantski
melrao007
pre 1 godinu
Pretpostavljam da različite banke imaju različite vremenske periode, ali nema štete ako pokušate da odmah podignete povraćaj sredstava ako imate dokaz o kontaktu sa trgovcem.
Automatski prevedeno:
plana88
Srebro
pre 1 godinu
Zdravo svima. Hvala vam puno na ovoj korisnoj temi. Dao mi je mnogo informacija kako da pronađem trgovce, kontaktiram ih i nastavim sa povraćajem sredstava. Uspeo sam da pronađem kontakte za sve sumnjive trgovce koje imam na svojim izjavama, osim jednog
PLAĆANjE Estonija
Može li mi neko pomoći s tim, molim vas.
Novac koji sam uspeo da vratim koristio sam za otplatu dugova i kreditnih kartica. Molimo vas da ne trošite novac nazad na sva ta sumnjiva/zamršena kazina. Hvala vam još jednom za svu vašu pomoć.
Automatski prevedeno:
joelemanuel5559
Srebro
pre 1 godinu
Ima li neko kontakt podatke za "digikei"? Ili su i oni brzi?...
Automatski prevedeno:
Anonymized847
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Ili biste me mogli uputiti u pravcu advokata?
Or could you point me in the direction of a lawyer?