Da razumem, zato verujem da bi ovo više bio slučaj usmeren na radnje banke - ili nedostatak. Možda može postojati neka vrsta kompenzacije koja je opravdana dalje.
Sumnjam druže. I dalje će se izvlačiti sa pranjem novca. Ne postoji nijedan kazino licenciran od strane Curacao-a koji je legalan, a ne paravan… suludo je što imaju svoje lažne provajdere za kazino uživo, takođe je jednostavno smešno
Zdravo Paul.. Ne mogu da se setim da li si imao posla sa merchant paitech*CSS London?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized916
Dijamantski
Anonymized916
pre 1 godinu
Zdravo, ne izvini ne ja
Automatski prevedeno:
Applesandpears93
Srebro
pre 1 godinu
Da li je neko imao uspeha sa kuickbit / coin shop? Dobili su povraćaj. Banka je rekla da može da prebaci slučaj timu za prevare/prevare. Pitam se da li je gubljenje vremena?
Automatski prevedeno:
Aellis
Platinasti
pre 1 godinu
Dobio sam ažuriranje od MBNA i oni kažu da je plaćanje sa Moje kreditne kartice bila transakcija transfera novca, da ne mogu mnogo da urade da pokrenu spor za uslugu koja nije primljena, ovo je bilo sa SMPaipf*maginic. Bilo kakve ideje kako se ovo može zaokružitib
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Applesandpears93
Dijamantski
Applesandpears93
pre 1 godinu
Na osnovu čega? Da li ste podigli povraćaj sredstava jer usluga/roba nije primljena?
Automatski prevedeno:
Aellis
Anonymized916
Platinasti
Anonymized916
pre 1 godinu
Da, podigao sam jer usluga nije primljena, pa sam se vratio sa netačnim MCC kodom. Bio sam otvoren i iskren prema njima u vezi sa kockarskim transakcijama, ali su rekli da je transakcija transfer novca, tako da se ne može osporiti jer usluga ili roba nisu primljeni! Tako da sam sada rekao da se koristi netačan MCC kod jer se prikazuje kao finansijska institucija, a ne kockanje. Nadam se da to ima smisla
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Aellis
Dijamantski
Aellis
pre 1 godinu
Dobio sam to nazad na povraćaju
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 1 godinu
Ovo stalno dobijam u postu.. Nisu pravi sajtovi u Velikoj Britaniji oni se pretvaraju da jeste..
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Aellis
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Lojd je težak, poslali su mi ga, ali trgovac je to osporio tako da nisu mogli da nastave rekavši da nisam dobio uslugu jer je to transfer novca, a ne transakcija. Imam pritužbu ombudsmanu uživo u vezi sa svim mojim MBNA transakcijama. Nadam se da će se složiti da se netačni MCC kodovi kvalifikuju za povraćaj sredstava, to je sa Mastercard karticom! Prošlo je 2 meseca pa se nadamo da će ombudsman požuriti! Da li neko zna kakve su šanse za uspešan rezultat ombudsmana sa netačnim MCC kodovima i Mastercard?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Aellis
Dijamantski
Aellis
pre 1 godinu
U redu, čudno je da je moja banka upravo podigla moj i nije bilo takmičenja. Dobio sam im vraćen novac nakon otprilike 50 dana. FOS-u može potrajati godinu dana, teško ga je dobiti ako imate sreće, možete dobiti dobrog voditelja slučaja
Automatski prevedeno:
Anonymized916
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Zato sam uvek odbijao objavljivanje sms promocija itd. Lol
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized916
Dijamantski
Anonymized916
pre 1 godinu
I ja sam dobro uradio druže još uvek ga šalju ionako sam prijavio lošu naviku kockanja i za sve njih
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Applesandpears93
Dijamantski
Applesandpears93
pre 1 godinu
Kuickbit je uglavnom transfer novca koji klijent deponuje, ali ga prevarant konvertuje u kripto i zatim šalje u više različitih zemalja.
Automatski prevedeno:
Applesandpears93
Anonymized916
Srebro
Anonymized916
pre 1 godinu
Da jesam. Zatim su se vratili sa računima na kojima je pisalo da sam kupio kriptovalute itd. i da nisu čuvani držač novčanika