Nažalost, moji su svi bankovni transferi putem otvorenog bankarskog mehanizma (ili SEPA transfera kako se to pojavljuje na MiStake/Velobet-u), a drugo, moja banka je Revolut koji je na glasu užasan u pomaganju klijentima i osoblju da razgovaraju s vama kao da botovi ne obraćaju pažnju na nijednu od vaših tačaka.
Požalio sam se Revolutu i u njihovom odgovoru, koji je bio veoma čudan, oni su u istom pasusu rekli da će pokušati da povrate sredstva, a zatim da nakon daljeg pregleda neće pošto je neregulisano kockanje prekršilo njihove uslove! Kada sam ovo dodatno pitao, njihovi zaposlenici botova mi nisu odgovorili i samo su ponavljali da je aktivnost protiv njihovih uslova itd.
Tako da mi sada pomaže kompanija za upravljanje potraživanjima koja je specijalizovana za prevare i čekamo dodelu Ombudsmana.
Vaša situacija bi mogla biti jednostavnija od moje ako koristite karticu i možete da vratite novac ili imate banku sa nekom etikom i empatijom, ali inače nije lako uhvatiti se u koštac sa ovim šarlatanima.
Automatski prevedeno: