NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 489)

od kirekin
|
2.101.836 pregleda 14.497 odgovora |
1...488 489 490...787
Dodajte post
Uhdowys

Možete ih isprobati, ali oni će vas preneti na podršku {at} mistake.email

Automatski prevedeno:

S je ono od čega sam dobio odgovor.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Waldo1984

Upravo prosleđeno. Hvala vam!

Automatski prevedeno:

Nema slova u mejlu

Automatski prevedeno:
Uhdowys

Nema slova u mejlu

Automatski prevedeno:
Uhdowys

Nažalost, moji su svi bankovni transferi putem otvorenog bankarskog mehanizma (ili SEPA transfera kako se to pojavljuje na MiStake/Velobet-u), a drugo, moja banka je Revolut koji je na glasu užasan u pomaganju klijentima i osoblju da razgovaraju s vama kao da botovi ne obraćaju pažnju na nijednu od vaših tačaka.

Požalio sam se Revolutu i ​​u njihovom odgovoru, koji je bio veoma čudan, oni su u istom pasusu rekli da će pokušati da povrate sredstva, a zatim da nakon daljeg pregleda neće pošto je neregulisano kockanje prekršilo njihove uslove! Kada sam ovo dodatno pitao, njihovi zaposlenici botova mi nisu odgovorili i samo su ponavljali da je aktivnost protiv njihovih uslova itd.

Tako da mi sada pomaže kompanija za upravljanje potraživanjima koja je specijalizovana za prevare i čekamo dodelu Ombudsmana.

Vaša situacija bi mogla biti jednostavnija od moje ako koristite karticu i možete da vratite novac ili imate banku sa nekom etikom i empatijom, ali inače nije lako uhvatiti se u koštac sa ovim šarlatanima.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
ajb4

Da, i to je bilo samo za nedelju dana, verovatno je lako duplo više nego u poslednjih godinu ili dve.

Naravno, sada ne mogu da verujem, ali kada ste u kockanju i jurite za gubicima na sajtovima bez kontrole bezbednijeg kockanja i banke koja nikada ne ispituje transakcije, možete brzo sve izgubiti.

Automatski prevedeno:

Koje su moje opcije??

Pokušao je da podigne povraćaj sredstava, ali Starlingova je upravo poslala e-poštu rekavši kako su bili pre više od 120 dana da ne mogu da naplate nazad. Moji najveći trgovci bili su od juna do oktobra prošle godine svih 120 dana. Je li to to? Nikotpf se nisam čuo, a Pikeleum mi nisu odgovorili otkako su tražili izjave pre 3 nedelje.

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Koji je to imejl, molim?

Automatski prevedeno:
Uhdowys

Oh, sada vidim na šta misliš. Da, prosledio sam bez S i dobio sam odgovor koji me obaveštava da će biti prosleđen. Hvala.

Automatski prevedeno:
Jcejejxjvujr

zdravo da li biste mogli da podelite kako? Pokušao sam sa svojom bankom, ali oni nemaju ništa od toga.

Automatski prevedeno:
Gamblur

Veoma klizav nagib. Nadam se da radiš dobro. 🙏

Automatski prevedeno:
pops22

naravno. Koji je tvoj email i poslaću ti poruku

Automatski prevedeno:
pops22 je izbrisao post
charmainepyne88

Ne brini, to može biti neodoljivo i zastrašujuće. Mnogo je za uzeti u obzir i može biti dugo frustrirajuće pokušavajući da se krećete ovim forumom i pronađete informacije koje su vam potrebne. Ako vam je potrebna pomoć, rado ću vam pomoći da pokušate da pronađete informacije koje su vam potrebne

Automatski prevedeno:

Poslano

Automatski prevedeno:

Zdravo samo se pitam. Nakon što je neko igrao ove kazina/kontaktirao ova kazina.

Da li je neko primio nasumične poruke? Na primer, imam poruku od „EKUTAS-a" u kojoj se navodi „moj račun je kreditiran sa 429 – stvarna gotovina" u tom smislu.

Može li se samo pretpostaviti da oni proslede naše podatke neke vrste, da ih prodaju? Možda preterano.

Automatski prevedeno:
Anonymized839

Hvala vam, zaista cenim to

Automatski prevedeno:
Uhdowys

Da svaki dan koriste vaš broj telefona da bi vas namamili

Automatski prevedeno:
charmainepyne88

Dobrodošli 🙏

Automatski prevedeno:
1...488 489 490...787
Idi na stranicuod 787 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti