Kakvo iznenađenje, Elegro 'ne može da pronađe' moje transakcije uprkos tome što sam im slao razne snimke ekrana i bankovne izvode. Sada mi predlažu da kontaktiram svoju banku (Revolut) za povraćaj sredstava, što se očigledno neće dogoditi.
Rekli su mi isto, poslao sam e-poštu tražeći od njih da još jednom provere jer sam istraživanjem otkrio da su povezani, a oni su odgovorili da nisam klijent i da idu preko banke. Takođe sam poslao e-poštu niko tehnologijama (niktpf trgovcima), ali nisam dobio odgovor.
Ludo mi je kako oni mogu da tvrde da nisu povezani kada su to očigledno oni. Teško je reći da li su u tome, najverovatnije jesu.
Zapravo je gore nego da vas ignorišu kada vam ove druge 'kompanije' zapravo daju iluziju da pomažu samo da biste onda izašli sa istim umornim izgovorima.
Osećam za tebe i sve ostale koji prolaze kroz istu stvar, tako je iscrpljujuće.
Da, očigledno je neko jednom dobio nagodbu u Santedi, u ovoj temi je postojao snimak ekrana ugovora, ali bio je za nominalnu cifru od 500 funti.
Nedavno sam im se obratio nakon što sam izgubio oko 20.000 za nedelju dana i oni su samo kopirali/nalepili tri pasusa gluposti koje zapravo nisu ništa govorile, ali su u suštini rekli da mi neće vratiti novac i ispuniti svoje zakonske obaveze itd.
Moji i dalje poriču bilo kakvo saznanje o mojim transakcijama i predložili su mi da podignem povraćaj sredstava. Revolut je odbio povraćaj sredstava jer je ii bio ovlašćen od strane 3ds-a, ali je rekao ovo „Obavestili smo trgovca i banku akvajdera o lažnoj aktivnosti putem izveštaja o prevari putem Visa/Mastercard-a. Vaša kompromitovana kartica je prekinuta da bismo sprečili dalju lažnu potrošnju."
Hvala, izgledate pristupačni. Zapravo sam napisao da imam više imejlova i da nisam uspeo da vratim e-poštu. ja sam nov u ovome, ali samo me napadaju ljudi
Pokušao sam da pronađem trgovce, bez uspeha. Povraćaji sredstava su podignuti – neki čekaju na pregled, neki su privremeno vraćeni, neki odbijeni.
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Dijamantski
pre 1 godinu
Nigde nećete stići ako kontaktirate kazina, bez obzira šta pretite, osim ako u njihovim uslovima ne pronađete nešto što su pokvarili na njihovoj strani.