NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 513)

od kirekin
|
2.112.691 pregleda 14.510 odgovora |
1...512 513 514...788
Dodajte post
makelios6 je izbrisao post
AB3S96

Čoveče, možeš li da mi pošalješ?

Hvala.

Automatski prevedeno:
AB3S96

AB3S96

Možete li ponovo objaviti post koji ste napisali kao odgovor portparolu. Imam slično pitanje i bilo bi mi od velike pomoći. Hvala

Automatski prevedeno:
Anonymized847

Kako da dobijem povraćaj novca od njih? Nemam čak ni račun kod njih, ali su mi naplatili

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Da li ste već kontaktirali banku Paula? Čekao sam 30 dana i kontaktirao ih da mi kažu ne – to nije uvek dobar znak – trenutno čekam odgovor na žalbu – trebalo bi da dobijem odgovor do 9. aprila

Automatski prevedeno:
AB3S96

Možete li i meni poslati

Automatski prevedeno:
babsbh

Zdravo, ne, još uvek nije prošlo samo 30 dana prerano iz prethodnog iskustva, dobrih nekoliko dana nakon isteka roka oni to reše, ali nešto nije u redu sa vašom stvari kad god sam izgubio, banka je napisala i odmah mi rekla da su izgubili, jedan put je bilo posle otprilike 10-14 dana

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

7 dana od mog krajnjeg datuma za povraćaj sredstava.

kakve su šanse da se sada vrate?

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Da, primio sam pismo otprilike nedelju dana nakon 30 dana – ali sam već znao odgovor jer sam nazvao banku 31. dana 🙈 koliko vidim, iako trgovac nije poslao nikakve nove informacije banci o pre-arbu – ali moja banka ga je i dalje odbila pa čekam da mi banka pokaže šta je trgovac poslao i ja sam se žalio na reklamaciju

Automatski prevedeno:

Hej svima!

Da li neko zna nešto o:

- H.Pierson Associates IKOII

- KSPOVERSLIDE TALLINN

Mogu da pronađem osnovne informacije o njima, izgleda da ne odgovaraju. Pitam se da li neko ima način da kopa dublje da dobije malo više informacija.

Zaista bih to cenio.❤🙏

Automatski prevedeno:
babsbh

Ok, čudno, to je zamišljeno da bude mastercard ili viza koji odlučuju ne vaša banka! biće zanimljivo videti šta se dešava!

Automatski prevedeno:

koliko kasno trgovci mogu osporiti plaćanje? Ili kakvo je bilo nečije iskustvo kao 7 dana samo čekanja da li sam do sada nešto čuo?

Automatski prevedeno:

Zdravo

Samo sam želeo da pružim novosti o svojim postupcima pošto sam bio tih.

uspostavio sam kontakte sa brojnim novinarima u UK kako bih ovo pitanje izneo na videlo. Potrebna je široka pokrivenost na ovaj ili onaj način kako bi svi imali koristi. Sve je dobro kada ljudi dobijaju povraćaj sredstava, ali se bankama sa istim izdavaocem kartice postupa drugačije i to nije dobro.

Fintelegram je takođe objavio članak o tome detaljnije. Molimo vas da pročitate i ohrabrujem svakoga da podeli neke informacije ako se oseća udobno. Informacije ću prijaviti anonimno i to će biti zagarantovano za sve vreme

https://fintelegram.com/ekposing-the-dark-side-of-online-gambling-vhistleblover-reveals-alarming-tactics-of-illegal-platforms-in-the-uk/

Automatski prevedeno:
Adcloud24

Po mom iskustvu, rekao bih da je 100% prikovano da ste ih osvojili

Automatski prevedeno:

Ima li neko informacije o

Vrttkt

Virtuosotkt

Hvala ti

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Da, tražio sam od njih sve svoje GDPR informacije da vidim šta se tačno dogodilo sa pre-arb stvarima - jer kada su je odbili - upravo su poslali potpuno iste informacije o trgovcu i bio sam pod utiskom da se trgovac mora vratiti sa novim informacijama da bi pre arb ponovo bio odbijen - tako da sam ipak otvorio žalbu

Automatski prevedeno:

Moje banke se vraćaju sa Nemam dovoljno dokaza pa pretpostavljam da je to kraj puta, sada imam tvrđave i utvrde koliko mogu jednostavno me ne zanima!! Da li je neko uspeo da Paiop dobije povraćaj novca?

Automatski prevedeno:
Adcloud24

Moj je odbijen 28. dana

Automatski prevedeno:
AB3S96

Zdravo

Imam slično pitanje, možete li ponovo da podelite post sa mnom. Hvala

Automatski prevedeno:
babsbh

Nadamo se da tada nije odbijeno. Bliži se krajnji datum

Automatski prevedeno:
1...512 513 514...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti