Odgovorio sam vam pre 3 sata e-poštom.
Momci, možete li mi pomoći oko adrese e-pošte ove kompanije
Žao mi je što sam nov
Kako ste dobili povrat novca od njih? Poslao sam ti e-mail
Mislim da sam pročitao post ovde na forumu koji kaže da iza toga stoji smartpaiments sa cardak-om kao procesorom plaćanja, ali nisam siguran.
zdravo,
Izvinite, da li ste konačno uspeli da dobijete neki spor? nadam se.
Napisao sam vam mejl pre nekoliko dana sa nekim pitanjima.
Ja sam nov ovde i prilično sam izgubljen.
Pozdrav
Da li neko ima informacije o
E0000427 Prag CZ
Pokušavam da pronađem i informacije o toj kompaniji
Nisam primio mejl
Napisao sam vam na ovu e-poštu:
Možda sam ga pogrešno zapisao ili ako je to taj, možda je stigao kao neželjena pošta ili neželjena pošta.
..Ne znam da li je to isti prodavac kao E0000480. Javite mi ako nađete nešto.
Da li neko ima iskustva sa Jeton cash i paisafecard depozitima? Biće teško vratiti Paisafe, ali Jeton?
momci uspeli smo! konačno su revlout i viza svesni šta se dešava. Mislim da je to zbog toga što smo podneli mnogo povraćaja sredstava, ovo je tako interesantno momci,
dok Lloids spava!!!! Lloids mora nešto da uradi
loids sa chsrgebacks
da li neko zna ko su ovi??
Nisam primio e-poštu od tebe druže, samo sam ih zadržao i istakao da je adresa na njihovoj veb stranici ista adresa na mom bankovnom izvodu.
Gde je dođavola MasterCard u svemu ovome tvrdeći da je majstor, ali nesrećno propada 😂
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:youremail@gmail.com
Link će isteći za 72 časa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Davanjem svoje e-mail adrese, vi se slažete sa našim Uslovima i Pravilima, kao i Politikom Privatnosti
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: youremail@gmail.com
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.