Nisam dobio opciju da se takmičim. Revolut je odmah zatvorio slučaj navodeći da su pružili dokaze. Sada sam podneo zvaničnu žalbu i uz take revolut žalbu ombudsmanu
Ok, da to nije u redu! imate dobar slučaj. Nisam imao ažuriranje više od 30 dana izgleda kao da sam ga osvojio, ali sačekaću da vidim da li ću sledeće nedelje dobiti odgovor u smeru do 40 dana
Radije ne bih jer se FOS sada time bavi i ne postavljam snimke ekrana svojih bankovnih računa. Ne izmišljam ovo, mnogi ljudi imaju ovo iskustvo sa Revolutom, tako da ovo nije nova informacija.
Da, osim što su moji označeni crvenom bojom jer su odbijeni. Imao sam nekoliko povraćaja sredstava sa kartice koje su odbili, ali većina su bili bankovni transferi, žalba ombudsmana se odnosi na velike bankovne transfere. Ne kažem da nećete dobiti svoj novac nazad, ali čuo sam mnogo drugih priča u kojima čak ni u više crno-belih slučajeva prevare Revolut neće vratiti novac.
Tada ste imali veliku sreću jer kad god ih kontaktiram, njihovo osoblje jednostavno odbija da mi pomogne jer je to povezano sa nelicenciranim sajtovima za kockanje.
Ne morate da kažete da li vam nije prijatno, ali me zanima šta je vaš prihvaćen argument. Vidim da je kazino protiv kojeg ste pobedili licencirani, a ne Kurasao.