samo pokazuje koliko je sve pokvareno valjda! Da li ste ikada dobili povraćaj novca ili odgovor od ZPDG-a? Video sam nekoliko ljudi, ali ne znam kako im je to uspelo!
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Dijamantski
pre 1 godinu
Za ljude koji vrše povraćaj sredstava, kako radite više povraćaja sredstava istovremeno? Uradio sam to preko aplikacije i mogao sam samo 2 odjednom!
Definitivno nisu oni najveći prevaranti za koje će vam reći da su kupljene knjige fabrikovane lažne fakture da ni pod kojim okolnostima ne pokazuju svoje lice da šalju bilo kakav ID, sve što im treba su detalji kartice sa idgetima 6 U sredini kopija bankovnog izvoda koja prikazuje transakcije pokriva sve druge transakcije detalje vašeg računa i adresu zahtevaju potpuno Sars otkrivanje, oni moraju da ga dostave u roku od 1 meseca i potvrde da ovaj zahtev mogu biti veoma pažljivi.
Obično imaju 45 dana za spor, ponekad samo kažu da nema takmičenja i novac će početi da se pojavljuje na računu ako je visa obično 45 dana, mastercard je 60 dana
Upravo sam proverio da na ovom sajtu nije navedena licenca samo kaže da je pod karakako crvenom zastavom da moraju da pokažu detalje licence i da imaju fizičku adresu navedenu na veb lokaciji kako bi igrači mogli da potvrde autentifikaciju. Takođe nemaju britanski gl i moraju da ga imaju za rad u UK, takođe možete prijaviti nadležnim organima za licenciranje ali zatražiti od njih GDPR zahtev za sve transakcije.