Da li su prvo tražili da im pošaljete fotografije za ličnu kartu, selfi i sl.?
Automatski prevedeno:
Kishen2777
Srebro
pre 1 godinu
zdravo svima,
Nažalost u poziciji kao i mnogi od nas na ovom forumu.
Uspeo sam da osporim transakcije sa revolutom koji ide kompaniji terrvers (korišćeni Donbet). Pokrenuo sam spor.
Takođe uspeo da pokrene spor sa odlaskom u ove kompanije širom zemlje;
da li neko zna šta da radim u međuvremenu? Hoće li se ove kompanije takmičiti? Koliko dugo ću čekati da povratim svoja sredstva?
svaka pomoć bi bila cenjena.
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Dijamantski
pre 1 godinu
Megavin mi je ovo poslao nudeći mi 150 funti, iako bih morao nešto da potpišem da bih verovatno rekao da ne mogu da tražim povraćaj novca od bilo kog procesora!
Takođe sam pregledao svoje imejlove, zapravo sam im poslao e-poruke preko 10 puta tokom maja i juna prošle godine da bih zatvorio svoj nalog. Na kraju jesu, ali ja sam imao 100 funti na svom računu koje nikada nisam dobio, tako da je smešno da ponude 150 funti i kažu da nisu prekršili svoje uslove
Ok, dobio sam 100 od ninebet-a, rekli su da je to sve što sam stavio očigledno osim onoga što su mi dali jer nisam imao pristup da se raspravljam, ali nisam ni morao ništa da potpisujem.
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Dijamantski
pre 1 godinu
Još malo kopam po fondof (ZPDG), moje shvatanje je intergiro i oni su zajedno sa drugom kompanijom ušli u partnerstvo, intergiro obezbeđuje kartice koje kreatori sadržaja finansiraju, oni su članovi visa i Mastercard, nisko i gle, kuickbit je takođe na toj veb stranici, pogledao sam njihove uslove i odredbe 'poslovno poslovanje i bankarstvo' nije uključeno u članak da posao nije uključen kazina/kockanje i nelicencirani kripto! Tako da idem ovim putem i poslao sam im e-poštu i takođe uključio fundof u njega! Videćemo, ali do sada nisam imao nikakav odgovor od njih!
Automatski prevedeno:
daradda
Platinasti
pre 1 godinu
momci nakon što je trgovac osporio tvrdnju, nakon manje od 24 sata revolut me obavesti da je osporio odgovor trgovca. Podigao sam povraćaj sredstava za preko 12 transakcija i oni su osporili samo 4. do danas jedini siguran način da nešto dobijete je da osporite da niste primili robu ili usluge. Na druge načine banka odbija da vam pomogne
Nisam mogao da nađem ništa o njima! Odustao sam i na kraju podigao povraćaj…. Bio je uspešan poslednjeg dana, tako da pretpostavljam da nikada nisu pokušali da ga izazovu