Čestitamo! Da li ste prošli kroz rutu da roba nije primljena ili ste pogrešili MCC? A kakvi su bili vaši argumenti?
Automatski prevedeno:
calumharris
Platinasti
Lakita1994
pre 1 godinu
Samo iz radoznalosti, da li je ovo prvo osporeno?
Just out of curiosity, did this get contested first?
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Nećete verovati, ali ništa nisu sporili. Pročitao sam forum i video da su svi imali sporove i lažne fakture sa skinsmagnate.com, ali u mom slučaju je novac otišao pravo na moj račun. Rok za konkurisanje je bio 16. mart. Juče sam pitao Revolut bota da li ima ažuriranja u vezi sa povraćajem sredstava, a bot mi je odgovorio da je rok 19. mart. A danas sam dobio novac nazad.
Mislim da su tada odustali od lažnih faktura, osim ako se radilo o malom iznosu
I reckon they have gave up with the fake invoices then unless it was a low amount
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Možda si u pravu. £400 ukupno.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
calumharris
Dijamantski
calumharris
pre 1 godinu
Ok, nisko, pretpostavljam da se lažna faktura možda ne pere iako sam čekao preko 40 dana u arbitraži na ishod koji bi do sada sigurno dobili
Automatski prevedeno:
Lakita1994
calumharris
Srebro
calumharris
pre 1 godinu
Ne, nisu odustali jer su se osporili sa mojim
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Lakita1994
Dijamantski
Lakita1994
pre 1 godinu
Da i moj, ali to je bilo pre skoro dva meseca
Automatski prevedeno:
Lakita1994
xbigguyxxx
Srebro
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Od tada ga niste jurili?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Lakita1994
Dijamantski
Lakita1994
pre 1 godinu
Da pretprošli petak
Automatski prevedeno:
plana88
RedAlice
Srebro
RedAlice
pre 1 godinu
Zdravo. To je bila Paiment Estonia, tako da sam siguran da je to ista stvar. Imate li informacije o ovom trgovcu? Hvala.
Automatski prevedeno:
Anonymized954
Dijamantski
pre 1 godinu
Ja sam bukvalno dole do poslednja 2 trgovca.
Coinpacto.io - ne reaguje
artaibui.com - ne reaguje
neko ima ove?
Automatski prevedeno:
Klikken
calumharris
Srebro
calumharris
pre 1 godinu
Vau, kako ste uspeli da prikupite transakcije stare skoro godinu dana i uspešno vratite naplatu u Revolutu? Visa/mc? Nekoliko transakcija su mi odbijene sa razlogom da su bile starije od 120 dana.
Automatski prevedeno:
calumharris
Platinasti
pre 1 godinu
Mislim da sam imao sreće. Neki od njih su odbijeni iz istog razloga (van vremenskog okvira).
Automatski prevedeno:
Helpfulinfo
Miki33
Zlato
Miki33
pre 1 godinu
Zdravo
Uveravam vas da Canapai neće vratiti novac. Njihova veb lokacija ne radi skoro dva meseca i pretpostavljam da bih rekao da je to zato što će uskoro podneti zahtev za bankrot i ponovo se otvoriti pod drugim imenom kompanije.