NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 548)

od kirekin
|
2.111.189 pregleda 14.508 odgovora |
1...547 548 549...788
Dodajte post
exodus1

Zdravo, da li si konačno uspeo da to rešiš sa njima? Stalno mi govore da ne mogu da pronađu moje transakcije iako sam im poslao crno na belo da im je moj novac stigao.

Automatski prevedeno:
Agora

Nažalost ne, samo sam podigao povraćaj sredstava od svoje banke

Automatski prevedeno:
exodus1

Video sam da postoji neko ovde na platformi ko je uspeo direktno sa njima. Ja imam Revolut i lično Revolut mi uopšte nije pomogao, takođe se bojim da pokrenem refundaciju kod njih.,

Automatski prevedeno:
Agora

Ja sam bio prvi koji je zaista pronašao njihove kontakt podatke, verujem, tako da mora da je samo sreća. Odgovarali su mi, ali sada ne odgovaraju ni na mejlove. Nastavite da pokušavate revoluciju. Trebalo bi da ih pozoveš ako možeš

Automatski prevedeno:

Podneo sam više sporova kao prevaru dvema mojim odvojenim bankama. Ažuriraće se šta se dešava. Nije želeo da ide putem robe i usluga u strahu da će biti odbijen jer su otkrili da je to zbog kockanja.

Automatski prevedeno:
Gojira7346

zdravo

Pitam se samo gde ste videli Marija Fiorinija u vezi sa igranjem Santeda. Da li slučajno imate dokaze o tome? Pokušavam da sastavim najbolji mogući slučaj sa svojom bankom protiv Santede. S obzirom na Mariovu istoriju lažnih aktivnosti u štampi, mislim da će mi ovo mnogo pomoći.

Automatski prevedeno:
mrkrm

Zdravo mrkrm,

Da li je moguće da mi pomognete oko mog slučaja protiv Santede? Žao mi je što pitam i naš razgovor će biti 100% poverljiv i privatan. Radio sam na svojoj situaciji poslednjih šest meseci i osećam da se možda zidovi malo zatvaraju prema Santedi, ali će mi možda trebati dodatni pritisak da pređem granicu.

Molimo vas da mi pošaljete email na ako ne želite da šaljete poruke javno. Neću kopirati i nalepiti ništa što mi pošaljete u bilo koju e-poštu. Samo tražim malo saveta i generalnog guranja u pravom smeru ako je ono što radim na pravi način.

Automatski prevedeno:
bigbeef je izbrisao post
paulmcewan05

banka mi je odgovorila i rekla da se slažu sa trgovcem tako da je moj spor sada zatvoren.

Automatski prevedeno:
Lakita1994

Ok koliko ste čekali

Automatski prevedeno:
Lakita1994

bio veliki iznos

Automatski prevedeno:
Howdydowdy je izbrisao post

Da li je neko uspeo da nađe na mreži dg? Ili ciber*plai?

Automatski prevedeno:

Iskreno, ne bih bio previše zabrinut zbog pravnih posledica. Najviše što očekujem da će se desiti je da će odbiti tužbu za prevaru i očekivati da vratim svaki privremeni kredit koji sam dobio. Sve dok ne osporavate ludo visok iznos u dolarima, trebalo bi da budete dobro.

Samo sam rekao da ne prepoznajem transakcije, pa čak ni trgovca, jer su to bila samo nasumična slova i brojevi. U ovim sporovima, pretpostavljam da će proveriti par stvari kao što je IP (što je loše) i kontaktirati trgovca. Nadamo se da IP nije problem za nas. Ako kontaktiraju trgovca, neće odgovoriti jer je ono što rade nezakonito i banka bi trebalo da stane na našu stranu. Prekršteni prsti.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
abdelilaharhmir je izbrisao post

Upravo sam zatražio sve lične podatke o meni od Donbeta i oni su odbili moj zahtev i zatvorili moj račun rekli su da je banka dužna da mi pruži informacije o transakcijama i koje informacije su uključene u transakcije

Automatski prevedeno:

Da li neko zna gde prijavljujemo kompaniju ako odbije da da SAR ili odbije zahtev za GDPR?

hvala

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Tako da sam čekao na početno vreme koje je bilo oko 48 dana. Rok je bio sutra, ali su odgovorili danas i banka je odlučila da stane na njihovu stranu po tom pitanju. Oni su odgovorili iako je to bilo nakon pravila od 45 dana od strane Mastercarda, tako da Bog zna. Bilo je oko 1000.

Automatski prevedeno:
Lakita1994

Ok, malo sam zbunjen, moj slučaj je postojao period od oko 50 dana, a zatim su odbili povraćaj sredstava, sada je prošlo još 45 dana nakon što sam im se vratio, tako da je prošlo oko 95 dana

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Lakita1994

da li je to jedna transakcija od 1000£

Automatski prevedeno:
1...547 548 549...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti