Ne verujem da možete da ih kontaktirate direktno i oni vole da se distanciraju od kazina za koje sada svi tvrde da su odvojeni entiteti, a ne sestrinski sajtovi.
Računi moje banke u Škotskoj, uključujući račune moje dece, zatvaraju se za 2 meseca. Za sada je moj Starling račun u redu, ali većina mojih velikih depozita je kod Starlinga, tako da više ne radim robu koja nije primljena jer ne želim da se taj račun zatvori.
Ako pošaljete ove informacije, nećete imati vaše podatke za fabrikovanje lažnih faktura, nije trebalo da im šaljete bilo kakvu ličnu kartu., tako da sada, ako krenete putem povraćaja sredstava, oni mogu da proizvedu fakture sa vašim podacima i ličnim dokumentom sa fotografijom, ne moraju da vrše kic proveru da nisu finansijska institucija. Trebali ste ovde da pitate za savet o ovim trgovcima, takođe postoji mnogo informacija u vezi sa njima, oni će najverovatnije sada odgovoriti rekavši vam zato što ste ovlastili plaćanja koristeći 3dsecure, banka će stati na njihovu stranu u svim zahtevima za povraćaj sredstava, oni sada imaju sve vaše lične podatke 🙄
Ne šaljite nikakav ID ovim trgovcima, oni će fabrikovati lažne fakture, budite upozoreni da od njih nećete dobiti nikakav povraćaj sredstava, sve što im je potrebno su podaci o kartici sa zamagljenim brojevima i dokaz o transakcijama
Ne viči na mene, glupo sam se sinoć jako, jako napio i pokušao da uplatim u kazino. Sve transakcije su blokirane od strane mog dobavljača kartice. Hvala univerzumu.
U svakom slučaju, zanimljiv deo ovoga je da su 2 prevaranta bili Destream i Vebmosaic.
Želeo bih da znam da li ovo preduzima Mastercard ili moja banka. Hmmm.....
Zdravo, izvršio sam sve korake sa helpersm-om, i na kraju je njihov odgovor bio, "s obzirom da su sve transakcije odobrene 3d i sa potvrdnom porukom smo pokriveni", nisu mi ništa nadoknadili.