NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 556)

od kirekin
|
2.132.530 pregleda 14.522 odgovora |
1...555 556 557...789
Dodajte post

Da li je neko pokušao da kontaktira Santedu, vlasnika većine kazina?

Automatski prevedeno:
Stash9

Ne verujem da možete da ih kontaktirate direktno i oni vole da se distanciraju od kazina za koje sada svi tvrde da su odvojeni entiteti, a ne sestrinski sajtovi.

Automatski prevedeno:
juaky24

Pošaljite mi svoju adresu e-pošte, pa možete ponovo da je izbrišete.

Automatski prevedeno:
Stash9

Da, nažalost, odgovor nije primljen.

Automatski prevedeno:
Stash9

Da li je vaš nalog prvo bio ograničen ili je upravo zatvoren?? Recimo da je istražitelj

gledajući u moju

Automatski prevedeno:
charmainepyne88

Upravo zatvoreno

Automatski prevedeno:
Stash9

Ok, stvarno sam zabrinut da će mi račun biti zatvoren. Ne razumem zašto istražitelj to gleda!!

Automatski prevedeno:

Računi moje banke u Škotskoj, uključujući račune moje dece, zatvaraju se za 2 meseca. Za sada je moj Starling račun u redu, ali većina mojih velikih depozita je kod Starlinga, tako da više ne radim robu koja nije primljena jer ne želim da se taj račun zatvori.

Automatski prevedeno:
Muzto77

Ako pošaljete ove informacije, nećete imati vaše podatke za fabrikovanje lažnih faktura, nije trebalo da im šaljete bilo kakvu ličnu kartu., tako da sada, ako krenete putem povraćaja sredstava, oni mogu da proizvedu fakture sa vašim podacima i ličnim dokumentom sa fotografijom, ne moraju da vrše kic proveru da nisu finansijska institucija. Trebali ste ovde da pitate za savet o ovim trgovcima, takođe postoji mnogo informacija u vezi sa njima, oni će najverovatnije sada odgovoriti rekavši vam zato što ste ovlastili plaćanja koristeći 3dsecure, banka će stati na njihovu stranu u svim zahtevima za povraćaj sredstava, oni sada imaju sve vaše lične podatke 🙄

Automatski prevedeno:

Da li je neko uopšte imao sreće sa pikeleum, finnart i nikotpf trgovcima?

Elegro odbija bilo kakva saznanja u vezi sa nikotpfovima.

Nisam čuo za pikeleum i finnart.

Svaka pomoć bi bila veoma cenjena 🙏🏻

Automatski prevedeno:
juaky24

Ne šaljite nikakav ID ovim trgovcima, oni će fabrikovati lažne fakture, budite upozoreni da od njih nećete dobiti nikakav povraćaj sredstava, sve što im je potrebno su podaci o kartici sa zamagljenim brojevima i dokaz o transakcijama

Automatski prevedeno:
Lottie48

Mogu li dobiti kopiju e-pošte, molim

Automatski prevedeno:

Ne viči na mene, glupo sam se sinoć jako, jako napio i pokušao da uplatim u kazino. Sve transakcije su blokirane od strane mog dobavljača kartice. Hvala univerzumu.

U svakom slučaju, zanimljiv deo ovoga je da su 2 prevaranta bili Destream i Vebmosaic.

Želeo bih da znam da li ovo preduzima Mastercard ili moja banka. Hmmm.....

Automatski prevedeno:
Muzto77

Kontaktirajte me privatno

Automatski prevedeno:
tunit222

Zdravo, evo moje e-pošte, hvala..

M

Automatski prevedeno:

Možete izbrisati svoju poštu

Automatski prevedeno:
melrao007

Da li vam je vraćen novac za spor?? Nije mi dato, tako da ne znam da li će moj nalog biti zatvoren ili ne

Automatski prevedeno:
Muzto77

Zdravo, izvršio sam sve korake sa helpersm-om, i na kraju je njihov odgovor bio, "s obzirom da su sve transakcije odobrene 3d i sa potvrdnom porukom smo pokriveni", nisu mi ništa nadoknadili.

Automatski prevedeno:

Prodavnica „ggamer.me" vrši povraćaj sredstava prilikom potraživanja.

Kontaktirajte me ako ste zainteresovani za više informacija

Automatski prevedeno:
charmainepyne88

Dobio sam privremeni povraćaj sredstava, ali banka sada traži dodatne detalje u vezi sa trgovcima.

Automatski prevedeno:
1...555 556 557...789
Idi na stranicuod 789 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti