Gašenje Monza i Starlinga objašnjava sve, čak i izbliza 'izvrtanje'. Trajno sam zabranjen iz Monza jer sam radio kao izvođač i odbio sam da im dam svoj ugovor za SOV.
Upravo su mi poslali poruku u kojoj su rekli da zatvaraju moj nalog, ali nisu hteli da mi kažu zašto, ali kada sam nazvao, rekli su da je to zato što sam pokrenuo više sporova za istog trgovca
Zdravo, primio sam jednu od tri transakcije nazad od Gengurua, ali mi nisu odgovorili na e-poštu. Isplate sam izvršio 24. juna. Videćemo da li će izdati još povraćaja sredstava. Javite mi ako vam treba e-mail.
Zdravo, imate li kontakt informacije za CD Kei Store Tallinn i Cracc Prague? Obavio sam mnogo transakcija preko ovih prodavaca. Veb lokacija Cdkeis nije na mreži. Javite mi ako imate bilo kakvu informaciju. Hvala.
Grottobooks i helpersm su identični trgovci sa različitim imenima, a njihove kontakt adrese su takođe različite. Uvek sam dobijao iste e-poruke u isto vreme – kao odgovor/povratnu informaciju. Takođe sam završio KIC proces sa njima, uključujući selfi, itd., ali do danas nisam dobio povraćaj novca!