Pretpostavljam da su svi ovi novi oglasi za podršku kockanju na TV-u, itd., deo novih zakona na snazi gde su uzeli više novca za ovo, čini se da je sada mnogo toga.
Automatski prevedeno:
skeptical26
Anonymized1159
Srebro
Anonymized1159
pre 1 godinu
Možete li mi uopšte pomoći u vezi sa falkora finansijama
R
Automatski prevedeno:
RedAlice
Anonymized916
Zlato
Anonymized916
pre 1 godinu
Trenutno pokušavam da se pozabavim kockarnicama koje se direktno odnose na pravila i propise za obradu transakcija visa i Mastercard koji ukazuju na kršenja. Čekaju se odgovori
Automatski prevedeno:
RedAlice
Zlato
pre 1 godinu
Curricudi London Gbr - bilo ko?
Automatski prevedeno:
Freddi87
RedAlice
Srebro
RedAlice
pre 1 godinu
Ali oni ne odgovaraju. Takođe sam poslao ženi koja ima kompaniju na Fejsbuku, bez odgovora. Je isto što i Muizgn. Ali ako dobijete odgovor, javite mi 😊 Veb lokacija ne radi.
Automatski prevedeno:
Agora
Materialgirl84
Zlato
Materialgirl84
pre 1 godinu
Zdravo, možete li mi pomoći sa njihovom e-poštom? Hvala unapred🙏🏼
Da budem iskren, imam problema sa kockanjem za Al dugo vremena. Nedavno sam se ponovo kockao. (Tokom poslednja 3 meseca) Potrošio sam desetine hiljada – uglavnom na sajtu koji se zove jackpot raider. Imao sam samo 12 hiljada na svom računu. Moja porodica nije bila srećna što se kockam, pa sam zatvorio račun i tražio povraćaj novca
Sada izgleda da pokušavaju da vuku štikle da izbegnu isplatu mog novca. Sve što su tražili, poslao sam im i oni naizgled pokušavaju da kažu da nije dovoljno dobro – bukvalno sam im poslao sve za dokaz depozita sa ID-ovima transakcije.
Šta ja zapravo mogu da uradim?
Samo da odustanem?
Žena mi ne dozvoljava da viđam decu dok ne dobijem novac nazad. Objasnio sam im ovo, ali očigledno to nije problem.
Pošaljite im. formalno, ali legalno pismo, prijavite svako ponaosob u Action prevaru možete to učiniti pod 1 slučajem zatražite GDPR zahtev za sve informacije koje imaju o vama pošto su obradile uplate svojim kompanijama tražite sve ime adresa, itd. ne delite ove detalje osim vašeg imena
Recite im u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka da moraju da potvrde zahtev e-pošte i da odgovore u roku od 1 meseca na zahtev GDPR ako to ne urade, to će dovesti do toga da bude prijavljen ico-u koji će izreći kazne i novčane kazne za kršenje zakona o zaštiti podataka, takođe ako novac ne bude vraćen, obavestićete FCA i Hmrc i takođe ih odvesti na građanski sud i zatražiti od suda da pokrijete troškove svog finansijskog gubitka i sudske troškove prouzrokovane štete imaju 7 dana za refundiranje, uverite se da ste sakrili srednjih 6 brojeva iz detalja kartice
Iv prijavio 2 kompanije interpolu i lokalnoj policiji u Poljskoj i Estoniji.
oboje su rekli da mi ne mogu pomoći jer sam iz UK 😂 lud
Automatski prevedeno:
plana88
Srebro
pre 1 godinu
Zdravo Missdaisi. Mogu li da pitam da li znate za PNTV*Bskins trgovca? Pretpostavio sam da je BulletSkins. Kontaktirao sam ih, nikada nisam dobio odgovor, stavio sam ih kao povraćaj novca kod moje banke, ali banka je rekla da ne može da povrati sredstva. Želim da dobijem više informacija o ovom trgovcu i da se vratim u svoju banku sa više informacija i činjenica. Možda to nije BulletSkins i nešto sasvim drugo. Hvala.